MYHIXEL | Masturbator Review

10-06-2020

De MYHIXEL is niet zomaar een masturbator, het is namelijk een masturbator waar een heel wetenschappelijk programma achter zit. Ik kreeg hem in ruil voor een eerlijke review en in deze review zal ik jullie proberen uit te leggen wat je er mee kan, zonder de “clou” meteen weg te geven.

MYHIXEL (DEVICE I)

De MYHIXEL (sorry ik schreeuw niet maar dat is de “huisstijl” nou eenmaal) viel mij vooral op door de vormgeving. Ik weet niet eens meer precies waar ik hem zag, maar toen ik hem zag wilde ik hem eigenlijk meteen hebben, omdat de MYHIXEL door de vormgeving alleen al superinteressant is.

Maar wat bleek, de MYHIXEL is niet alleen een masturbator, het is een masturbator met een heel programma erachter. Nee het is geen bluetooth app die meet hoe snel jij de masturbator over je pielemuis kan halen.

Ik heb het over een wetenschappelijk onderbouwd om niet alleen je “uithoudingsvermogen” te vergroten, maar juist je je eigen lichaam beter te leren kennen en door bepaalde oefeningen te doen een soort van “total control” over je orgasmes te krijgen.

De MYHIXEL is dus niet alleen mooi voor het oog, je leert er ook nog wat van, en het zou je seksleven vooral moeten verbeteren.

Maar in de basis is de MYHIXEL dus een masturbator, met verwarming en vibratie. Maar daar gaat dit niet over, het is namelijk alleen maar een stukje gereedschap dat jouw seksleven als piemelbezitter beter zou maken, of in ieder geval interessanter, en dat komt door de trainingsprogramma’s die je via de MYHIXEL App kunt volgen.

Myhixel een aanzicht van de sleeve

MYHIXEL APP

De MYHIXEL App is dus eigenlijk gewoon een cursus voor in je broekzak, het had ook gewoon op een website kunnen staan, maar ja, dat handzame, als je toch aan het masturberen bent, dat is natuurlijk wel handig.

Er zijn twee kanten die je op kan. Namelijk de Med kant, voor als je binnen 3 minuten klaarkomt als je masturbeert. Of de TR kant om als je best wat uithoudingsvermogen hebt het nog uit te breiden en zo de seks nog nog nog beter te maken.

Even een kleine persoonlijke nood, je bent niet ziek als je snel klaarkomt, evengoed is dit dus een hulpmiddel om je langer uitstel te geven, tot 7x toe (volgens de brochure dan). Maar zoals ik al zei, je hoeft alleen extra uithoudingsvermogen te hebben als jij dat wil, klaarkomen is niet het enige doel van penetratie seks, etc. Je bent geen freak als je snel klaarkomt.

Aangezien je MED en TR als twee aparte programma’s moet kopen kan ik jullie helaas niets vertellen over het MED-programma, gezien mijn aanzienlijke uithoudingsvermogen (wat je krijgt als je elke week een toy test etc etc) kreeg ik de TR-versie opgestuurd en heb ik deze mogen testen.

De myhixel tr app een screenshot
een screenshot van de app met dank aan MYHIXEL

MYHIXEL in de doos

De doos van de MYHIXEL is net zo mooi eigenlijk als de MYHIXEL zelf, in dezelfde kleur stemmig (olijf?) groen met rosegold belettering, het geeft in ieder geval het gevoel van luxe.

In de doos zelf zit natuurlijk het Device zelf, een boekje met wat meer info en natuurlijk de USB-kabel waarmee je hem kan opladen. De kabel is aan een kant magnetisch en heeft aan de andere kant een gewone USB-A aansluiting.

Maar het belangrijkste is het kaartje waar je je mee kan inschrijven voor de cursus die je hebt gekocht.

Myhixel close-up van de bediening

MYHIXEL Getest

Bij de eerste test, zonder ook maar naar het TR-programma gekeken te hebben viel het mij best wel tegen. Zo mooi als de MYHIXEL DEVICE I is, zo teleurstellend is hij als masturbator. Dus mocht je dit willen kopen omdat hij superlekker is, of fantastisch om mee te masturberen, dan kom je denk ik van een koude kermis thuis. Ik moet zeggen, “voor dat geld” is het niet zo heel spannend.

