Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

16-03-2020

Sextoy review: Feelztoys Mister Sweetspot

Zoals je vast weet, ben ik groot fan van mijn Zumio S. Dat is echt één van mijn favoriete toys. En tegenwoordig zie je steeds meer Zumio look-a-likes, daar schreef ik ook al over in mijn post over trends in sextoys. Natuurlijk ik wil AL de Zumio look-a-likes proberen. Via Instagram kwam ik de Feelztoys Mister Sweetspot tegen en gelukkig wilde de groothandel achter dit merk, Eropartner, mij wel een exemplaar opsturen. Whoop!

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Hij heeft tien standen, waarvan drie steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Rond de 50 euro, hier te koop bij Bol
Is het wat? Hij is in elk geval avontuurlijk.

De verpakking

De verpakking van de mister sweetspot. Het is een klein doosje, de kleur loopt van roze naar paars en de naam van het product staat er op. De bovenkant van de verpakking heeft zwart witte strepen en een rond kijkgaatje. Daar zie je de top van de vibrator doorheen. De zwarte en witte strepen stralen er omheen. De zijkant en de achterkant van de verpakking, met allerlei tekst er op.

Verpakkingen van sextoys, de een geeft er niks om, de ander vindt het wel belangrijk. Ik vind het wel heel tof als een vibrator een mooie verpakking heeft. Geeft toch even zo’n leuk gevoel als je ‘m dan uitpakt. En als de verpakking heel mooi en handig is, is het ook de perfecte plek om je seksspeeltje in te bewaren natuurlijk. Meestal vind ik de verpakkingen niet zo tof, omdat het zo dertien in een dozijn is. Maar de Mister Sweetspot verpakking vind ik dus echt heel erg tof! Yay voor Feelztoys, want dit doen ze echt heel goed. Deze verpakking is fris en vrolijk en origineel. Love it! Eerder was ik trouwens ook al een beetje verliefd op de verpakking van de Feelztoys Lea.

De verpakking is ook prima qua formaat, niet onnodig groot. Je vindt alle informatie die je nodig hebt op de verpakking. En hoera! Er staat niet alleen dat de Mister Sweetspot waterproof is, maar ook dat hij Ipx7 is. Dat betekent dus dat ‘ie tot 30 minuten tot 1 meter diep ondergedompeld kan worden.

In de verpakking vind je, naast de Mister Sweetspot zelf, het magnetische USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Mister Sweetspot

De mister sweetspot en de zumio staan naast elkaar. De zumio is langer en van plastic. De top van de zumio en mister sweetspot op de grond. Je ziet dat de top van de zumio niet buigt, terwijl de top van de mister helemaal dubbelgevouwen is.

Toen ik de Mister Sweetspot voor het eerst uit de verpakking haalde, was ik heel verbaasd over de flexibele top. Het steeltje aan de bovenkant is helemaal van siliconen en dus ook helemaal flexibel. Dat had ik niet verwacht. Bij de Zumio is de bovenkant gewoon hard, de Zumio S heeft wel een laagje siliconen over het puntje/balletje aan de bovenkant, maar de tip zelf is niet flexibel. Toch niet zo’n Zumio look-a-like als ik dacht dus!

Verder vind ik de Mister Sweetspot er wel oké uitzien, maar niet super sexy ofzo. Wat me gelijk opviel was het witte rondje op de onderkant. Ik dacht dat dat het knopje was, maar hier staat alleen het CE keurmerk op en het doet verder niks. Het knopje zit juist aan de andere kant. Dat is een beetje verwarrend.

Het zwiept!

De mister sweetspot in actie, je ziet de top heel raar zwiepen, je ziet de beweging in de foto. De top zwiept nu weer de andere kant op.

Toen ik ‘m aanzette, was ik toch nog meer verbaasd. Ik had het vast wel kunnen bedenken (maar dat had ik dus duidelijk niet gedaan), maar het steeltje aan de bovenkant begint dus als een gek heen en weer te zwiepen als je ‘m aanzet. Bij standje één zwiept ‘ie gewoon nog heen en weer, maar vanaf standje twee draait ‘ie eigenlijk een soort rondjes. Of nou ja, rondjes zijn het niet eens. Het is net alsof ‘ie een mandala aan het tekenen is. Het ziet er echt super vreemd, maar wel heel fascinerend uit. Je weet wel gelijk dat je glijmiddel moet gebruiken bij deze toy.

De Test van de Feelztoys Mister Sweetspot

De mister sweetspot in mijn hand, ik buig de top om met mijn duim. De mister met daarnaast het usb-oplaadkabeltje

Ik moet eerlijk zeggen dat ik na al dit gezwiep wel een beetje bang was om de Mister Sweetspot te testen. Ik zag dat steeltje al hard tegen mijn clitoris zwiepen. Dat leek me toch vrij pijnlijk.
De eerste testronde was vrij snel klaar. Mede omdat ik op dat moment niet zoveel tijd had, maar vooral omdat ik de Mister Sweetspot op een standje had waarbij hij dus een soort cirkels maakte, en dat raakte dus allerlei plekken, maar niet mijn clitoris.

