You2Toys Cuties Minivibrators

03-02-2020

Sextoy review door Tess: You2Toys Cuties Minivibrators

Weet je nog hoe ik altijd zeg dat het niet gaat om de verpakking? Nou, deze You2Toys Cuties heb ik eigenlijk alleen maar op de verpakking uitgezocht. Ik was vorig jaar op EroFame, de beurs waar je alle (nieuwe) sextoys kan bekijken. En bij de Orion stand zag ik de Cuties minivibrators. Sandra, van Orion, die met me mee liep, zei ook gelijk dat ze aan mij moest denken toen ze deze pastelkleurige vibrators in hun vrolijke verpakkingen voor het eerst zag. Natuurlijk kon ik ze niet weerstaan en was Sandra zo lief om mij er drie op te sturen zodat ik ze kon testen.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Zeven standjes, waarvan drie steady
Waterproof: Ik denk het niet?
Verkoopprijs: 32,99, hier te koop bij Bol
Is het wat? Inderdaad super cute, maar buzzy.

De verpakking van de You2Toys Cuties

De you2toys cuties voor de verpakkingen, waar je de achterkant van ziet. De roze you2toys cuties voor de verpakking. Daar naast ligt het usb-oplaadkabeltje en de algemene gebruiksaanwijzing.

Ik vind dit dus helemaal leuk. Eenvoudig, maar zo ontzettend cute door het kleurgebruik. En fijn dat het wat anders is dan de standaard witte doos. Ik hou er van en ik ben dus zo’n persoon die zo’n vibrator zou kopen, alleen om deze cute verpakking. En als ze dan ook nog Cuties heten, ja, dan heb je mij hoor.

In de verpakking vind je de toy, het USB-oplaadkabeltje en een algemene gebruiksaanwijzing.

Hoe heten ze?

De drie you2toys cuties in mijn hand De uiteindes van de you2toys cuties. Je ziet het merkje er op en de zilverkleurige plastic onderkantjes.

Ik was enorm aan het zoeken naar de namen van deze toys. Deze serie heet Cuties, maar hoe heet elke toy los? Na lang zoeken, kwam ik er achter dat ze geen aparte naam hebben. Ze heten allemaal gewoon You2Toys Cuties. Er zijn vijf soorten, met gelukkig wel elk een eigen kleur. Ik heb de gele, de roze en de mintgroene. Maar er is ook nog een lichtblauwe en een lila.

You2Toys Cuties Geel

De gele you2toys cuties in mijn hand. Hij is korter dan mijn hand. De drie you2toys cuties voor elkaar. Ze zijn bijna even groot alledrie, maar hebben wel een andere vorm.

De gele Cuties minivibrator heeft het meest eenvoudige model van alle Cuties. Wat ik van deze vibrator fijn vind, is dat hij aan de bovenkant wat smaller wordt. Hierdoor is ‘ie redelijk geschikt voor pinpoint stimulatie. Dat is het soort stimulatie wat ik het lekkerst vind. Je kan natuurlijk ook wat meer de zijkant van de toy gebruiken als je juist een iets groter gebied wilt stimuleren.

De vibraties zijn vrij buzzy en niet bijzonder krachtig. Bij pinpoint stimulatie heb ik zelf meestal iets minder krachtige vibratie nodig, dus dat viel mooi samen.

Je kan deze vibrator ook inwendig in de vagina gebruiken, maar ik vond dat niet heel spannend voelen. Hij is vrij klein en de vorm is ook niet bijzonder. Ik denk dat dit wel echt fijn is als dit je eerste seksspeeltje is. Ik ben ondertussen enorm verwend, dus voor mij doet dit gewoon niet meer zoveel, omdat ik weet wat er nog meer allemaal in mijn kast ligt. Maar ik denk dat als dit mijn eerste vibrator was geweest, ik dit allemaal wel spannend en lekker had gevonden.

