Lovehoney x Womanizer Pro40

06-03-2020

Sextoy review: Lovehoney x Womanizer Pro40

Ik denk dat het duidelijk is: ik hou van sextoys die werken met luchtdruk. Womanizer was de eerste en ook nog steeds wel de beste. Er zijn inmiddels een heleboel Womanizers, maar de Womanizer Pro40, die een tijd geleden uit de collectie gegooid werd, werd toch wel erg gemist. Gelukkig is Lovehoney nu een samenwerking aangegaan met Womanizer en verkopen zij exclusief een Lovehoney x Womanizer Pro 40!

Specs

Materiaal: ABS-plastic en het tuutje is van siliconen. Bodysafe dus!
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Er zijn 6 intensiteitsstanden
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 99,95, hier te koop bij Lovehoney (met gratis verzending) of hier bij bol.com
Is het wat? Ja!

De verpakking en de inhoud

De womanizer pro40 naast de niet zo mooie lovehoney verpakking. Een lichtblauw doosje met bovenop het lovehoney merkje, een foto van de womznier en er achter een zwart iets wat een beetje lijkt op een doek. Er onder staat het merk womanizer. Je ziet de zijkant en achterkant van de verpakking van de womanizer pro40.

Er is echt heel veel goed aan deze Womanizer Pro40, daar ga ik je later in deze review alles over vertellen, maar voor de verpakking hoef je het niet te doen. Nu staat Lovehoney sowieso al niet bekend om zijn verpakkingen hoor, maar deze verpakking is toch ook wel weer saai hoor. De verpakkingen van Womanizer worden steeds mooier, maar deze verpakking doet daar niet aan mee.

In de verpakking vind je de Womanizer Pro 40, het USB-oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing en een ‘I masturbate’ kaartje. De gebruiksaanwijzing ziet er ook een stuk simpeler uit dan de mooie boekjes die je bij de andere modellen Womanizers krijgt. Er zit geen extra tuutje of bewaarzakje in de doos.

De verschillende soorten Womanizer toys en hun prijzen

Van links naar rechts zie je de womanizer starlet 2, de womanizer liberty, de womanizer premium en dan de womanizer pro 40. De womanizer liberty ligt naast de womanizer pro 40. Naast de liberty zie je het kapje waarmee je 'm dicht kan doen.

Er zijn momenteel vijf verschillende Womanizers te koop: Womanizer Starlet 2, Womanizer Liberty, Womanizer Classic, Womanizer Premium en Womanizer Duo. En dan nog dus deze Womanizer Pro 40, maar die is alleen bij Lovehoney te koop. Er zijn zelfs iets meer modellen die niet meer te koop zijn: de originele Womanizer, Womanizer Pro500, Womanizer 2Go, Womanizer Plus, Womanizer Starlet (1) en de Womanizer Inside Out.
Momenteel variëren de prijzen van 69 euro (voor de Starlet 2) tot 199 euro (voor de Womanizer Duo). De Womanizer Pro40 is met zijn 99 euro net zo duur als de travel-size Womanizer Liberty, iets duurder dan de kleine Starlet en iets goedkoper dan de Womanizer Classic.

De Womanizer Starlet 2 heeft vier standen en is erg klein. De Womanizer Liberty heeft, net als de Pro 40, zes standen, maar is ook erg klein. De Womanizer Classic heeft acht standen en ongeveer hetzelfde formaat als de Pro 40.

De looks van de Womanizer Pro40

De womanizer premium naast de lovehoney x womanizer pro 40 De womanizer starlet 2 naast de lovehoney x womanizer pro 40

Qua looks lijkt de Womanizer Pro40 nog het meest op de originele Womanizer, maar dan zonder hysterische printjes en diamant-knop. Persoonlijk vind ik dat een verbetering. De combinatie van zwart met goud vind ik ook altijd goed. De Pro 40 ziet er oké uit. Het is niet een seksspeeltje waar ik gelijk warm van word als ik er naar kijk (oké, toch wel omdat ik weet wat ‘ie kan doen). Hij ziet er gewoon basic uit, je zou denk ik niet gelijk denken dat dit een sekstoy is, als je ‘m niet kent.

Hoewel ik ‘m dus niet per se heel mooi vind, vind ik dit model wel super praktisch. Deze vorm ligt echt heel goed in de hand. De lengte is helemaal goed en de knopjes zitten ook op precies de goede plek. Ik hou persoonlijk liever een sextoy van dit formaat vast, dan een veel kleinere versie zoals de Liberty of de Starlet.

