Servant Sextoys SOL

10-09-2017

Servant sextoys sol

Als je een beetje actief bent op Instagram, kom je daar natuurlijk veel mooie foto’s tegen. Als je geïnteresseerd bent in sexy stuff, kan je op Instagram ook echt heel veel leuks vinden. Zo volg ik op Instagram bijvoorbeeld alle bekende sextoy merken en andere sexbloggers. Maar ook de wat kleinere bedrijfjes die zelf toys maken. Zo kwam ik ook Servant Sextoys tegen. Een familiebedrijfje uit Canada die zelf dildo’s ontwerpen en maken. Alle dildo’s zijn dus echt handgemaakt. De boetseren eerst zelf het model, maken dan de mal zelf en ook het mixen en gieten doen ze allemaal zelf. Om vervolgens zelf uit te testen of de dildo wel echt zo goed is als ze hadden verwacht. Want ze willen alleen maar echte goede dildo’s verkopen.

Handmade dildo’s

Servant sextoys solDildo’s van silicone, in allerlei leuke kleurtjes die je zelf mag uitkiezen. Zelfs kleurencombinaties zijn mogelijk, of dildo’s met glitters voor wie dat leuk vind (ik!), of met kleuren die oplichten in blacklight. Hoe koel is dat! Ook kan je zelf kiezen of je wilt dat de dildo zacht of wat harder is.

Dus toen ik een berichtje kreeg op Instagram van Rene en Monika, de mensen achter Servant Sextoys met de vraag of ik één van hun toys wilde uittesten in ruil voor een eerlijke review, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat. Ik mocht zelf het model uitzoeken, dus ik bekeek hun website uitvoerig en koos de SOL. Die zag eruit alsof hij perfect mijn G-spot zou kunnen stimuleren met die mooi gevormde eikel en die ribbels zagen er ook wel goed uit. De kleur liet ik aan hun oordeel over.

You’re too big to fit in here

Servant sextoys solEen tijdje later ontving ik van mijn postbode, die onderhand wel zal denken ik dat een soort online shopverslaving heb, een pakketje. Het leek me vrij groot, dus ik vroeg me af wat er in zat en maakte het pakketje snel open. En dat was het moment dat ik er achter kwam waarom het altijd belangrijk is om afmetingen die je online ziet ook daadwerkelijk na te meten.

Ik staarde naar het open pakketje. In een doorzichtige plastic zak met een sticker met het logo van Servant Sextoys lag de SOL. Een oranje dildo. Een enorme oranje dildo. It’s huge!

Servant sextoys solVoor de SOL kon ik kiezen uit medium of large. Ik koos voor de medium en omdat medium toch niet zo groot klinkt, vond ik het niet nodig om de genoemde maten na te meten. “Medium is 9.5 inches long and 7.75 inch circumference at the bottom of the head and 7.5 inch circumference 3 inches from base. Insertable length of 8 inches.” stond er. Ik bedoel, dit klinkt toch niet heel groot? Dat de SOL iets meer dan 24 centimeter lang was en een omtrek had van bijna 20 centimeter had, had ik dus niet verwacht. Al moet ik zeggen dat ik toch niet zo goed ben met maten inschatten hoor, ook niet in centimeters. Maar als ik even had uitgerekend dat een omtrek van bijna 20 centimeter betekent dat daar een cockring van 60mm omheen zou passen, dan had ik daar nog wel even over nagedacht. Ik heb in mijn leven heel wat cockringen verkocht, maar de keren dat iemand om een cockring van 60mm kwam vragen, zijn op één hand te tellen. 45 mm is toch wel het gemiddelde. Dus. Denk daar maar eens over na. Het liedje ‘You’re too big to fit in here’  van de film ‘The Sweetest Thing’ speelde in mijn hoofd.

Een beetje verliefd

Servant sextoys solIk ben niet wat je noemt een sizequeen. Ik ga niet per se voor hele grote toys. Oké, ik vind een beetje formaat wel prettig, maar zo’n grote sextoy als dit had ik echt nog nooit gehad. Het duurde eventjes voor ik over het formaat heen was. En toen zag ik pas dat er glitters in de SOL zaten! Glitters! I love glitters! Koninklijk oranje met glitters. En wat voelde hij ook lekker. Niet te stevig, niet te zacht. De eikel zag er in het echt nog wat mooier uit dan op de foto. En zo werd ik stiekem toch al heel snel een beetje gek op SOL.

Toen ik SOL had opgeborgen in mijn nog-te-testen-kast, werd hij in mijn gedachten steeds groter. “Ja! Hij is zo dik als een grote vuist!” appte ik naar vriendinnen “maar hij heeft ook glitters!”. En zoals iedereen weet, maken glitters altijd alles goed bij mij. Of eenhoorns. Toen ik de SOL weer uit mijn kast pakte, dacht ik voor het eerst: Oh! Zo klein! Het viel me alles mee, dus dat maakte dat het hoog tijd was voor de eerste testronde.

