Wand Vibrator voor de penis

26-04-2023

Mocht je denken dat je hier nu een specifieke review van een wand vibrator voor de penis voorgeschoteld krijgt, helaas, dan moet ik je teleurstellen.

Wat je wel krijgt, is een artikel met een aantal tips en tricks die je een leidraad moeten geven over hoe je een wand vibrator (misschien wel die van je partner, na overleg) kan gebruiken voor je penis.

De geschiedenis van de wand vibrator

Zoals heel veel seksspeeltjes is het ontstaan van de wand vibrator, of zoals hij eigenlijk veel bekender is de “magic wand”, eigenlijk geweest voor medische redenen.

De eerste elektrische vibrator

Al ergens rond 1870/1880 was er een elektrische vibrator uitgevonden in Frankijk die de “percuteur” genoemd werd.

Eigenlijk als een soort kwakzalverij, niet in de laatste plaats omdat dit soort apparaten vooral levensgevaarlijk waren, gezien de manier waarop men rond die tijd met dingen als elektriciteit omging, maar ook omdat deze percuteur bedoeld was om “overspannen zenuwen” te kalmeren en hij ongetwijfeld volgens de verkopers ook nog van allerlei andere dingen ging goedmaken die nu misschien niet zo lekker liepen.

Grappig genoeg weigerde men om deze vibrator toe te passen op “vrouwen” omdat men niet “in de luren gelegd wilde worden, door de symptomen van hysterie”.

Hysterie werd destijds gebruikt als een soort altijd toepasbare “staat van zijn” voor “vrouwen” die leden aan “geestelijk lijden”.

De eerste magic wand

Vele decennia en twee wereldoorlogen verder werd het eerste trademark voor de Hitachi Magic Wand op 20 mei 1968 toegewezen.

Het was pas vanaf de jaren ’70 dat de Magic Wand, die destijds eigenlijk vooral “The Hitachi” werd genoemd voor het eerst openbaar voor seksuele stimulatie werd gebruikt. Het werd ook al snel een symbool voor de seksuele bevrijding van vrouwen. Voor die tijd was een vibrator vooral een huis, tuin en keukenapparaat dat vooral (yeah right) voor zere spieren werd toegepast.

Hitachi en seksuele stimulatie

Als je nu denkt dat Hitachi als ruimdekend Japans merk die seksuele revolutie toen omarmde en daarmee “gewoon” wand vibrators verkocht voor de seksuele stimulatie van de vulva, dan zit je er goed naast. Pas rond 1990 erkend Hitachi als merk pas dat hun magic wand vibrator voor seksuele stimulatie gebruikt kan worden.

Alles daarvoor was het zoals ook al eerder alleen bedoeld voor spierontspanning, en zelfs als hulpmiddel bij Yoga.

De verdere ontwikkeling, het verdwijnen en het weer terugkeren van de Hitachi Magic Wand is eigenlijk een artikel op zich waard, vooral als je bedenkt dat hij ook voorkomt in de serie “Sex and the city”.

Maar dat is te veel voor dit artikel, en verschijnt misschien wel in een ander artikel.

De wand vibrator gebruiken als je een penis hebt

Na wat geschiedenis, terug naar waarom je dit artikel wellicht aan het lezen bent. Want een wand vibrator is zeker ideaal voor het stimuleren van een vulva. Maar ook mensen met een penis moeten zich niet verkijken op de mogelijkheden.

Zo kan een wand vibrator ook heel lekker zijn als je hem gebruikt op de penis, en dan vooral in het gebied rond de eikel en het Frenulum, maar ook kan stimulatie van het perineum heel erg prettig zijn. Maar ook stimuleren van de schacht van je penis is erg lekker.

En zo zijn er nog wel meer opties, sowieso kan een wand vibrator erg lekker zijn bij je erogene zones. Is het ook mogelijk om hem te gebruiken om hem bijvoorbeeld tegen een gewone buttplug te houden om deze dan zo te laten vibreren.

En zo kan een wand vibrator ook gebruikt worden om een masturbator te laten vibreren.

Natuurlijk vergt dit soort toevoeging wel een beetje handigheid en fantasie. Maar juist een wand vibrator met een grote of kleine kop zijn multi-inzetbaar, ook als je penis hebt.

Het is dus duidelijk dan een wand vibrator niet alleen een seksspeeltje voor vulva bezitters is.

Top 5 wand vibrators voor de penis.

Nu we zover zijn dat we weten dat een wand vibrator ook voor een penis toepasbaar is, is het natuurlijk goed om te weten welke wand vibrators nou echt de moeite waard zijn.

Lovense Domi 2

De lovense domi 2 naast een lipstick

De Lovense Domi is hot op dit moment, vooral omdat deze vrij krachtige wand vibrator op afstand bestuurbaar is, en hij veel door cam modellen wordt gebruikt om betalende kijkers controle te geven over de vibraties. Dat is ook iets dat je zelf kan (laten) toepassen als je hem gebruikt voor stimulatie van je penis.

Lees Tess’ review over de Lovense Domi

Doxy 3R

De doxy 3r is een kleine wand vibrator. Het handvat is donkerblauw met glitters. Er zitten drie ronde witte knoppen op het handvat. De kop is zwart, met een zilverkleurige rand er onder. Hij ligt op een blauw geruit ondergrondje, met een paar bloemetjes er omheen.

Wie wand vibrator zegt, zegt ook vaak Doxy, het merk is befaamd om zijn wand vibrators met diepe trillingen. De Doxy 3R is ook nog eens draadloos waardoor hij nog makkelijker in gebruik is.

Lees Tess’ review over de Doxy 3R

Pixey wand vibrators

Alle pixey's op een rij met de namen er bij

Dit is misschien een beetje vals spelen, want Pixey (voorheen Fairy) heeft een enorme reeks aan verschillende wand vibrators. Maar dit merk heeft eigenlijk het stokje van de destijds beroemde en beruchte Hitachi Magic Wand overgenomen.
Tess en Eva tes(s)ten er een heleboel.

Waarom dan geen Hitachi Magic Wand in dit artikel?

Simpel gesteld omdat de Hitachi Magic Wand niet meer bestaat.

Ergens in 2012 besloot Hitachi dat het niet meer geassocieerd wilde worden met seks, en wilde eigenlijk helemaal stoppen met de Magic Wand.

Gelukkig besloot Vibratex, die je misschien wel kent van mijn review van de Sidekick 1 en 2, om aan Hitachi te vragen of ze nog wel de wands wilde maken, zodat Vibratex ze kon blijven verkopen, maar dan zonder de naam Hitachi erbij. Gelukkig stemde Hitachi daar mee in.

Zijn deze OG wand vibrators dan geen waardige toevoeging aan de top 3? Heel eerlijk? Nee. Hoewel ze natuurlijk baanbrekend waren in de jaren 70, ze voor seksuele bevrijding hebben gezorgd, zijn de bedrade en draadloze versie van de magic wand wel nog heel degelijk en goed, maar lang niet zo goed als de wand vibrators in de top 3.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

❤️ Crowdfunding ❤️

Bol.com

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine Le Duc

EASYtoys.nl

Erovibes.nl

E-Stim Systems

Euphoria-erotiek.nl

Motsutoys

Mister B

Orion

Willie.nl

Lovehoney

SelfDelve

Tantus

Hydromax Bathmate

Pabo

Amazon.nl Wees wel voorzichtig welke seksspeeltjes je hier koopt!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.