Vibe Couture Ravish – vibrator review

09-10-2020

Ik had de Vibe Couture Ravish al een tijdje in mijn kast liggen. Nu ligt mijn sextoy kast met nog te testen toys ook wel redelijk vol. Maar deze Ravish, hij sprak me niet heel erg aan met deze rare vorm. Ik was wel nieuwsgierig, maar toch niet nieuwsgierig genoeg om β€˜m te proberen. Maar nu wilde ik het eindelijk wel eens weten. Werkt deze vorm voor een duovibrator? Ik kreeg dit seksspeeltje van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja met USB-oplaadkabeltje
Standjes: beide motoren hebben 7 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 60 euro, hier te koop bij BolΒ 
Is ’t wat? Ja zeker! Deze vorm is ZO goed!

De verpakking en de inhoud

De vibe couture ravish voor de verpakking waarvan je de voorkant ziet. Die is wit met een foto van de toy. De vibe couture ravish ligt voor de verpakking. Je ziet de zijkant en achterkant. Op de achterkant zie je allerlei tekst, op de zijkant ook wat afbeeldingen.

De verpakking is vrij standaard. De voorkant is wit met een foto van de toy. De zijkanten en achterkant zijn zwart met allerlei info over de toy. Je kan de voorkant wel openΒ  vouwen, zodat je de Vibe Couture Ravish al helemaal kan zien door het plastic. Dat is wel een leuk extraatje.

In de doos vind je een gebruiksaanwijzing, een USB-oplaadkabeltje en de Vibe Couture Ravish zelf natuurlijk.

Mijn eerste indruk van de Vibe Couture Ravish

De vibe couture ravish ligt naast een lipstick om te laten zien hoe groot hij is. De vibe couture ravish met de gebruiksaanwijzing, het oplaadkabeltje en een flyer met info over andere toys uit deze lijn.

Ik heb in m’n leven al heel wat duovibrators gebruikt, maar een duovibrator met deze vorm is toch wel vrij uniek. Deze sextoy ziet er uit als de letter F. Voor mijn gevoel is dit een hele vreemde vorm. Ik vroeg me echt af of dit zou werken. En ook of het niet pijnlijk zou zijn. Deze vibrator ziet er zo anders uit dan alle andere duovibrators, dat ik me eigenlijk niet kon voorstellen dat dit zou werken.

Het siliconen van de Vibe Couture Ravish voelt heel lekker glad en zacht. Een beetje squishy zelfs. Bij de clitorisstimulator is dat wat minder.

De Test van de Vibe Couture Ravish

Ik heb de vibe couture ravish in mijn hand en trek de clitorisstimulator wat naar beneden om te laten zien dat die flexibel is. Close-up van de knopjes. Op het bovenste knopje staat een power icoontje. Op die andere twee knopjes zigzag streepjes.

Natuurlijk gebruikte ik weer een beetje Sliquid, want dat is nu eenmaal mijn favoriete glijmiddel. En seksspeeltjes zijn nu eenmaal nog lekkerder als je er wat glijmiddel bij gebruikt. Het voelde een beetje vreemd om de Vibe Couture Ravish in te brengen, met die rare gebogen vorm. Maar, eigenlijk gleed β€˜ie zo ineens precies naar de juiste plek. Hij past maar op één manier denk ik, en die manier is voor mij ook echt precies goed.

De top van de vibrator zat echt direct tegen mijn G-spot aan en de clitorisstimulator zat goed, maar vooral ook heel comfortabel tegen mijn clitoris. Ik heb zelden zo’n perfect fit met een duovibrator. De We-Vibe Nova 2 is wel een mooi voorbeeld van de perfecte fit, en sowieso de perfecte duovibrator als je ’t mij vraagt. Maar deze Vibe Couture Ravish is ook echt heel goed!

Qua pasvorm (dat klinkt best raar als het over een vibrator gaat, hΓ¨?) zat het wel goed, maar toen werd ik ook nog eens aangenaam verrast door de vibraties. Want die zijn ook best wel goed! Redelijk diep en redelijk krachtig. Ik hou van veel powerrrr, dus voor mijn persoonlijke smaak zou het nog wel harder mogen, hoor. Maar hier ben ik ook zeer tevreden mee! Ik kan ’t er op!

Hoe gebruik ik de Vibe Couture Ravish?

De vibe couture ravish naast een flesje sliquid sea. De vibe couture ravish van achteren gezien. Je ziet op de achterkant van het handvat het merk vibe couture staan.

Ik vind deze Vibe Couture Ravish al heel lekker voelen als ik β€˜m gewoon inbreng en dan de vibraties aanzet. Er zijn drie steady vibratiestandjes en dan nog vier patronen. Voor beide motoren is er een eigen knopje, dus je kan ze apart van elkaar instellen. Ik vind het zelf best lekker om inwendig een patroon te voelen en tegen mijn clitoris een steady standje. Maar goed, dus gewoon je favoriete standjes kiezen en dan genieten. Lekker simpel. Wanneer ik mijn benen tegen elkaar klem, kan ik β€˜m zelfs hands-free gebruiken. Maar misschien dat dat alleen kan wanneer je wat dikkere bovenbenen hebt.

Maar, het allerlekkerst vind ik het om te bewegen met deze duovibrator. Om een stotende beweging te maken, dus. Mijn G-spot gaat altijd het lekkerst op wrijving, en niet zo zeer op vibraties. En aangezien deze  duovibrator wel precies de juiste plek raakt, zijn vrij kleine bewegingen al voldoende. Op deze manier bleef de clitorisstimulator ook nog steeds mijn clitoris raken. Ik had het echt niet verwacht met deze vorm, maar het werkte allemaal super goed! Maar écht heel goed, hè. De vibraties in combinatie met de wrijving op precies de juiste plek én die clitorisstimulatie, wow! Deze Vibe Couture Ravish heeft me echt verrast.

Conclusie

De Vibe Couture Ravish is echt een awesome duovibrator! Hij raakt mijn G-spot en clitoris perfect. Ik zou haast zeggen dat dit de goedkopere/simpelere versie van de We-Vibe Nova 2 is (die overigens wel Γ©cht nΓ³g lekkerder is, hoor!). De vibraties zijn ook dikke prima en nou ja, echt een aanrader deze vibrator!

Je kan de Vibe Couture Ravish hier bestellen bij Bol.com voor 60 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ziet er bijzonder uit! Mooie paarse kleur ook. En altijd leuk als iets positief uitpakt terwijl je dat niet verwacht. Prijs is ook niet verkeerd. Gaat op wish-list haha.

  Antwoord
  • Die wishlist van jou groeit gestaag door, of niet? πŸ˜€ Maar wel echt fijn dat er ook eens iets is wat niet zo duur is en wel heel fijn!

   Antwoord
   • Haha ja! Om budgettaire redenen kan ik helaas minder af strepen dan ik zou willen! Maar daarom inderdaad fijn als er wat meer betaalbaar op komt πŸ˜ƒ

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.