Mei Masturbatie Maand 2023: Aanbiedingen die je niet wil missen

10-05-2023

Misschien had je het nog niet gemerkt, maar het is mei, en hoewel in de jaren 90, 7 mei ooit eens is uitgeroepen tot de internationale dag van de masturbatie, is inmiddels heel mei uitgeroepen tot internationale masturbatie maand.

International Masturbation Day

De dag “national masturbation day” is ooit ontstaan ter ere van Surgeon General Jocelyn Elders die ten tijde van de regeringsperiode van Bill Clinton werd ontslagen (ja, ironie dit he) omdat ze suggereerde dat masturbatie onderdeel zou moeten worden van het Amerikaanse onderwijs over seks en seksualtieit.

En omdat je eigenlijk aan 1 dag (en eigenlijk ook niet aan รฉรฉn maand) genoeg hebt als het gaat over masturbatie of zoals het in het Engels soms zo mooi genoemd wordt: Self Love, is mei al sinds lange tijd de maand van de masturbatie.

Mei Masturbatie Maand

En natuurlijk wordt deze maand door veel seksspeeltjes makers gestunt met prijzen. En, nou ja, als je een maand lang internationaal mag masturberen, dan heb je natuurlijk ook een fijne toy nodig, en ook fijn glijmiddel, dus dan ben je gek als je niet gebruik maakt van de aanbiedingen. Helpt ook dat je aan het eind van de maand ook nog eens vakantiegeld gaat krijgen, dus misschien heb je nu dan ook wat extra budget!

Mei Masturbatie Maand aanbiedingen

Easytoys aanbiedingen

WOW-tech aanbiedingen

Easytoys heeft deze meimaand allerlei hele mooie aanbiedingen. Zo krijg je tot 30% korting op bijna alle producten van WOW-tech. En als je denkt? Wow-Tech? Dan ken je ze misschien beter van de merken Womanizer en Arcwave

Arcwave Ion aanbieding

Arcwave ion een masturbator die werkt op pleasure air een luchtdruktechnologie

De beste aanbieding (op moment van schrijven) is de Arcwave Ion, de enige luchtdrukstimulator voor mensen met een penis. Easytoys geeft je 30% korting op deze geweldige toy!

Womanizer Duo 2 aanbieding

De womanizer duo 2 naast een lipstick

Een van Tessโ€™ meest geliefde seksspeeltjes, bij Easytoys nu te koop met 15% korting

Time for Toys

Verder is het bij Easytoys โ€œTime for Toysโ€, waar je op meer dan 150 toys wel tot 50% korting kan krijgen. Voor elk wat wils (maar wel van verschillende kwaliteit, dus let op!).  Maar evengoed niet een aanbieding die je wil missen!

Willie.nl aanbiedingen

Ook bij Willie.nl is het Mei Masturbatie maand, en dus stunten zij ook met allerlei seksspeeltjes.

Satisfyer Pro 2 next generation aanbieding

Satisfyer pro 2 next generation en satisfyer pro penguin next generation

Natuurlijk mag de meest gekochte (en geliefde) luchtdrukstimulator van Europa en de wereld niet ontbreken. Je koopt hem bij willie.nl voor โ‚ฌ 38,95

Satisfyer Pro 2 Generation 3 aanbieding

De liquid air technology uitleg op de verpakking

Voor die mensen die de nieuwste versie van de Satisfyer Pro (met app) willen kunnen deze kopen bij willie.nl voor โ‚ฌ 59,95

Europe Magic Wand massager aanbieding

De europe magic wand met daarnaast het genius opzetstuk.

Had je toevallig mijn artikel gelezen over Wandvibrators voor de penis? En wil je nu een โ€œechteโ€ magic wand bezitten? Dan heb je geluk want de Europe Magic Wand is in de aanbieding bij Willie.nl voor โ‚ฌ 117,50

Loveware aanbiedingen

Bij onze fijne vrienden uit Belgiรซ vieren ze niet mei, maar de lente.

Eigenlijk zijn dit niet echt aanbiedingen, maar evengoed kan het lonen om eens te kijken bij hun categorie sexual wellness producten.

Motsutoys Sale

Bij Motsutoys is er sale. En daarvoor geld, wees er snel bij, want op = op. Kijk dus snel bij de Motsutoys sale.

KYO F-Motion

Kyo f-motion

Zie je niets in de sale, maar wil je wel een hele goeie seksmachine kopen? Dan is de KYO F-motion misschien iets voor jou. Waarom? Dat lees je in mijn review.

Overtuigd? Koop de KYO F-motion hier!

Mei Masturbatie Maand vergeet je glijmiddel niet

Wat zit er in mijn glijmiddel?

Als je zoโ€™n leuke aanbieding hebt gekocht, vergeet dan niet om er glijmiddel bij te kopen. Let er ook op welke glijmiddel compatibel is met jouw seksspeeltje. Is het van silicone of TPE? Gebruik dan zeker waterbasis glijmiddel.

Wil je weten wat er nog meer in je glijmiddel zit? Lees dan mijn glijmiddelgids.

In het volgende artikel lees je alles over wat je kan doen als je glijmiddel moet kopen

Glijmiddelen die je niet wil missen

Je leest natuurlijk regelmatig onze reviews. Dus eigenlijk weet je dit al. Maar mocht je toch nog twijfelen. Hier een aantal glijmiddelen die echt goed zijn.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.