Ik hoop dat jullie ondertussen weten dat je bij een siliconen toy geen glijmiddel op siliconenbasis mag gebruiken, dus ik pakte mijn geliefde JO Agapé glijmiddel erbij en hoewel ik normaal vrij zuinig ben met glijmiddel, kneep ik nu even extra lang en extra stevig in het flesje. Ik dacht dat ik dat wel kon gebruiken.

Voorzichtig proberen

Servant sextoys solAl snel had ik door dat dit niet zomaar in één keer zou gaan lukken, dus ik pakte er eerst nog maar even een andere dildo bij, die een maatje kleiner was. Ik koos voor de Tantus Duchess, die, dacht ik toen ik de SOL nog niet had, ook een vrij stevig formaat had. Toen de Duchess me opgewarmd had, pakte ik de Servant Toys SOL er weer bij.

Ik kan niet zeggen dat het heel makkelijk ging. Ik moest er echt op letten super rustig aan te doen en me heel bewust goed te ontspannen. Maar stukje voor stukje lukte het me toch om de SOL in te brengen. En wow, wat voelde dat heftig. Met zo’n grote dildo voel je je wel echt gevuld. Ik vond het nog een beetje eng, omdat ik dit ook gewoon helemaal niet gewend was, maar eigenlijk was het wel lekker.

Na een tijdje durfde ik voorzichtig met de dildo te gaan bewegen. Die eikel, die ik zo mooi vond, blijkt echt een enorm goede ribbel te hebben, die echt voor superveel stimulatie zorgt. En de ribbels op de schacht voelden ook echt goed, net zoals de vorm. Dit was echt een super heftige ervaring, niet vergelijkbaar met kleinere dildo’s. Ik durfde nog niet zo goed te stoten met de dildo, maar ik wilde toch wel heel graag klaarkomen. Daarom pakte ik mijn NU Sensuelle Point erbij.

Omdat ik het allemaal toch wel echt een hele opwindende ervaring vond, duurde het echt niet lang voor ik klaarkwam. En dat was ook echt zo’n aparte ervaring! Al je spieren die dan ineens samenknijpen, terwijl er zo’n enorm ding in je zit, voelt echt heel anders. Het was echt heel lekker en heel gaaf.

Testronde twee

Servant sextoys solDe tweede testronde deed ik niet alleen. Ik was een heel stuk relaxter en gaf de touwtjes uit handen. Ik lag lekker relaxed achterover terwijl mijn partner, natuurlijk met genoeg glijmiddel, voorzichtig de SOL bij mij naar binnen bracht. Het ging nu ook iets makkelijker en iets sneller, maar het gevoel was nog steeds super intens. Zeker toen hij met de dildo begon te stoten. Dat moest wel echt voorzichtig en niet te hard, maar OMG, wat was dat intens.

Normaal ben ik iemand die toch best wel wat geluid maakt tijdens seks, maar nu lag ik met mijn mond open naar adem te happen. Ik was compleet stil, op af en toe een hijg na, en wist gewoon niet wat me overkwam. Zo gevuld en mijn G-spot die echt zo goed gestimuleerd werd, die ribbels en oohh, het was echt geweldig! Ik had meerdere orgasmes, van alleen de SOL, ik had er geen andere stimulatie bij. Echt, eerst was ik bang van SOL, maar nu hou ik van hem.

Conclusie

Een dildo van het formaat van SOL zou ik normaal gesproken (als ik beter zou opletten) zelf niet uitzoeken. Maar nu begrijp ik best waarom sommige mensen sizequeens zijn. Dit is heftig, intens, super lekker, wow! Ik zou dit zelf niet elke dag doen, misschien zelfs niet elke week, maar voor zo af en toe is dit echt super. En ik kan het niet genoeg zeggen: glitter!

Je kan de SOL en een heleboel andere mooie en originele dildo’s hier bestellen bij Servant Sextoys voor $80.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Bedankt voor je mooie recensie, ik word al geil als ik je verhaal lees.
    xx

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. De leukste sexshops van Amsterdam | Tess Tesst - […] Sextoy review by Tess: Servant Sextoys SOL […]
  2. Dildo review by Tess: Vaintoys Mister Vain | Tess Tesst - […] wel geleerd zou hebben om er even een meetlint bij te pakken voor ik iets uitkies, zeker na die…
  3. Sextoy review by Tess: Jil Sasha | Tess Tesst - […] had ik dat zelf dus (weer) niet goed genoeg gedaan. Ik heb iets soortgelijks al eens gehad met een…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.