WYNE 04 Masturbator | Masturbator review

16-11-2022

De WYNE 04 masturbator is een masturbator die ik zag op Erofame bij de Orion stand. Orion was zo vriendelijk mij een exemplaar op te sturen zodat ik hem kon testen.

SPECS

  • Materiaal: ABS Plastic met PU coating, TPE
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Oplaadbaar: Ja met USB-kabel
  • Tunneldiepte: 16 cm
  • Aantal vibratiestanden: 10
  • Aantal zuigstanden: 3
  • Prijs: € 119 bij Orion.de

WYNE

Het merk WYNE is geloof ik een huismerk van Orion.de. De afkorting staat voor What You Never Expected, wat ik een erg leuke naam vindt voor een seksspeeltjes lijn.

Deze lijn bestaat op het moment uit 5 verschillende soorten masturbators die allemaal net even anders zijn.  Of dat dan iets is wat je niet zou verwachten, dat moet je dan maar even afwachten, maar ik vind het een leuke merknaam en een leuke gedachte.

WYNE 04 Masturbator

De WYNE 04 Masturbator heet eigenlijk de WYNE 04 Masturbator: Vibration and sucking function.

Maar om dat nou elke keer te moeten tikken, is een beetje veel. De volledige productnaam laat je wel meteen weten wat je kan verwachten. Een masturbator die kan vibreren en zuigen. Iets wat duidelijk een trend aan het worden is bij automatische masturbators.

Wat de WYNE 04 onderscheid van andere masturbators is het feit dat de sleeve nu niet eens roze is, maar bruin, wat ik echt wel een positieve ontwikkeling vind. Hoewel Fleshlight ook wel al anders gekleurde sleeves heeft en Tenga helemaal van het idee van β€œhuid” is afgestapt. Denk ik dat het heel positief is dat er ook eens een andere kleur te krijgen is.

De WYNE 04 is natuurlijk wel van TPE en ABS plastic met een PU coating voor betere grip, en is voorzien van een 3-tal knoppen.

Een aan-/uit-knop die ook zorgt voor de vibratie standen, een knop voor de automatische zuigstanden en een knop die je ingedrukt kan houden om handmatig extra diepe zuiging te krijgen.

De WYNE 04 Masturbator heeft ook een (rode) dop die de sleeve mooi stofvrij houdt en ervoor zorgt dat je de WYNE 04 makkelijk ergens kan opbergen. In geheel afgesloten vorm kan hij ook wel door voor een Bluetooth speaker, lekker discreet dus.

Wyne 04 masturbator

WYNE 04 Masturbator in de doos

Als je de WYNE 04 Masturbator besteld krijg je hem opstuurd in doos waar de WYNE 04 Masturbator op staat afgebeeld en ook staat omschreven wat deze masturbator kan,  en verder nog wat promotie praat over hoe makkelijk hij schoon te maken is, etc etc.

In de doos zelf zit een blister met daarin natuurlijk de WYNE 04 Masturbator een boekje met veiligheidsvoorschriften en een USB-kabel waarmee je de WYNE 04 Masturbator kan opladen.

De aanwijzingen voor het gebruik (en dus hoe de knopjes werken) staan op de doos. Dat is wel goed om te weten, en ook wel jammer. Ik had eigenlijk wel een klein briefje met instructies verwacht. Maar dit is misschien net even beter voor het milieu? Het is in ieder geval een beslissing.

WYNE 04 Masturbator getest

Toen ik de WYNE 04 Masturbator op Erofame zag wist ik gewoon dat ik deze wilde testen. Op de een of andere manier voelde ik mij aangetrokken door deze masturbator. Ik werd heel blij van het feit dat er eens een ander kleurtje aan de sleeve zat en wat ik zo hoorde van Orion was deze masturbator best wel cool.

Zoals ik net al zei is het vibreren en zuigen duidelijk een masturbator trend aan het worden. Steeds meer masturbators kunnen dit, een voorbeeld hiervan is de Svakom Sam Neo die ik al eerder voor jullie heb getest, en waar voor het eerst het genot boven de herrie uitstak.

