KYO F-Motion | Fucking machine review

05-04-2023

Met de KYO F-Motion mag ik weer eens een review schrijven over een fuckingmachine gemaakt voor de penis. Nu ben ik meestal niet zo enorm onder de indruk van dit soort machines, omdat ze vaak veel beloven en weinig waarmaken, maar dat is bij de KYO F-Motion duidelijk anders.

SPECS

 • Materiaal: ABS plastic en TPE
 • Geschikt glijmiddel: Waterbasis (let op gebruik dikker glijmiddel voor dit seksspeeltje)
 • Gewicht: 957 gram
 • Lengte sleeve: 9,3 cm
 • Standjes: 4 rotatiepatronen, 3 stuwsnelheden, 3 combo standjes, orgasme stand
 • Oplader: USB-A naar adapterplug
 • Oplaadtijd: 2 uur
 • Gebruiksduur: 45 minuten
 • Is het wat? Fuck ja.
 • Prijs: € 159,95 bij Motsutoys

KYO F-Motion: Een nieuwe fuckingmachine van KYO

Toen ik van Motsutoys te horen kreeg dat ze een nieuwe fuckingmachine op de markt gingen brengen was ik nieuwsgierig, zo’n 5 jaar geleden brachten ze namelijk de KYO piston op de markt. Zoals je kan lezen in mijn review van de KYO Piston was dat destijds een (erg) goede fuckingmachine, ondanks dat hij best wel wat geluid maakte.

Je kan je dus voorstellen dat ik meteen nieuwsgierig was naar de KYO F-Motion, kon KYO het weer waarmaken? Brachten ze nu weer een fuckingmachine op de markt die echt goed was, en niet heel veel beloofde, maar eigenlijk niets doet?

Ik had er best wel wat vertrouwen is, in al mijn ervaring met KYO is het een merk dat eigenlijk vooral goede dingen op de markt brengt, en niet zomaar even iets zegt en het dan niet waar maakt.

KYO F-Motion

De KYO F-Motion is niet een klassieke seksmachine, en daarmee bedoel ik dan dus een machine die een masturbator (sleeve) heen en weer beweegt, en enorm zijn best doet om een pijpbeurt of seks na te bootsen.

De KYO F-Motion maakt namelijk gebruik van zowel rotatie als beweging, en bied je daarmee veel meer opties, en, belangrijker, echt nieuwe sensaties.

De KYO F-Motion is voorzien van 5 knoppen waarmee je de machine aan kan zetten, kan kiezen welke (combinatie van) standjes je wil, of dat je alleen rotatie of heen en weer bewegen wil. Ook is er een orgasmeknop, die je, mocht je op het randje zitten, met veel geweld daarover heen kan jagen.

De machine zelf ziet er erg futuristisch uit, met de kleuren zwart, groen en grijs.

Natuurlijk is de KYO F-Motion oplaadbaar en kan je er na twee uur opladen 45 minuten lang van genieten.

Deze seksmachine is ook voorzien van een magnetisch deksel die de entree en de sleeve (want dat zijn twee aparte dingen) vrijhouden van stof.

Kyo f-motion open en uit elkaar zodat je de machine, de sleeve en de bovenkant kan zien

KYO F-Motion in de doos

Motsutoys belooft op de pagina van de KYO F-Motion dat je een seksspeeltje krijgt dat zijn tijd ver vooruit is, en als je dit seksspeeltje ziet, dan oogt het allemaal heel futuristisch. De doos van de KYO F-Motion doet daar niet aan onder. In zwart, groen en wit, met een uitermate futuristische minimalistische uitstraling, dus wat dat betreft zit de “image” van deze sextoy goed.

De doos zelf is een sleeve met daarin de KYO F-Motion verpakt in foam. Ook vind je een groen doosje, met daarin de oplaadkabel en een korte handleiding.

Het is allemaal goed gedaan, het voelt luxe, gedegen, goed. En dat is bij seksspeeltjes vaak iets wat ontbreekt, dus kudos hiervoor.

KYO F-Motion getest

Ik was echt zo nieuwsgierig naar de KYO F-Motion, en ik was blij dat Motsutoys hem wilde opsturen in ruil voor een eerlijke review.

Uitpakken, stickers verwijderen.