Dat hij vanzelf opwarmt is natuurlijk heel fijn. De vibraties zijn niet echt om over naar huis te schrijven (buzzy en je voelt ze door al het TPE bijna niet), en nou ja de textuur is te vergelijken met een Fleshlight Stamina.

Maar toen ik dit zo voor mijzelf opschreef bedacht ik mij dat je de MYHIXEL dus niet koopt voor de masturbator, maar juist voor het trainingsprogramma dat erbij hoort.

En ja, ik moest dus even mijn gedachtegang hierbij bijstellen. De hele experience draait om de TR app en niet om de masturbator.

Tijdens de tweede test heb ik mijn focus dus verlegt naar de app. Die volgens eigen zeggen door medische experts op het gebied van seks en seksuologie zijn gemaakt.
Ik weet niet of ik al had gezegd dat de MYHIXEL een Spaans product is? Dat is namelijk wel van belang in het verhaal.

De app is niet super ingewikkeld, het heeft dus geen digitale interactie met de masturbator, het is echt alleen maar een cursus met de mogelijkheid om wat dingen op te slaan, te registeren en te overpeinzen.

Aan de hand van filmpjes en instructies krijg je inzicht in hoe jouw prostaat werkt, welke kringspieren zich op welk moment sluiten en hoe jij daar controle over kan krijgen. Doormiddel van oefeningen met de masturbator en het eerlijk (!) registreren van je resultaten kom je steeds een stapje verder.

Het programma is opgezet als ruimtereis. Jij en je raket (ja, ik heb het niet bedacht he) gaan op reis door het heelal en bezoeken steeds een planeet. Op die planeet leer jij weer net even dat volgende stapje te doen en kan je je eigen “records” verbeteren.

Er is meer over te zeggen, maar ik heb beloofd niet het hele programma weg te geven. Dus dit is de info waar je het even mee moet doen.

Maar na een groot aantal sessies met de MYHIXEL en de TR-app kan ik zeggen dat ik het gevoel heb dat ik toch wel meer controle heb over mijn ejaculaties, het uitstellen daarvan en daarmee mijn orgasmes. Het programma, hoe speels ook opgezet werkt wel.

Ik vind het alleen soms een beetje te repetitief, maar dat heb ik met alle cursussen dat ik vooral verder wil en niet per se maar wil blijven herhalen.

Al met al merk je wel aan alles dat er goed over nagedacht is, en dat de interface van de app simpel genoeg is en je echt aan de hand neemt en je stap voor stap begeleid naar je doel.

Schoonmaak

De schoonmaak van de MYHIXEL is wel een uitdaging. Vooral omdat de bullet die vibreert in de TPE sleeve zit en best lastig te verwijderen is. De sleeve is namelijk wel met water en zeep te reinigen. De koker is dat gezien zijn elektronica dus niet. Maar met wat gepiel voor het reinigen en erna is de MYHIXEL wel goed te reinigen (het blijft natuurlijk wel een TPE masturbator) maar echt simpel is anders.

Conclusie

Als jij denkt jemig wat een hippe masturbator die moet ik hebben, dan moet je de MYHIXEL zeer zeker niet kopen, dat is zonde van je geld.

Wil jij daarentegen een leuke cursus uitstel van orgasme doen EN een mooie masturbator hebben om dat mee te doen, dan is de MYHIXEL zeker wel het overwegen waard.

Maar één dingetje wil ik toch nog wel even kwijt, en dat is dat de marketing en communicatie van MYHIXEL er wel heel erg van uitgaat dat je een “man” bent als je een piemel hebt, en dat is wellicht een beetje oubollig.

Dat gezegd hebbende is de rest WEL goed doordacht en is de training en het resultaat echt wel de moeite waard.

Je koopt de MYHIXEL met TR-programma voor € 189,00

Wil je hem liever in een Nederlandse shop kopen, dan koop je de MYHIXEL met TR-programma bij bol.com voor € 189,00

Het MYHIXEL MED programma (inclusief een online gesprek met een expert) kost € 239,00

Ook de MYHIXEL MED kan je bij bol.com kopen voor de prijs van € 239,00

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.