Ylva & Dite Hyperion Sky

02-06-2019

Dildo review door Tess: Ylva & Dite Hyperion Sky

De tweede dildo review in onze dildo thema maand is de Hyperion Sky van Ylva & Dite. Ylva & Dite is een Nederlands bedrijf, hoe leuk is dat. Ze maken alle dildo’s helemaal zelf. Ik vind het helemaal tof. Ze hebben een mooi assortiment met een heleboel modellen en nog meer kleuren. Lekker fris en vrolijk allemaal. Ik mocht van Ylva & Dite wat dildo’s uitzoeken om te testen en de Hyperion in de kleur Sky (lichtblauw) leek me wel tof.

XXL dildo

De Hyperion vond ik in de categorie XXL dildo’s. Ik hou best van grote dildo’s, maar sinds ik de enorme XXL dildo van Servant Sextoys  getest had, let ik altijd wel extra goed op afmetingen van grote toys. Er stond dat de Ylva & Dite Hyperion 33 centimeter was. Nu ben ik super slecht met maten inschatten, dus ik pakte netjes mijn meetlint erbij en rolde 33 centimeter af. Nou, best te doen dacht ik. En dan zo’n lief lichtblauw kleurtje, moet helemaal goedkomen dacht ik.

33 centimeter dildo

Ylva & dite hyperion sky Ylva & dite hyperion sky

Tot het pakketje van Ylva & Dite binnen kwam. Het moment dat ik de Hyperion voor het eerst in het echt zag, viel mijn mond toch wel open. Daarna moest ik een beetje hysterisch lachen. Het was een beetje een mix van dat ik het super grappig vond en paniek. Want OMG, wat is deze dildo enorm groot. Dit had ik niet verwacht. Ik pakte mijn meetlint er weer bij, want dit zag er toch niet uit als de 33 cm op mijn meetlint. Wel dus. Nou, misschien is ‘ie 33,5cm, maar meer ook niet. Ik kan je dus vertellen dat 33 centimeter op een meetlint er voor mij heel anders uitziet dan 33 centimeter siliconen dildo. Met ballen. Totaal anders. Maar ja. Nu had ik ‘m en dan moest ik ‘m testen ook. Thank God voor glijmiddel.

De verpakking van de Ylva & Dite Hyperion

Ylva & dite hyperion sky Ylva & dite hyperion sky

De Hyperion zit, net als de andere dildo’s van Ylva & Dite, in een plastic koker. Kokers vind ik helemaal leuk, maar dit plastic is gewoon te dun. De koker heeft totaal geen stevigheid en zeker met zo’n grote dildo is dat eigenlijk niet te doen. In de koker zit, behalve de dildo zelf natuurlijk, een papier van Ylva & Dite. Met hun super mooie logo er op en aan de andere kant een korte tekst over de dildo. Het is allemaal zo mooi, maar die koker vind ik echt jammer. Ik zou de dildo’s dan liever in een mooie, hersluitbare stevige zak zien, zoals Tantus bijvoorbeeld doet. Want je dildo bewaren in deze koker is geen optie. Het deksel blijft er ook helemaal niet op zitten, want de koker deukt veel te makkelijk in en dan springt het deksel er vanaf. Een metalen koker zou ook top zijn, maar ik kan me voorstellen dat dat lastiger is met al die verschillende maten.

PM record

Ylva & dite hyperion sky Ylva & dite hyperion sky

Sommige toys test ik echt heel snel nadat ik ze binnen heb gekregen. Maar deze Hyperion niet. Ik had ondertussen al meerdere berichtjes gekregen van mensen om te vragen of ik ‘m al geprobeerd had. Want nadat ik deze mega grote dildo op mijn Instagram stories had laten zien, bleken erg veel mensen er nogal door gefascineerd te zijn. Ik heb nog nooit zoveel priveberichtjes gekregen n.a.v. een Insta-Story. Maar ik moest dus even moed verzamelen voor ik het aandurfde. Want ook al kon ik zelf bedenken dat die lengte eigenlijk meer voor de show is (tenzij je ‘m anaal gebruikt, maar dat doe ik niet) en je maar een klein stukje gebruikt, het was toch wel redelijk imponerend. Gelukkig heeft ‘ie zo’n schattig lichtblauw kleurtje, dat scheelt nog iets.

Lekker glad

Ylva & dite hyperion sky Ylva & dite hyperion sky

Met siliconen dildo’s is het altijd afwachten hoe het siliconen aanvoelt. Is het hard, is het zacht, voelt het glad of heeft het ‘drag’ (dat het een beetje trekkerig voelt als je met je vingers eroverheen glijdt). Deze Ylva & Dite Hyperion voelt heel stevig, maar wel heel glad. Hij trekt ook nauwelijks zichtbaar stof aan. En als ik ‘m vast heb, dan voel ik het gewicht. Hij weegt bijna een kilo en nou ja, ook dat is weer imponerend. Ik ben wel blij dat ‘ie zo stevig is, want anders zou de dildo echt heen en weer zwiepen als je ‘m onderaan vasthoudt. Nu blijft ‘ie gewoon mooi omhoog staan, wat wel fijner is met het inbrengen.

