Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54

06-02-2023

Oh, deze Kiotos Monstar serie! Eerder schreef ik al over de Monstar Dildo Beast No. 40  en Monstar Dildo Beast No. 49, twee opvallende fantasy dildo’s. En deze imposante dildo, de Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54 lag al een tijdje op mij te wachten. Maar ik was gewoon zo geschrokken van het formaat dat ik gewoon even niet wist wat ik er mee aan moest.

Specs

Materiaal: siliconen
Standjes: je moet het allemaal zelf doen (of je partner het laten doen)
Verkoopprijs: rond de 100 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Holy fuck!

Mijn eerste indruk van de Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54

De kiotos monstar dildo beast no. 54 op mijn hand en arm. De kiotos monstar dildo beast no. 54 naast een lipstick. Je ziet alleen de onderkant van de dildo omdat 'ie zo enorm is.

Net zoals de andere Kiotos Monstar dildo’s, zat ook deze dildo verpakt in een stevige plastic zak. Helemaal prima wat mij betreft, je doet de verpakking meestal toch snel weg.

Maar dan de dildo zelf. Holy fuck, wat een ding! Dit is dus waarom je altijd goed naar de afmetingen moet kijken, voor je een sextoy bestelt. Had ik dus duidelijk niet gedaan. Ik had wel verwacht dat ‘ie groot zou zijn, maar zó groot had ik zeker niet verwacht. Ik schrok best wel toen ik ‘m voor het eerst zag. Deze Monstar dildo is niet alleen groot, maar ook echt zwaar. Hij weegt net wat meer dan anderhalve kilo. Het is echt een enorm ding.

Qua looks vind ik het wel echt een heel tof ding. Het doet me denken aan een soort alien octopus, maar dan met unicorn-kleurtjes. Het contrast van de vorm die toch wat engs heeft, met de lieve, vrolijke kleurtjes vind ik echt heel leuk. Dit is denk ik wel de meest bijzondere dildo die ik heb. En ik heb een dildo met m’n eigen hoofd er op, kan je nagaan hoe bijzonder ik deze Monstar vind!

De test van de Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54

De kiotos monstar dildo beast no. 54 naast een flesje sliquid glijmiddel. De kop van de kiotos monstar dildo beast no. 54 in mijn hand.

Weet je, ik hou van mijn werk. Ik hou van sextoys, ik vind het eigenlijk bijna altijd leuk om een nieuwe sextoy uit te proberen. Daarnaast ben ik natuurlijk lid van team dildo, dus een dildo uittesten is over het algemeen voor mij toch wel een feestje. En ik heb eerder ook wel grote dildo’s getest. De Ylva & Dite Hyperion was enorm (die past niet eens in mijn sextoy-kast!) en de Servant Sol was ook wel echt XXL. Maar voor deze Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54 was ik toch wel echt bang. Hij is echt nog groter dan mijn grootste dildo’s. En zo zwaar. Het is echt een enorme unit. Ik zou ‘m misschien nog wel decoratief neerzetten in mijn slaapkamer. Of hem gebruiken als deurstopper. Jay heeft er trouwens al een paar keer z’n teen tegen gestoten toen de dildo voor mijn bureau in de slaapkamer stond en dat was, volgens hem, geen prettige ervaring. En dat terwijl het siliconen op zich best nog wat ‘squish’ heeft.

Ik gebruikte een ruime hoeveelheid waterbasis glijmiddel. Ik koos, zoals meestal, voor Sliquid, want dat bevat geen irriterende ingrediënten voor mijn vagina. Mijn favoriet is Sliquid Sassy, en hoewel dit veelal verkocht wordt als anaal glijmiddel, kan je het natuurlijk prima voor vaginaal gebruiken. Het glijmiddel is net wat dikker, wat ik heel prettig vind, want dan glijdt het niet direct van je toy af.

Eerlijk gezegd wist ik gewoon niet zo goed hoe ik dit aan moest pakken. Deze Monstar dildo was zo groot, het is niet alsof je ‘m dan heel makkelijk vast kan houden. Ik probeerde het, maar het ging allemaal niet makkelijk. Door het formaat is ‘ie natuurlijk ook niet gewoon even makkelijk in te brengen en de lengte en het gewicht helpen dan ook niet. Ik vroeg raad aan een vriendin die graag wat grotere toys gebruikt, en zij opperde dat ik kon proberen de dildo neer te zetten en er dan boven te hurken. Toen ze het zei, vond ik het al als gedoe klinken. Ik ben gewoon niet zo, eh, atletisch, maar oké, alles voor de test. En ik heb het echt geprobeerd, maar nee, dit werd ‘m ook niet.

Dus zo verdween de Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54 weer voor een tijdje onder mijn bureau, tot ik het weer tijd vond om een tweede poging te wagen. Ik kon gewoon niet geloven dat het echt niet zou lukken. Dus wederom ging ik met veel glijmiddel en goede moed aan de slag, maar wederom lukte het me niet. Ik kreeg niet eens het bovenste stukje ingebracht.

Misschien had ik gewoon nog iemand nodig om te helpen. Dus met partner (en natuurlijk ook weer veel glijmiddel) ging ik aan de slag. Als iemand anders de Monstar 54 vast zou houden, zou het vast wel lukken. Dacht ik. Want wat we ook probeerden, het lukte niet. Eerst klaarkomen. Eerst een andere grote dildo er in. Nog meer glijmiddel. Een iets andere hoek. Een andere houding. Het maakte allemaal niet uit. Het lukt gewoon niet. Deze dildo past niet bij mij. Tenminste, tot nu toe nog niet. Want ik ga het zeker nog wel een keer proberen. Maar ik heb geen idee hoe lang het gaat duren, en of het ooit wel lukt.

Conclusie

De Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54  is een super toffe fantasy dildo. Hij ziet er enorm indrukwekkend uit. Hij is groot en zwaar en super kleurrijk. Maar vooral heel groot dus, te groot voor mij. Het is me helaas niet gelukt om ‘m écht te kunnen testen, omdat ‘ie gewoon niet past. Ook niet met veel glijmiddel.

Je kan de Kiotos Monstar Dildo Beast No. 54 hier bestellen bij bol.com voor rond de 100 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Oh jeetje dat is inderdaad wel echt een monster😱 Hij ziet er wel echt super leuk uit! Succes met je komende pogingen haha

    Antwoord
  2. Hi, Weet jij wat de maten zijn? Wil je die ook delen aub.
    En als je er van wilt wil ik deze beste van je kopen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.