Kiotos Monstar Dildo Beast 49

29-08-2022

Fantasy dildo’s zijn hot! Bad Dragon is denk ik de bekendste maker van dit soort dildo’s, maar ze zijn al lang niet meer de enige. Kiotos is een Nederlands merk en heeft sinds kort de Monstar serie, met allemaal awesome siliconen dildo’s! Ik kreeg van O-products de Kiotos Monstar Dildo 49.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m echt zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: rond de 78 euro, hier te koop op bol.com 
Is ’t wat? Whoah, ja!

Mijn eerste indruk van de Kiotos Monstar Dildo Beast 49

De kiotos monstar dildo beast 49 in de verpakking De kiotos monstar dildo beast 49 liggend

De Kiotos Monstar Dildo’s zitten verpakt in een stevige plastic zak. Deze zit dicht geseald, dus je weet zeker dat ‘ie helemaal nieuw en hygiënisch is. Het is geen mooie verpakking natuurlijk, maar who cares, want deze dildo ziet er echt geweldig uit en de verpakking doe je hoogstwaarschijnlijk toch gelijk weg.

Ik moet zeggen dat ik zelf niet per se gelijk helemaal wild word van fantasy dildo’s. Ik vind dildo’s met bijzondere vormen wél heel erg tof en als dat dan toevallig zo’n fantasy dildo is, vind ik dat alsnog helemaal leuk. Deze Kiotos Monstar Dildo Beast 49 vind ik dus wel echt super mooi. Deze kleuren zijn ook echt helemaal mijn kleuren, ik hou daar zo van. Sowieso vind ik het heel leuk als een sextoy meerdere kleuren heeft. Of glitter. Stel je voor dat deze dildo ook nog glitter had. Sorry, ik dwaal af. En dat is ook helemaal niet nodig, want hij ziet er dus al geweldig uit zoals ‘ie is.

Niet alleen de kleuren, maar hij heeft ook allerlei verschillende structuren. De top doet me een beetje denken aan de kop van een slang. Maar je kan hier denk ik echt van alles in zien. Echt fantasy!

Het siliconen voelt lekker zacht en squishy. En dan moeten we het natuurlijk nog over het formaat hebben. Want hij is nogal groot. En dik. Dat is iets waar je van moet houden. Ik hou daar gelukkig van. Nu kreeg ik ook nog de Kiotos Monstar Dildo Beast 54 en in vergelijking met nr. 54 is deze gewoon klein. De review van de 54 laat ook nog even op zich wachten, want ik heb eerlijk gezegd nog géén idee hoe ik dat aan moet pakken.

De test van de Kiotos Monstar Dildo Beast 49

De kiotos monstar dildo beast 49 in mijn hand. De onderkant van de kiotos monstar dildo beast 49 met daarnaast een lipstick

Het zal je niet verbazen dat ik een ruime hoeveelheid waterbasisglijmiddel gebruikte bij de test van deze Monstar dildo. Ik gebruikte Sliquid, want dat bevat geen irriterende ingrediënten voor mijn vagina.

Deze dildo begint met een hele smalle top, dat zorgt er voor dat ‘ie makkelijker in te brengen is. Hij is ook echt lekker zacht en flexibel, dat zijn ook dingen die gewoon heel erg mee helpen. Hij ziet er super indrukwekkend en misschien zelfs een beetje eng uit, maar in de praktijk vond ik dat eigenlijk best meevallen. Hij voelt wel groot, maar niet té groot. Ik vind het altijd een beetje viezig klinken, maar je voelt je wel ‘gevuld’ met deze dildo.

Bij het deel wat je zou kunnen zien als de eikel, of de kop, zit een behoorlijke ribbel. Omdat ‘ie ook nog een kromming heeft, was ‘ie voor mij echt wel goed voor mijn G-spot. Mijn G-spot gaat heel goed op wrijving met zo’n ribbel. Nu is mijn G-spot ook wel makkelijk te stimuleren op die manier, dus ik kan niet beloven dat dat voor iedereen zo makkelijk zou gaan. Maar ik heb wel echt véél G-spot orgasmes gehad door deze Monstar 49.

Ik heb elke keer het idee dat harde, stevige dildo’s heel goed voor me werken, maar in de praktijk blijkt dat juist zachte dildo’s het wel heel goed doen. Zeker als het gaat om wat grotere formaten.

Eigenlijk vond ik de hele ervaring met deze Kiotos Monstar Dildo Beast 49 wel heel bijzonder. De looks van deze dildo voegen wel écht iets toe, maar vooral hoe hij voelt is echt wel indrukwekkend. Ik voel al die structuren en hoe groot hij is, en dan óók nog die G-spot stimulatie. Ja. Whoah. Het is wel echt veel, maar veel goeds!

Conclusie

De kop van de kiotos monstar dildo beast 49 die ik op een slang vind lijken. De onderkant van de kop van de kiotos monstar dildo beast 49

De Kiotos Monstar Dildo Beast 49 is echt amazing! Ik hou heel erg van deze kleuren en ondanks dat ik dus niet per se een fantasy-dildo-fan ben, vind ik ‘m er echt heel tof en indrukwekkend uitzien. En dan voelt ‘ie ook nog eens zo goed. Groot, maar zacht. Veel structuur, heel stimulerend en goed voor mijn G-spot. Helemaal fijn deze Monstar!

Je kan de Kiotos Monstar Dildo Beast 49 hier bestellen op bol.com voor rond de 78 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.