Omdat de Ylva & Dite Hyperion van siliconen gemaakt is, kan je er beter geen siliconen glijmiddel bij gebruiken. Ik gebruikte Pjur Woman nude, dat is glijmiddel op waterbasis, maar het glijdt heel goed en ook lang. Het voelt bijna net zo zacht als siliconenbasis glijmiddel. Het glijmiddel van Ylva & Dite zelf bevat glycerine, wat irritaties in de vagina kan veroorzaken. Dus dat zou ik je niet aanraden. Als je meer wilt weten over de ingrediënten in glijmiddel, dan kan je altijd even in onze glijmiddel gids kijken.

De Test van de Ylva & Dite Hyperion

Ylva & dite hyperion sky Ylva & dite hyperion sky

Toen was het moment toch echt daar. De eerste keer dat ik de Ylva & Dite Hyperion ging testen. Lekker in m’n eentje, want ik wilde dit gewoon even rustig en voorzichtig doen. Ik heb er eerst een andere toy bij gepakt (natuurlijk mijn Womanizer Premium, want liefde) want ik dacht dat het een goed idee was als ik vast een keer was klaargekomen als opwarming. Na een orgasme denk ik iets minder na, dus dan maak ik me wat minder druk over hoe enorm groot deze dildo toch is.

Mijn theorie werkte, want het ging allemaal echt wel soepel. Ik moet zeggen dat ik zelf een beetje verbaasd was, want ik dacht dat het door het formaat echt heel moeilijk zou gaan. De eikel begint een stuk smaller en loopt dan breder uit en de vorm van de dildo is ook niet rond. Ik zou bijna zeggen driehoekig, maar dat is ook niet waar. Maat het is in elk geval een wat meer gerekte vorm, misschien dat het daar aan ligt. Of aan hoe lekker glad het siliconen is. Of hoe ontspannen ik ben na een orgasme. Of nou ja, ik kan allerlei redenen bedenken. Maar hij voelde dus gewoon heel lekker. Niet vervelend groot, maar wow lekker groot. Dus dat was een hele fijne verrassing.

Badass dildo

Ylva & dite hyperion sky Ylva & dite hyperion sky

Het voelde eigenlijk wel heel stoer, maar ook overweldigend, indrukwekkend. Dit is in elk geval wel de langste dildo die ik ooit gebruikt heb. En hoewel het niet de dikste is, hij lijkt gewoon zo onmogelijk groot, maar het was dus niet onmogelijk. Ik voelde heel veel tegelijk, maar vooral was het erg lekker en opwindend. Het voelde helemaal niet eng en daardoor durfde ik ook al snel te bewegen met de dildo.

Ik had verwacht dat ik heel voorzichtig moest doen, want die lengte past natuurlijk nooit in een vagina. Ik was bang dat ik heel snel mijn baarmoedermond zou raken en dat dat dan pijn zou doen, maar dat was helemaal niet het geval. Het is dus niet zo dat je met een lange dildo makkelijker te diep stoot. Wat wel zo is, is dat je echt het gewicht voelt. Deze dildo heeft door zijn formaat echt een groter gewicht dan andere dildo’s die ik gebruik. En dat voel je bij elke beweging. Alsof hij meer stootkracht heeft. Hoe het voelt, past precies bij hoe hij er uit ziet. Deze Ylva & Dite Hyperion is echt badass!

Conclusie

Toen ik ‘m binnen kreeg en zag hoe groot hij in het echt was, had ik nooit verwacht dat ik zo fan zou worden van deze XXL dildo. Eerlijk gezegd had ik gewoon spijt van mijn keuze. Maar dat heb ik nu écht niet meer. Deze Hyperion mag blijven, ik vind ‘m echt awesome!

Ik kan me voorstellen dat deze Ylva & Dite Hyperion niet voor iedereen is. Sowieso, wie heeft er zoveel ruimte in z’n nachtkastje. Maar voor mensen die mijn dildoliefde delen (#teamdildo) en open staan voor wat experimenteren, is dit echt een top dildo. Laat je niet afschrikken door z’n enorme lengte. Hij is gewoon lekker groot, maar zeker niet te groot. En ik vind het meer dan awesome dat Ylva & Dite zo’n groot exemplaar in z’n assortiment heeft, want het is echt heel moeilijk om bodysafe XXL dildo’s te vinden. Dus complimenten voor Ylva & Dite en meer van dit graag!

Je kan de Ylva & Dite Hyperion hier bij bol.com bestellen

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.