Top 5 cockringen

13-09-2023

In dit artikel de top 5 cockringen die je gewoon in de winkel kunt kopen. Dat is belangrijk om te weten, want er zijn ook wat custom cockringen te koop die misschien nog wel beter zijn, maar omdat deze niet zomaar te koop zijn neem ik ze niet mee in deze top 5.

De top 5 cockringen

Zoals gezegd deze top 5 cockringen bestaat uit cockringen die je gewoon zo, kant-en-klaar kan kopen in een winkel.

De meesten ervan zijn dan ook van silicone, omdat dit materiaal meerekt en dus veel makkelijker “one size fits most” zijn.

Top 5 cockringen #5: We-Vibe bond

We-vibe bond met het verlengstukje er naast

Eigenlijk is de We-vibe Bond niet echt een cockring. Ja okee, hij gaat om je penis (cock) en het is een ring, dus letterlijk gezien is het wel een cockring. Maar het doel van de cockring is meer zoals een remote controlled eitje voor mensen met een vulva en een vagina, meer teasen dan je pik keihard houden. Ondanks dat de We-Vibe Bond dat ook doet natuurlijk. Maar niet zo goed als bijvoorbeeld de We-vibe Verge die we later nog zullen bespreken.

Lees mijn review over de We-vibe bond cockring

Je koopt de We-Vibe Bond bij Easytoys voor €129,-

Top 5 cockringen #4: Master Series Sarge

Master series sarge cockring

De Master Series Sarge is de enige metalen cockring in dit lijstje. Waarom? Omdat ik eigenlijk vooral makkelijk toegankelijke “one size fits most” cockringen wilde laten zien. Maar de Master Series Sarge is misschien niet rekbaar, maar wel heel erg goed, en ook nog eens in twee maten te koop. En daarom staat hij op nummer 4 in dit lijstje.

Lees mijn review over de Master Series Sarge Cockring

Je koopt de Master Series Sarge Cockring 57mm bij Easytoys voor €72,95

Top 5 cockringen #3: Fun Factory Nos

Fun factory nos

Het is ergens wel grappig dat ik eigenlijk helemaal niet van vibrerende cockringen houdt, maar er toch zoveel cockringen met vibratie op dit lijstje staan. Dat geeft dan ook wel aan hoe goed de vibraties zijn bij deze cockringen. Wie de Fun Factory seksspeeltjes kent, weet ook dat er altijd een goede diepe vibratie is, de Fun Factory Nos is daar geen uitzondering op.

Lees mijn review over de Fun Factory Nos

Je koopt de Fun Factory Nos bij Loveware.be voor € 79,90

Top 5 cockringen #2: We-vibe Verge

We-vibe verge

De We-vibe verge is al best wel lang een hele goede cockring. Helemaal omdat het gedeelte van deze cockring dat je perineum stimuleert ook dat heel erg goed doet.

Weet je dus van jezelf dat je houdt van perineum stimulatie, dan is de We-vibe Verge echt iets voorf jou.

Lees mijn review over de We-vibe Verge

Je koopt de We-vibe Verge bij Easytoys voor € 99

Top 5 cockringen #1: Je Joue Cockring set

Je joue c ring cock ring set

De nummer 1 op het lijstje van de top 5 cockringen zijn er eigenlijk 3. Ik had er natuurlijk een top 8 van kunnen maken, maar eerlijk gezegd kon mijn OCD dat niet helemaal aan. Maar ook het feit dat deze set gemaakt is om je meer ervaring op te laten doen met cockringen van verschillende rekbaarheid, maakt dat ik deze set gewoon als 1 cockring tel.

Gemaakt van silicone en met verschillende rekbaarheid is deze set van Je Joue ideaal als je op zoek bent welke (rekbare) cockring bij jou past.

Lees mijn review over de Je Joue Cockringset

Je koopt de Je Joue Cockringset bij Erotouch voor € 29,99

Waarom geen custom cockringen?

Wellicht dat je je afvraagt waaorm ik de custom cockringen die ik eerder testte en reviewde niet in dit lijstje heb opgenomen. Wel nu, ten eerste zijn de meeste custom made cockringen niet voor iedereen heel toegankelijk. Dan heb ik het natuurlijk over de prijs. Maar een custom-made cockring is ook iets wat je niet per se als beginnende cockringdrager “even gaat” regelen voor jezelf.

Je moet natuurlijk eerst even ontdekken wat voor jou en je penis werkt.

Informatie over het gebruik en aanmeten van een cockring

Wil je meer weten over het gebruik van een cockring, dan raad ik je van harte aan mijn cockringgids te lezen. Daar vind je alle informatie die relevant is.

Denk aan:

  • De geschiedenis van de cockring
  • De benamingen die cockringen kunnen hebben
  • De soorten beschikbare cockringen
  • De materialen waar ze van gemaakt zijn
  • Hoe je jezelf moet opmeten voor een cockring.

Cockringen en glijmiddel

Ook bij het gebruik van een cockring is een beetje glijmiddel je vriend. Ten eerste maakt het het omdoen en afdoen van een cockring echt veel makkelijker. En ten tweede zorgt het ervoor dat je huidt niet schuurt tegen de cockring als je hem gebruikt.

Kortom, doe een beetje glijmiddel aan de binnenkant van je cockring voordat je hem gaat gebruiken.

Check natuurlijk wel even welk glijmiddel je het beste kan gebruiken in combinatie met het materiaal waar jouw cockring van is gemaakt.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.