Velv’Or JNaja

27-06-2017

Velv’Or JNaja

Al draagt een aap een gouden cockring

Velv’Or JNaja is volgens de maker een nieuwe ervaring als het gaat om het dragen van cockringen. Ik heb natuurlijk al eens wat cockringen geprobeerd, en mijn relatie met deze “uithoudingsvermogen” verhogende ringen is er een van haat/liefde.

Voornamelijk omdat ik het omdoen van alle “vaste” (dus niet verstelbare van rubber of staal of normaal hout of wat voor materiaal dan ook) een enorm geklooi is met glijdmiddel, knellingen op plekken waar ik die ECHT niet wil hebben, en na het klaarkomen een lange periode van “OMG DAT DING MOET NU AF” in acht nemen wachtende tot mijn harde lid zacht wordt en ik met veel geglibber en gevloek de ring weer af mag doen.

Daarbij komt ook nog het feit dat ik jarenlang vond dat cockringen stom waren en vooral voor mannen die hun piemel niet hard konden houden. Wist ik veel, dat zijn van die vooroordelen die je hebt, maar inmiddels ben ik daarvan af gestapt. Eigenlijk vooral ook door mijn ervaring met de Velv’Or JNaja.

Toen ik deze, in mijn geval, rode hard nylon cockring met perineum stimulator, via Euphoria mocht ontvangen kon je je ook wel voorstellen dat, gezien mijn eerdere opmerkingen, het enthousiasme nou niet bepaald hoog was van mijn kant.

Maar, aangezien ik alles test wat we ontvangen eerlijk review, ging ik toch iets verder kijken dan mijn lang neus was.

Velv'or jnaja cockring

Tijd voor een review

De Velv’Or JNaja wordt opgestuurd in een mooi doosje, met een mooi design, de cockring zelf is niet wat je zou verwachten, dit komt omdat de JNaja “naar je lijf” gevormd is. De korte instructies staan ook op de doos, zo blijkt ook dat deze cockring, in tegenstelling tot andere cockringen, gewoon de hele dag te dragen is, en ja als je sextoys reviewed, dan moet je dat ook reviewen.

Het “aantrekken” van de JNaja ging eigenlijk heel goed, zonder beknelling, zonder gedoe. Natuurlijk wel de juiste volgorde aanhouden, eerst je ballen, dan je (slappe!) piemel er doorheen, dit alles zonder een centje pijn, dat heb ik weleens anders meegemaakt! Het is overigens goed om te vermelden dat je wel de juiste maat ring moet kopen, daar de JNaja ook in verschillende maten verkrijgbaar is.

Meten is weten

Je meet de diameter die nodig is voor je cockring door de omtrek van het gebied achter je ballen en over je piemel te meten, deze omtrek deel je door 3,14 en dan heb je de diameter van dat gebied, je zoekt dan de cockring die daar het beste bij past.

Dus een rekenvoorbeeldje:  17 cm / 3,14 = 5,4 cm diameter. Daar het idee van een cockring is dat hij enigszins (let op dus niet teveel) de zaak “afklemt” bij erectie, neem je dan een Vel’vor JNaja in maat 52,5 (dat zijn mm en dus geen cm). In mijn geval heb ik een JNaja in maat 55 gekregen, dit is op cockring gebied blijkaar al vrij “aan de maat”.

Verder met de review

Ik moet meteen zeggen dat alles wat op de doos staat gewoon waar is, de cockring, is ondanks dat hij van hard nylon is, uiterst comfortabel en fijn om te dragen, ook omdat de JNaja je perineum stimuleert.

Ik heb er mee gefietst, en hoewel het opstappen wel even opletten is en zitten ook vooral ging dat ook prima. Het gevoel is niet anders dan prettig te benoemen, hoewel ik wel een angst had voor een plotselinge erectie die door de ring niet “meteen” meer zou slinken, maar enige mentale discipline mijnerzijds heeft dat weten te voorkomen.

Velv'or jnaja cockring manual

Toen ik dan eindelijk zover was om, na wat “gewoon” dragen en blij zijn met het gevoel, echt een “stijve” te krijgen blijkt de ring zijn werk goed te doen, niet alleen wordt mijn piemel harder, hij wordt ook dikker, de aders staan er stevig op, en dit alles zonder het gevoel dat je pielemuis in een bankschroef vastzit.

Kortom, awesome!

Ik kan een ellenlang lyrisch verhaal schrijven over hoe de JNaja echt de beste cockring ever is, wat het zeker verdiend, maar dat zal u als lezer wellicht gaan vervelen.

Kort gezegd, doet deze ring alles wat er wordt beloofd, en dit alles op een uitermate comfortabele manier, ook NA het klaarkomen blijft de perineum stimulator prettig aanvoelen en heb je niet het gevoel dat de ring af MOET. Verder is er niet veel te zeggen, behalve KOOP DIT DING, en als je niet van perineum stimulatie houdt, wellicht moet je dan de JNada aanschaffen. Ik ben in ieder geval superblij met mijn JNaja en een trots lid van the League Of EnRinged Gentlemen, ik hoop dat jullie dat ik jullie na het lezen van deze review ook binnen the League kan verwelkomen!

Conclusie

KOOP DIT DING, voor jezelf, voor je partner, want je moet dit ervaren, als gever, als ontvanger, als iemand die graag langer doorneukt, als iemand die gewoon de hele dag een glimlach op zijn gezicht wil hebben. KOOP DIT DING!

Wat ik begreep raad the League Of EnRinged Gentlemen van Velv’Or ook aan om meerdere maten van deze geweldige ring te gebruiken, je lichaam is namelijk geen dag hetzelfde, ik denk dat dat de investering meer dan waard is.

Kijk ook eens op de site van Velv’Or, want er zijn ook echt supermooie versies te koop in andere materialen dan alleen nylon, ik weet zeker dat die gezien de vorm net zo fijn zitten. Je kan de Velv’Or kopen bij Euphoria. Wat nog mooier is, is dat je bij Euphoria ook custom kleuren en maten kan bestellen van de  Velv’Or JNaja. Euphoria was zo vrijgevig mij deze geweldige Velv’Or JNaja op te sturen in ruil voor een eerlijke review.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Zoals jullie kunnen lezen heb ik voor mij de beste cockring ooit mogen ontvangen. Nu ben ik wel nieuwsgierig naar jullie ervaringen als man (of als partner van) met cockringen. Wat zijn de voors en tegens, welke zou ik echt moeten reviewen? Wat zou je nog meer willen weten? Reageer en ik probeer jullie zo snel mogelijk te antwoorden!

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Velv’or JNaja […]
  2. Jboa van Velv’Or | Cockring review | Tess Tesst - […] mijn review over de Velv’Or Jnaja kreeg ik van Jelle van Velv’Or de JBoa opgestuurd in ruil voor een…
  3. Euphoria erotiek is jarig! | Giveaway by Jay | Tess Tesst - […] nu mag ik iets leuks weggeven, namelijk een echte onvervalste Jnaja cockring van Velv’Or, nog steeds mijn allerfijnste cockring,…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.