Toen ik hem ontving moest ik hem natuurlijk meteen uitpakken, en wat meteen opvalt is dat deze seksmachine niet heel erg klein is, daar blijkt uiteindelijk een goede reden voor te zijn, maar mocht je niet zulke grote handen hebben, of om wat voor reden niet zoveel kracht in je handen hebben, dan is deze machine misschien wel een uitdaging.

Op de KYO F-Motion vind je de eerste keer een aantal waarschuwingsstickers, die er niet voor niets op zitten, om te zorgen dat alles netjes (en vooral heel) blijft tijdens transport zit er namelijk in de machine een extra stuk foam dat de piston, cup en sleeve van de KYO F-Motion beschermt tijdens transport.

Deze moet je eerst verwijderen voordat je de machine gaat gebruiken. Gelukkig gaat dat vrij makkelijk. Je trekt de magnetische klep van de machine af en draait de bovenkant met de witte TPE-ingang los. Daarna kan je het doorzichtige klepje naar voren halen en verwijder je het foam met gemak.

Als dat klaar is doe je alles weer terug (maar zonder foam) in omgekeerde volgorde en kan je de KYO F-Motion aan de lader hangen voor 2 uur.

De andere sticker met rode letters waarschuwt je dat de machine niet onder de kraan kan, dat is voor de meeste mensen waarschijnlijk een “duh” moment, maar toch is er blijkbaar noodzaak voor zo’n sticker, wat eigenlijk al genoeg zegt.

Beide stickers zijn heel eenvoudig te verwijderen, als je dat wil, en aangezien ik mijzelf in staat acht alles te onthouden heb ik dat gedaan.

Kyo f-motion sleeve van boven gezien

Opladen en handleiding lezen

Na de uitpakronde ging de KYO F-Motion aan de lader en las ik de handleiding. Wat mij opviel is dat op de doos en de website staat dat deze fuckingmachine maar twee uur moet opladen. In de handleiding staat echter dat je hem 3 uur zou moeten opladen. Nu maakt dat uur voor mij niet zo heel veel uit, maar het verschil is toch wel opmerkelijk.

Ik kreeg de machine in de middag, dus ik heb hem gewoon aan de lader gehangen, en gelukkig houdt de KYO F-Motion vanzelf op met laden als hij vol is, dus eigenlijk maakt dit verschil niet zoveel uit.

Toch heb ik even contact opgenomen met KYO om te kijken wat nu klopt, de handleiding bevat helaas een drukfout, de oplaadtijd van de KYO F-Motion is daadwerkelijk twee uur.

Eindelijk de KYO F-Motion testen

Ik doe tegenwoordig met dit soort machines eerst even een “dry run” om te kijken waar mijn piemel tegen aan gaat lopen, je weet wel voordat er dingen au doen.

In het geval van de KYO F-Motion is dat maar goed ook, want de combiknop, die je eigenlijk altijd als eerste gaat gebruiken zet de machine meteen in standje “fuck dit is heftig, maar lekker”.

Op mijn instagram reel kan je zien hoe heftig dat is, want de machine loopt vanuit de kracht van de motor vanzelf uit beeld.

Wat ook meteen duidelijk is, is dat je voor de KYO F-Motion echt VEEL glijmiddel moet gebruiken. Deze machine is een beest, een echt beest, de motor is erg krachtig.

Ik had de eerste keer namelijk genoeg, maar niet veel glijmiddel gebruikt en na een minuut merkte ik al dat er meer frictie kwam. Bij de meeste seksmachines zou de motor dan meteen in de stress schieten en alles zou vastlopen. Bij de KYO F-Motion is dat duidelijk niet het geval, hetgeen wel aangeeft wat voor beest van een motor er in zit, en waarom deze seksmachine zo groot en stevig is.

De KYO F-Motion ging gewoon door, en ik voelde al snel dat mijn pik dit niet heel erg leuk ging vinden.

Tijd op te stoppen dus, en er een flinke hoeveelheid glijmiddel bij te doen.

En daarna, daarna werd het hemels. De bewegingen, de rotaties, los, bij elkaar, een eindeloze mogelijkheid van heerlijke sensaties, en de mogelijkheid om te edgen totdat je gek van jezelf wordt.