Een groot avontuur

De verpakking, de gebruiksaanwijzing en het usb-oplaadkabeltje. Daar voor ligt de mister sweetspot. De top van de verpakking met de mister sweetspot er in.

De tweede testronde ging dat beter. Met iets meer aandacht, het helpt als je niet bijna weg moet voor een afspraak, lukte het me prima om mijn sweetspot te vinden met de Mister Sweetspot. Al was het wel een groot avontuur. Want Mister Sweetspot is vrij onvoorspelbaar. Soms beweegt hij gewoon lekker heen en weer. Dan trilt ‘ie gewoon tegen de zijkant van mijn clitoris, precies zoals ik het lekker vind. Maar zodra ik mijn hand een klein beetje beweeg, krijgt hij de ruimte om echt te zwiepen. En je weet nooit welke kant hij op zwiept en wat hij raakt. En dat is best spannend. Word het lekker? Word het pijnlijk? Je weet het niet! Voor mensen die de combinatie van pijn en opwinding kunnen waarderen (zoals ik!) is dat best grappig. Maar als je niet van pijn houdt, wat ik me ook goed voor kan stellen, dan is dit misschien een beetje te spannend. Zeker bij de patronen was het spannend, omdat ‘de slag’ dan ook steeds verandert.

Hoe je de Mister Sweetspot vast kan houden

Mister sweetspot in mijn hand, ik hou 'm onderaan vast, waar het knopje ook zit. Mister sweetspot in mijn hand terwijl ik 'm vasthou zoals je een pen ook vast zou houden.

Pas bij mijn derde testronde kwam ik er achter dat het helpt als je Mister Sweetspot vrij bovenaan vasthoudt. Zoals een pen. Het steeltje zwiept dan gelijk een stuk minder. Maar het knopje van de Sweetspot zit juist helemaal onderaan. Dus dat is niet zo handig. Maar als je eenmaal een standje hebt gevonden wat je lekker vindt, is het dus handiger om ‘m hoger vast te houden. Tenzij je avontuurlijk bent aangelegd natuurlijk.

Op deze manier vond ik Mister Sweetspot gewoon echt wel lekker. De vibraties voelen toch anders dan bij een normale vibrator. Ik hou sowieso heel erg van pinpoint stimulatie, en dat geeft deze Mister Sweetspot wel. En als je eenmaal door hebt hoe je ‘m onder control houdt, ook nog precies op de plek die jij wilt.

Ook vond ik die zwiepende tikjes tegen mijn buitenste schaamlippen eigenlijk erg lekker voelen. Het is een aparte sensatie en je moet er net van houden, maar ik vond het erg fijn. Het is echt een hele aparte vibrator, de Mister Sweetspot.

Conclusie

De Mister Sweetspot is echt anders dan ik verwacht had. Het is echt een vibrator waar je even aan moet wennen. Je moet ontdekken hoe je ‘m moet gebruiken. Als je niet bang bent voor een zwiep van de top tegen gevoelige delen, is het wel echt een leuk seksspeeltje. Maar als je daar niet van houdt of dat gewoon echt niet wilt, kan je beter voor de gewone Zumio gaan.

De Mister Sweetspot is hier te koop bij Bol.com voor rond de 50 euro

De Zumio kan je hier kopen op Bol.com, voor rond de 100 euro. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. 🤔 je moet er dus al echt wel wat moeite voor doen om er van te kunnrn genieten.

  Antwoord
 2. O, wat een ding is dat, zeg, hahaha…..die foto’s! Niets voor mij maar wel fijn om ook weer even lekker te kunnen lachen 🙂

  Antwoord
 3. Even een negatieve review over sextoy. Speeltje besteld wat defect bleek te zijn. Kosten moeten maken voor retourneren en bij Riverty.
  Kon een nieuw werkend product ontvangen maar heb na deze ervaring geen zin meer in.
  Sextoy voelt zich niet verantwoordelijk om de gemaakte kosten te vergoeden omdat het product was geopend. Tja hoe wil je ongeopend een apparaatje opladen….
  Koop nóóit meer iets van Sextoy, hele slechte online sexshop

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vlog: Recap maart | Tess Tesst - […] Feelztoys Mister Sweetspot […]
 2. Senzi Pinpoint Vibrator | Tess Tesst - […] niet zo lang gelden testte ik de Feelztoys Mister Sweetspot, die een soortgelijke vorm had. Maar de top van…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.