Tess Tesst: Boudoir Bizarre Fetish Party

19-03-2017

Boudoir Bizarre Fetish Party

In mijn leven ben ik twee keer eerder op een fetish party geweest. Jaaaaren geleden ook een keer op Boudoir, en iets minder lang gelden naar Toxic, wat ik vrij saai vond.

Nu Boudoir Bizarre een comeback gemaakt had, kreeg ik de uitnodiging om er heen te gaan. Ik was wel benieuwd hoe het zou zijn en veel vrienden en bekenden gingen ook, dus mooie gelegenheid dit feest eens uit te tessten dacht ik zo.

Dan begint natuurlijk gelijk de outfit-stress. What to wear? Nu ben ik wel echt plus-size, wat het qua fetishkleding niet per se makkelijker maakt. Maar ik vond een leuk skate model lak rokje bij Honour en bij Sensualdreams.nl een lak topje van Black level. Wel met blote boobs, dus nog een paar tepel stickers erbij gekocht. Zwarte sterren met glitters van Bijoux Indiscrets, die boven verwachting comfortabel zaten én vaker gebruikt kunnen worden, en niet te vergeten er ook echt super gaaf uitzagen en m’n outfit echt af maakten. Nog een witte petticoat die ik al had voor onder mijn lakrokje zodat die lekker wijd uit stond, en hoge laarzen eronder, en ik was klaar.

Boudoir Bizarre wordt gehouden in Club Panama in Amsterdam. Parkeren daar is wel een beetje een probleem kwamen we achter, gelukkig was er in de buurt een parkeergarage. Ik was erg blij dat ik me nog niet omgekleed had, en vooral dat ik m’n laarzen met hoge hakken nog niet aan had, want we moesten dus nog een stukje lopen.

Bij Panama aangekomen, zag ik tot mijn grote verbazing een enorme rij voor de deur. Ik had geen idee dat je echt buiten in de rij moest staan, aangezien (bijna) iedereen toch al een kaartje had. Gelukkig regende het niet. En hoewel ik het best wel belachelijk vond dat we buiten in de rij moesten wachten, was het eigenlijk toch wel heel gezellig in de rij. We kwamen al een hoop bekenden tegen, en ook met de mensen voor en achter ons maakten we vast een gezellig praatje. En samen klagen over hoe stom deze rij toch is, heeft ook wel wat.

Eenmaal binnen moesten je je tas aan zo’n security dude geven en door een metaal detector poortje lopen. Gelijk daarachter werd je gefouilleerd terwijl een ander in je tas keek. Ik had niet het idee dat er echt goed gefouilleerd werd of dat ze echt goed in je tas kijken. Tenminste, bij mij in elk geval niet. Maar ik heb natuurlijk ook een heel lief en onschuldig hoofd :P.

Beneden was een locker ruimte, met ieniemienie lockertjes, waar je een 2 euro munt in moest gooien. En als je je lockertje open maakt en daarna weer dicht wil doen, moet je er opnieuw 2 euro in gooien. We hadden 2 lockers nodig voor onze spullen. Alleen 2 winterjassen vullen eigenlijk al 1 zo’n locker. Er waren verder geen bankjes of stoelen, dus omkleden was een beetje gepruts, en het was warm en vol, dus ik werd er nog niet heel enthousiast van.

Blij dat we omgekleed waren en weg konden uit die lockerruimte, gingen we naar boven. Langs de doorbitch (die ik overigens niemand heb zien tegenhouden) de grote zaal in. De muziek stond erg hard, en het is niet echt het soort muziek waar ik van hou, maar het was toch wel oké. Er was een groot podium, maar de gordijnen waren nog dicht. Vol verbazing keek ik de ruimte door. Zoveel verschillende mensen. Wat gelijk opviel was een man, midden op de dansvloer, met een soort harnas van gekleurde lichtjes, het leek net een lichtgevende regenboog. Op zijn hoofd had hij een helm die echt een soort eigen lasershow creëerde. Super gaaf. Ik zag dansende vrouwen met lange konijnenoren, een man met een indianentooi, mensen in glimmend latex, veel bloot, uniformen, pasties, mannen op hoge hakken, mensen met maskers, echt van alles. Super gaaf om te zien.

De omschrijving van de dresscode vond ik van tevoren zelf een beetje vaag, en dat was nu ook wel te zien. Het was blijkbaar wel minder streng dan ik zelf verwacht had. Ik zag best wel wat meisjes in jurkjes van netstof en mensen met wetlook kleding of sexy lingerie bijvoorbeeld. Kleding die niet op elk fetish feest wordt toegestaan. Maar dat deed niks af aan de sfeer, en echt bijna iedereen zag er gewoon heel mooi, spannend, sexy en verzorgd uit.

We liepen even rond en ontdekten dat er nog een zaal was. Een kleinere zaal, met een meer gothic achtige vibe. De muziek stond hier iets minder hard en het was wat minder druk. Hier was ook nog een klein podium.

Dan was er boven ook nog een ruimte, de play area. Het was er vrij ruim, maar ook best donker. Hier stonden verschillende speeltoestellen, kruizen, bokjes, bondagerekken, dat soort dingen. De ruimte was aangekleed met camouflage netten. Op een paar plekken kon je naar beneden kijken, zodat je de grote zaal zag, de dansvloer en het podium. Goede plek om aan het begin van de avond even rustig te kunnen wennen en vanaf een afstandje te kijken wat er allemaal gebeurt.