You2Toys Cuties Roze

De roze you2toys cuties in mijn hand. Het is een kleine vibrator met aan de bovenkant een bol en daar onder nog een ribbel De drie you2toys cuties staand naast elkaar. Daar naast staat een lipstick, die duidelijk kleiner is.

Deze roze minivibrator heeft een bol aan de bovenkant en nog een soort hobbel of ribbel daar onder. Een iets spannendere vorm dan de gele Cuties vibrator dus. Ik vond de vibraties van deze roze Cuties toch wel net iets minder dan de gele. Waarschijnlijk omdat de bovenkant een wat groter oppervlak heeft, worden de vibraties wat meer verspreid en voelt het net wat minder allemaal. Nu moeten deze Cuties vibrators het toch ook niet hebben van hun geweldige sterke vibraties denk ik, maar er zit dus wel iets verschil in.

Voor inwendig gebruik vond ik de roze Cuties vibrator wel verrassend leuk. Ik hou meestal van een iets groter model, dus ik had er niet veel van verwacht. Maar die bol en die hobbel, dat voelt dus gewoon echt lekker. Als je ‘m op en neer beweegt, geeft ‘ie echt heel veel stimulatie.

You2Toys Cuties Mintgroen

De mintgroene you2toys cuties in mijn handpalm. Het is een kleien vibrator, met een kleine kop. Onder de kop zitten een paar smalle ribbels. De drie you2toys cuties van schuin voren gezien.

Het mintgroene exemplaar lijkt een beetje op een mini wandvibrator. De vibraties zijn net iets minder sterk dan de gele, maar iets sterker dan de roze. Maar toch vond ik dit het minst leuke model.

Voor vibraties tegen mijn clitoris vond ik de gele beter. En ik wist niet zeker of deze mintgroene Cuties vibrator geschikt zou zijn voor inwendig gebruik, door de look. Maar ik dacht dat het geen kwaad kon om het gewoon even te proberen. Als ik test, wil ik natuurlijk wel alles uitproberen. Maar het was niet zo’n succes. De vorm en de ribbels zorgden ervoor dat ik het echt niet lekker vond voelen om deze vibrator in te brengen. Ik denk dat hij echt als een uitwendige vibrator bedoeld is. De andere twee exemplaren (en de twee die ik niet getest heb) lijken me fijner omdat die je zowel inwendig als uitwendig kan gebruiken.

Vibrator voor beginners

De drie you2toys cuties. De roze cuties heeft het stekkertje van de lader ingeprikt. De groene ligt bovenop de roze en de gele, en je ziet duidelijk het gaatje waar de lader in zou moeten. De drie you2toys cuties liggen voor elkaar. Je ziet duidelijk de verschillende vormen.

Ik denk echt dat deze Cuties heel fijn zijn voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste vibrator. Ze zien er allemaal schattig uit, zijn niet te groot en dus niet zo afschrikwekkend. En bij je eerste vibrator hoef je ook niet per se super heftige vibraties of allerlei luxe toestanden.

De Cuties vibrators zijn allemaal bodysafe en super makkelijk te gebruiken omdat ze maar één knopje hebben. Je hebt steady standjes en vibratiepatronen. Super geschikt dus om uit te vinden wat je allemaal leuk en lekker vindt. Een beetje goed glijmiddel er bij en gaan!

Conclusie

Voor beginners vind ik deze Cuties vibrators echt heel cute. Voor mensen die al wat meer gewend zijn, denk ik dat deze minivibrators niet zoveel toevoegen. Maar als eerste vibrator denk ik dat je hier echt veel plezier mee kan hebben en allerlei dingen mee kan ontdekken. Vooral de roze (en ik denk de lichtblauwe ook) is leuk om mee te experimenteren.

