Kiotos Monstar Dildo Beast 40

19-09-2022

Eerder schreef ik al over de Monster Dildo Beast 49, maar dit is natuurlijk een hele serie met fantasy dildo’s van Kiotos! Deze keer ga ik je vertellen over de Kiotos Monstar Dildo Beast 40, een dildo met bijzondere kleuren en schubben. Ik kreeg ‘m van O-products.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: nee
Standjes: moet je allemaal zelf doen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: Rond de 40 euro, hier te kop bij bol.com
Is ’t wat? Hij is groot en lekker!

De verpakking en de inhoud

De kiotos monstar dildo beast 40 in de verpakking Close-up van de voet van de kiotos monstar dildo beast 40 en de kiotos monstar dildo beast 49.

De Kiotos Monstar 40 dildo zit gewoon verpakt in plastic. Niet super fancy, maar dat is wat je bij dit soort dildo’s eigenlijk vaak ziet. Dit, of een stevige gesealde plastic zak. Prima wat mij betreft, want de verpakking gooi je meestal toch gewoon weg. En het is hygienisch, je weet ook dat niemand er nog aangezeten heeft.

In de verpakking vind je natuurlijk de Kiotos Monstar Dildo Beast 40. Verder krijg je er niks bij, lijkt me ook niet nodig.

Mijn eerste indruk van de Kiotos Monstar Dildo Beast 40

De kiotos monstar dildo beast 40 naast een lipstick. De kiotos monstar dildo beast 40 in mijn hand.

Zoals ik al eerder schreef, ik ben niet per se een heel groot fan van fantasy dildo’s á la Bad Dragon. Begrijp me niet verkeerd, ik hou echt heel veel van dildo’s, maar ik vind eigenlijk elk soort dildo prima. De fantasy look doet voor mij gewoon niet per se wat extra’s. Wel ben ik altijd extra excited over een dildo die er mooi uit ziet, en dat is bij deze Monstar Dildo wel weer het geval. Ik vind ‘m echt heel mooi.

Het kleurverloop vind ik echt heel tof. Het oranje is op sommige plekken goed, en de groene kleur varieert van blauwgroen tot legergroen. Elke dildo heeft ook een iets ander kleurverloop, waardoor je dus altijd een uniek exemplaar hebt. Ik vind dat heel tof.

Het meest opvallende, naast de kleuren, is natuurlijk het feit dat het lijkt alsof deze dildo schubben heeft. Behalve de ‘eikel’. Nu vind ik schubben niet per se sexy klinken, en ik word ook niet warm van vissen, maar toch vind ik deze dildo er wel sexy uitzien.

De eikel heeft ook een mooie vorm en begint vrij puntig. Dat is fijn, want deze dildo is best dik en op deze manier is hij makkelijker in te brengen.

Wat me ook opviel, is onderop de dildo de tekst ‘Geeba’. Dit blijkt een Chinees dildomerk te zijn. Waarschijnlijk is dit dus een whitelabel sextoy, wat inhoudt dat hij niet speciaal voor Kiotos is ontworpen, maar dat ze hem uit een catalogus hebben uitgekozen. Bij de andere twee dildo’s die ik van deze serie heb, heb ik dit niet gezien. Dus het kan zijn dat het een samengestelde collectie is.

De test van de Kiotos Monstar Dildo Beast 40

De kiotos monstar dildo beast 40 in mijn hand. Close-up van de eikel van de kiotos monstar dildo beast 40

Ja, kom ik weer aan met m’n glijmiddel, hoor. Maar ik vind het toch elke keer belangrijk genoeg om te zeggen. Seksspeeltjes van siliconen glijden over het algemeen van zichzelf niet zo lekker. Daarom is het aan te raden om een fijn waterbasisglijmiddel te gebruiken bij je toy. Glijmiddel is echt niet alleen voor mensen die zelf ‘niet nat genoeg kunnen worden’, maar is voor iedereen met een vagina. De meeste sekstoys (of masturbatietechnieken) voelen ook écht nog veel lekkerder met glijmiddel. Bij een speeltje van siliconen kies je het beste een glijmiddel op waterbasis, en kies er dan ook eentje zonder glycerine of parabenen, zodat je geen irritaties krijgt. Bijvoorbeeld alles van Sliquid of Pjur Woman Nude zijn aanraders.

De Kiotos Monstar Dildo Beast 40 is best dik en dat voelde ik met het inbrengen gelijk al. Ik ben niet een echte size queen, maar toch hou ik wel van dat gevoel. Ik kan een kleine dildo met een hele goede vorm ook echt waarderen, maar dit dikke vind ik toch wel ook echt heel fijn.

De schubben zijn ook echt heel goed te voelen. De dildo’s uit deze Monstar serie hebben echt goede structuren. Niet alleen voor de sier, wat je vaak ziet met ribbels en bobbeltjes op dildo’s, maar echt om iets toe te voegen aan het gevoel wat je er van krijgt. Ik hou daar van.

Omdat de hele dildo bedekt is met deze schubben, voel je het bij elke beweging. Want dat is natuurlijk het leukste om met een dildo te doen: bewegen. Natuurlijk kan je ‘m ook inbrengen en gewoon genieten van het volle gevoel en dan bijvoorbeeld met een andere toy je clitoris stimuleren. Dat is ook een optie. Maar zelf vind ik het het fijnst om ‘m te bewegen. En precies dat voelt met deze Kiotos Monstar Dildo Beast 40 echt heel lekker.

Door de vorm van de eikel, voel je ook best wel een flinke ribbel waar die begint. Dat geeft ook nog eens een heel fijn gevoel. Echt super stimulerend dus deze dildo. Hij is niet geschikt voor G-spot stimulatie, daar is ‘ie te recht voor, maar ik vind dat ook niet zo erg bij deze dildo eigenlijk. Omdat ‘ie dus van zichzelf al zo stimulerend voelt. Ik werd er wel echt blij van!

Conclusie

De Kiotos Monstar Dildo Beast 40 is een dikke en superstimulerende dildo. Je voelt de schub-structuur echt heel goed. De combinatie van hoe dik hij is en die structuur, werkt heel goed. Bij de eikel zit ook nog een flinke ribbel die ook goed stimuleert. Genoeg te voelen dus! En dan ziet ‘ie er ook nog eens zo awesome uit. Dit is zo’n dildo waar ik blij van word.

Je kan de Kiotos Monstar Dildo Beast 40 hier bestellen bij bol.com voor rond de 40 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.