Ik voelde me nog niet echt op mijn gemak en had het idee dat ik rondliep met een blik als een ‘deer in headlights’. Vrienden verzekerden mij dat het er niet zo uitzag, en dat het leek alsof ik regelmatig op zulke parties rondliep. Gelukkig maar.

We kwamen dus veel mensen tegen die we kennen, maar omdat de muziek zo hard stond, was het nog best een uitdaging om te socializen. Je moest echt in iemands oor schreeuwen om jezelf verstaanbaar te maken. Dat was best te doen, alleen betekent dat dus wel dat je alleen 1 op 1 ‘gesprekken’ kunt hebben. Want wat iemand anders in een ander oor schreeuwt, hoor je dus gewoon helemaal niet.

Wat ik echt heel irritant vond is dat fetish kleding dus blijkbaar makkelijk aan elkaar plakt. Mijn outfit was van lak stof, en die plakt dus aan andere lakstof én aan latex. Dus als ik door de ruimte liep, en het was nogal druk, en ik probeerde langs iemand te lopen die iets van lak of latex aan had, dan plakte dat gewoon echt tegen elkaar. Dat is dus gewoon echt moeilijk! Ik voelde me zo’n fetish n00b! Gelukkig kreeg ik later op de avond van een vriendin dé tip: mee draaien als je langs iemand loopt. Werkt alleen als je daar genoeg ruimte voor hebt, maar meestal was dat wel het geval. Deze tip zorgde ervoor dat ik me een stuk gemakkelijker door de ruimte kon bewegen, zonder bang te zijn dat ik iemands outfit zou beschadigden.

Verder ben ik erachter gekomen dat je dus echt geen handtas mee moet nemen. Tenzij het er misschien eentje is die echt super comfy om je schouder hangt ofzo. Maar iets als een clutch is echt irritant en onhandig. En dan kost het je dus iets later weer 2 euro om die in je kluisje op te bergen :’).

Het duurde even, maar na een tijdje begon ik het toch echt wel leuk te vinden. Er was een modeshow op het grote podium, met super mooie latex kleding gedragen door super sexy mensen. Even later was er nog een show van een man en een vrouw. Ik denk dat zij een poes speelde en hij een hond, en er was iets met melk en veel sexy dansen en elkaar uitdagen. Uiteindelijk hing hij in een soort lange doek, en het leek wel kinky cirque du soleil, echt heel gaaf om te zien!

In de kleinere ruimte hebben we een show gekeken van The Puppeteer, die 3 geweldige human puppy’s had meegenomen, waarvan er 2 opgehangen werden in een prachtige suspension. De bondages waren echt heel mooi, creatief en kunstig, en de puppy’s waren super grappig en vertederend. The Puppeteer zelf stond echt te stralen op het podium, vol zelfvertrouwen, met een vleugje zelfspot. Super entertaining.

Het was jammer dat het podium in de kleine zaal niet uitgelicht was. Je moest echt goed opletten of daar een show begon, waardoor ik denk dat veel mensen de shows daar gemist hebben, en dat is wel zonde.

Ik zeg altijd dat ik niet dans als er andere mensen bij zijn. Maar op dit feest heb ik toch staan dansen. En het was nog leuk ook! Lekker op de dansvloer tussen al die mooi geklede mensen. Soms zat ik gewoon zo vol verbazing om me heen te kijken, dat ik vergat te dansen. Het voelde een beetje of ik in een soort Fetish Wonderland beland was. De sfeer was goed. Relaxed, maar toch ook spannend. Ik had wel het idee dat veel mensen wel wat gebruikt hadden, maar dat gaf geen vervelend gevoel. Ik gebruik zelf nooit drugs en drink niet eens alcohol, dus als er teveel gebruikt word om me heen, kan dat wel eens vervelend zijn, maar dat was nu niet het geval.

Ik vond het super leuk om dit feest meegemaakt te hebben. Ik denk niet dat ik elke keer zal gaan, maar zo’n eens per jaar ofzo lijkt het me echt wel leuk.

Het volgende feest van Boudoir Bizarre is op 8 juli, ook weer in Club Panama.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Waar had je dan in de rij willen staan? Vrijwel iedereen in die rij hadden al een kaartje, dus dat is een beetje vreemd argument. En de portiers controleren goed, dus dat duurt even. Meer dan 20-25 minute heeft niemand gestaan. Is helaas weinig aan te doen. Tent buiten zetten daar of iets dergelijks mag niet van de gemeente…

  Je commentaar lezende denk ik ook niet echt dat Fetish Parties jouw ding zijn, maar je gaande weg toch je draai vond? Als je maar een leuke avond gehad hebt, toch?

  🙂

  Antwoord
  • Ik had natuurlijk helemaal niet in de rij willen staan 😀 En mijn argument was juist dat zo goed als iedereen al een kaartje had, dus dat het daar niet aan kon liggen. Ik vond de controle helemaal niet zo goed, dus ik begrijp nog steeds niet zo goed waarom het zo lang moest duren. Maar zoals ik ook zei, het was uiteindelijk best wel gezellig in de rij.

   Ik heb een hele leuke avond gehad, dus uiteindelijk maakt dat ook niet meer uit. Maar voor een review schrijf ik over al mijn ervaringen, vandaar dus ook dit, want zo heb ik het ervaren. 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.