En herrie is wel een ding bij zuigende seksspeeltjes. Op zich ook niet verwonderlijk als je bedenkt dat een motor toch wel enige kracht nodig heeft (en dus herrie maakt) wil hij goed kunnen zuigen.

Dat is bij de WYNE 04 Masturbator, je hoort duidelijk de motor die voor zuiging zorgt zijn best doen, en dat is, als ik heel eerlijk ben, best een dingetje weer.

Maar gezien mijn ervaring met de Svakom Sam Neo kon ik hier deze keer makkelijker overheen stappen, en ik ben echt oprecht blij dat ik dat gedaan heb.

Na het opladen van de masturbator kon ik aan de gang. Mijn eerder ervaring hadden al geleerd dat ik bovengemiddeld veel glijmiddel moest gebruiken, wat ik dan ook meteen maar deed.

En hoewel de WYNE 04 Masturbator misschien net iets breder had mogen zijn naar mijn smaak gleed ik er vrij makkelijk in.’

Ik zette de WYNE 04 Masturbator aan en begon eerst maar eens met de zuigstandjes. Voornamelijk omdat ik het woord bullet had langs zien komen op de doos en van de vibraties eigenlijk meteen al geen verwachtingen had, vooral omdat een soortgelijke constructie bij de MyHixel ook al niet zo’n succes bleek.

Wyne 04 masturbator

De zuigstandjes begonnen goed, het zijn er maar 3, maar ik weet niet hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, maar de sensaties zijn echt heel erg lekker. Niet voor een β€œsnelle wip”, maar voor langzaam edgen en klaarkomen kan ik de WYNE 04 Masturbator in alleen zuigstandt duidelijk aanraden.

Toen toch maar de vibraties aangezet, ik bedoel, 10 standjes is niet niets. Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik mijn vooroordelen toch echt had moet laten varen en dat ik dingen gewoon op mij laten afkomen (ja mevrouw de psycholoog, I know!)

En wat hemels was werd nog beter. Diepe vibraties op al de juiste plekken, ik wist niet wat mij overkwam. Toen mijn orgasme naderde bedacht ik mij dat er nog een knopje op de WYNE 04 Masturbator zat dat handmatig en diep kon zuigen.

Nou dat knopje, dat is echt de meest geniale uitvinding ook, want als iemand mij deepthroat en je voelt dat je klaarkomt en je dan net ff dieper wil? DAT IS WAT DAT KNOPJE DUS DOET.

Het gevolg hoef ik denk ik niet uit te leggen, en laat ik fijn aan jullie fantasie over. Maar goddamn.

Schoonmaak

Het schoonmaken van de WYNE 04 Masturbator is misschien iets lastiger, vooral omdat je de eletronica (lees de kop van ) de WYNE 04 Masturbator moet loskoppelen, de sleeve uit de case moet halen en dan de sleeve moet reinigen zoals je eigenlijk elke masturbator sleeve moet reinigen.

Gelukkig kan je de kop van de masturbator (met de knopjes) losdraaien en daarna voorzichtig de bullet uit de sleeve trekken.
Daarna kan de sleeve er makkelijk uit en doe je je ding met warm water en zeep of toyreiniger.

Je moet de sleeve wel eerst helemaal laten drogen aan de buitenkant EN de binnenkant, omdat je de bullet er weer in moet doen. Dat kost dus wel even wat tijd en moeite. Is dat vervelend, ja een beetje, maar je wil deze masturbator toch wel meer dan eens gebruiken.

Conclusie

De WYNE 04 Masturbator is echt een blije ontdekking die gewoon heel erg lekker is. Hij is zeker niet goedkoop, maar ik denk zijn prijs toch echt wel waard. Hou er dus wel rekening mee dat schoonmaken best wat werk kan zijn. Ook is het goed om te weten dat je veel glijmiddel moet gebruiken wil je het meest halen uit de zuigfuncties van de WYNE 04 Masturbator.

Je koopt de WYNE 04 Masturbator bij Orion voor € 119

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.