Ik denk dat de KYO F-Motion ook geweldig is voor mensen die spelen met forced orgasms en dat soort dingen, want deze machine kan het allemaal.

Misschien dat je denkt dat 45 minuten gebruikstijd niet genoeg is, maar geloof mij, deze machine heeft je binnen een aantal minuten al ergens waar een orgasme zich zal aandienen. Of je dat nou wil of niet.

Met de orgasme knop jaag je jezelf of iemand anders ook echt kneiterhard over de edge heen. De snelheid, het geweld, daar is geen enkele piemel tegen opgewassen (denk ik dan). Wat een heftigheid. Echt geweldig.

Kyo f-motion met de bovenkant er op

Zijn er dan helemaal geen kanttekeningen?

Ja, die zijn er wel, maar ze zijn wel een beetje relatief. De machine is zoals ik al zei vrij groot en best zwaar. Als je niet zulke grote handen hebt moet je echt twee handen gebruiken voor de bediening. Wil je dus porno kijken en de machine gebruiken, dan kan dat, maar niet als je door je filmpje heen wil spoelen ofzo.

De machine maakt ook echt wel wat lawaai, zoals ik al eerder schreef, dat hoort een beetje bij motoren die het allemaal wel echt kunnen. Maar toch overstemt het geluid eigenlijk alles, en is dit niet een machine waarmee je “discreet” met jezelf gaat kunnen spelen.

Woon je in een gehorig huis of wil je niet dat andere mensen dit horen, dan weet ik niet of de KYO F-Motion iets voor je gaat zijn.

Normaal gesproken zou dit geluid voor mij een enorme afknapper zijn, maar omdat het mechanische geweld dat de KYO F-Motion zo enorm goed, lekker en overweldigend is, kan ik het KYO deze keer wel vergeven.

Kyo f-motion, de sleeve als hij in de machine zit

KYO F-Motion schoonmaken

Je las net al over de stickers die aangaven dat je de machine zelf niet onder water mag houden, vrij logisch wel.

Maar het schoonmaken van de KYO F-Motion is eigenlijk heel simpel, simpeler en beter te doen dan menig andere seksmachine.

Als je klaar bent met de KYO F-Motion, kan je namelijk net zoals bij het uitpakken de bovenkant losdraaien en heb je daarna toegang tot de cup met de sleeve erin. De sleeve kan je zo uit de cup trekken. Hierna kan je de sleeve binnenstebuiten draaien en goed schoonmaken met water, zeep of toycleaner, en datzelfde geld voor de bovenkant met de TPE-entree, deze moet je ook even schoonmaken en drogen.

Als alles droog is schuif je de sleeve vrij gemakkelijk weer in de cup, je kan hem een beetje naar beneden trekken via de uitsparingen in de cup. Daarna draai je de bovenkant er weer op en ben je eigenlijk binnen 5 a 10 minuten klaar en is de KYO F-Motion weer klaar voor gebruik.

Conclusie

Het is een tijd geleden dat ik echt zo jubelend enthousiast ben geweest over een seksspeeltje, en al helemaal over een fucking machine. Maar de KYO F-Motion is echt heel, heel, heel erg goed.

Wil je met jezelf spelen of met een partner, voor genot, of “marteling” met (forced) orgasmes. Dit ding wil je echt hebben.

Je moet wel even dealen met het gewicht, de omvang en het geluid, maar dat wil je, echt.

Je koopt de KYO F-Motion bij Motsutoys voor € 159,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. Heeft Kyo ook een eigen website met hun producten? Want buiten https://www.onahole.com/products/kyo-f-motion
  zie ik zo niet direct iets.
  De kracht vergelijkbaar met de Handy met recente firmware of merkelijk meer?

  Verder, komen jullie snel met een review van de FF VIM?

  Antwoord
 2. Hi Dieter,

  KYO is het huismerk van Motsutoys. Er is dus geen aparte site voor.
  De kracht is moeilijk vergelijkbaar met The Handy, vooral omdat het twee verschillende systemen zijn die dermate van elkaar verschillen, dat er geen echte vergelijking mogelijk is. Maar zoals ik al schreef in mijn review, vele malen krachtiger dan de gemiddelde sexmachine.

  Antwoord
 3. Hi

  Is het mogelijk om een ​​video te krijgen waar je het volume van het apparaat kunt horen?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.