Je kan de You2Toys Cuties hier bestellen bij Bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

11 Reacties

 1. Ze zien er inderdaad super cute uit, maar looks is ook niet alles 😉

  Antwoord
  • Dat is zeker waar! Maar ik vind deze Cuties qua look wel heel passend bij wat ze leveren eigenlijk. Voor beginners is dit wel echt cute (ha ha) en fijn. Ziet er lief en zacht uit, en doet ook lief en zacht.
   Maar voor meer gevorderde gebruikers (tihihi) die van cute houden, is het wel jammer dat ze niet harder trillen ja!

   Antwoord
 2. Ik ben echt een sucker voor dit soort zoete kleurtjes. Als ik je review lees, denk ik: nee, laat maar. Maar dan zie je ze zo naast elkaar en dan denk ik alleen maar: wil ik hebben, wil ik hebben!! Aangezien hier ook een aantal kwalitatief goede toys liggen, heeft dat waarschijnlijk weinig zin. Dan belanden deze onderin de la en das zonde. Met pijn in het hart, sla ik over :’(.

  Antwoord
  • Dit zou echt precies mijn gedachtengang zijn dus! I feel ya 😉
   Maar beter om ze niet aan te schaffen, want alleen voor de mooi, daar zijn ze dan net weer wat te duur voor. Want je wil er dan wel gelijk 3 natuurlijk.

   Antwoord
   • Nou, eigenlijk gewoon alle vijf ;). Maar ik houd me in……

    Antwoord
    • Ik zal bekennen dat ik eigenlijk die andere 2 ook wil hebben :X

     Antwoord
     • Erg spijtig, zo’n mooie kleurtjes! Gelukkig zijn er de laatste tijd toch meer en meer kleurijke speeltjes op de markt.
      Als de trillingen niet zo goed zijn zou ik ze als beginner ook niet kopen, want dan belanden ze daarna toch maar onderaan of in de vuilbak? Want eens je dan de ‘betere trillingen’ geprobeerd hebt..
      Ik zou trouwens eerder de blauwe getest hebben 🙂

     • Voor een eerste vibrator is het vaak nog niet super belangrijk dat die hele krachtige of hele diepe trillingen heeft. Als de vibraties echt slecht waren, zou ik ze natuurlijk aan niemand aanraden.
      Als eerste vibrator willen veel mensen gewoon iets liefst, iets wat niet te overweldigend is. Dus daar is dit prima voor. Als je dan later meer wilt en een andere toy koopt, gebruik je deze inderdaad waarschijnlijk niet meer. Maar ik denk dat dat net zo is als je bijvoorbeeld eerst een goedkoop model luchtdruk toy koopt, en als je er achter komt dat je het heel lekker vind, dan koop je misschien een Womanizer Premium of een We-Vibe Melt. En dan belandt je eerste luchtdruktoy waarschijnlijk ook achter in de kast.
      Met toys is het denk ik best goed om dingen uit te proberen, en op die manier kom je er steeds beter achter wat jij fijn vindt, of juist niet.

     • Je hebt helemaal gelijk. Ze zijn ideaal om te experimenteren welke vorm je het liefste hebt. En ze blijven er super uitzien 🙂
      Hopelijk maken ze er ooit een 2e versie van met sterkere trillingen

 3. Inderdaad zou echt goed zijn voor beginners. Ik weet nog toen ik mijn eerste kocht, wat was dat haha 😀 moest ik deze gezien hebben waren ze sowieso mijn eerste.

  Antwoord
 4. Afgopen week de gele gekocht, aangezien ik hier langs kwam in een zoektocht naar een eerste vibrator. Ik ben ook heel gevoelig voor de leuke pastel kleurtjes en ik wilde iets subtiels en wel oplaadbaar,en uiteindelijk dus gekozen voor de gele! Ik heb dus niet echt ervaring en vind dit idd al best heftig trillen hoor. Nog even uitzoeken wat wel en niet fijn is, maar dat komt vanzelf wel. Maar denk dus idd dat deze als een eerste vibrator erg geschikt zijn!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.