De Womanizer Pro 40 heeft drie knopjes. Een powerknopje, een plus- en een minknopje. Helemaal prima dus. Aan de onderkant van de toy zit het gaatje waar je de oplader in prikt. Het gaatje is afgedekt met een stukje siliconen.

De Test van de Womanizer Pro40

De lovehoney x womanizer pro 40 in mijn hand. De womanizer in mijn hand.

Ik was vooral heel benieuwd of de Womanizer Pro40 net zo goed zou voelen als de andere Womanizers. De Womanizer Premium is echt één van mijn all-time favoriete seksspeeltjes, en ook de We-Vibe Melt is favoriet bij mij. Zou deze Pro40 het daar wel bij halen?

Net zoals dat vibraties van verschillende vibrators anders voelen, de één voelt heel oppervlakkig, de ander diep, maar zelfs tussen diepe vibraties zit nog zoveel verschil, zo voelt luchtdruk ook bij elke toy anders. De luchtdrukstimulatie van de Womanizer Pro40 voelt voor mij echt heel goed! Het is niet zo intens als de Womanizer Premium of de We-Vibe Melt, maar het komt zeker in de buurt. Het is net wat anders qua gevoel, maar dit gevoel is écht heel erg goed.

Licht en diep

Close-up van de knopjes van de womanizer pro 40. Je ziet een power knopje en daar onder een min en dan een plus knopje. De womanizer pro 40 met het tuutje los er voor. Op de plek waar het tuutje normaal op de womanizer zit, zie je nu wit plastic.

De Satisfyer Penguin voelt bijvoorbeeld vrij zacht, of teder. De We-Vibe Melt en de Womanizer Premium voelen zwaar en diep, de Satisfyer Luxury High Fashion voelt wat lichter en oppervlakkiger. Zo geeft elke luchtdruktoy zijn eigen gevoel. De Womanizer Pro40 voelt in de zachtere standjes wat lichter en zachter, maar in de hardere standjes voelt hij juist diep. Vaak vind ik het hardste standje van luchtdruktoys juist minder intens voelen, maar bij de Pro40 is dat niet. Het hardste standje voelt nog steeds diep. En lekker. It’s all good!

Zo lekker

De womanizer pro 40 ligt op zijn zijkant en daar naast ligt een lipstick. De lipstick is ongeveer half zo lang als de womanizer pro 40. De womanizer ligt naast een kaartje waarop staat 'i masturbate'

Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik de Pro40 zo lekker zou vinden. Ik heb ‘m nog niet zo lang in huis, maar heb ‘m al heel vaak gebruikt. Vaker dan dat nodig was om te testen, zou ik zelfs zeggen. En ik weet zeker dat ik ‘m ook echt vaker ga gebruiken.

Het gebruiksgemak van de Lovehoney Womanizer Pro40 is goed. De We-Vibe Melt vind ik nog nét iets makkelijker, maar die is wel weer 50 euro duurder. Ook vind ik het bij de Womanizer Premium fijner dat de knopjes aan de bovenkant van de toy liggen. Maar voor 99 euro, heb je echt een hele goede sextoy aan de Pro40.

Conclusie

Ik heb mijn vinger in het tuutje van de womanizer Je ziet de lader van de womanizer pro 40 voor het lader-gaatje. De lader heeft aan de ene kant een usb-stekkertje en aan de andere kant een pinnetje. De womanizer heeft een stukje siliconen wat nu open ligt, zodat daar de lader in kan.

Ik ben echt super tevreden over de Womanizer Pro40 en ik ben blij dat ‘ie weer verkrijgbaar is. Hij functioneert heel goed en voelt gewoon super lekker. Ik denk dat je met deze Womanizer Pro40 de Womanizer met de beste prijs-kwaliteitverhouding hebt.

Je kan de Womanizer Pro40 alleen hier kopen bij Lovehoney, voor € 99,95 (hij wordt gratis verzonden)

Inmiddels kan je bij Bol.com ook de Womanizer Pro 40 bestellen voor € 99,-

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Oei, ik heb een pro40, een witte en die bevalt uitstekend maar deze vind ik qua looks wel supertof. Als deze kleur er indertijd was geweest, weet ik niet zo zeker of ik voor de witte was gegaan 🙂

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vlog: Recap maart | Tess Tesst - […] Womanizer Pro 40 Lovehoney […]
  2. Sekstoys moeten ook afgestoft worden. - […] met Lovehoney en hij ziet er prachtig uit in het zwart en goud. Ik heb ‘m uitgebreid getest, mijn…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.