Tenga Spinner Pixel Soft Edition | Masturbator review

11-08-2021

Bij het lezen van deze Tenga Spinner Pixel Soft Edition review heb je misschien een beetje een Deja vu sensatie. Dat zou natuurlijk heel erg goed kunnen, want dit is niet mijn eerste Tenga Spinner review. Maar Tenga heeft weer iets nieuws bedacht, voor die mensen die niet zo van stevig houden, namelijk een speciale soft lijn voor dat meer subtiele gebeuren.

SPECS

  • Materiaal: TPR/TPE
  • Body safe? Nee
  • Inbrenglengte: 13 cm (maar rekbaar)
  • Gewicht: 211 gram
Tenga spinner pixel soft edition

Tenga Spinner Pixel Soft Edition

Na het enorme succes van de eerdere Tenga Spinners vond Tenga dat voor de liefhebbers van de iets zachtere sensaties ook een Spinner lijn moest komen. Ik was natuurlijk meteen nieuwsgierig en Tenga was zo lief om mij meteen een Tenga Spinner Pixel Soft Edition op te sturen.

De Pixels is net als zijn hardere tegenpolen gemaakt van TPR en heeft een subtiele pixel structuur, het zijn blokjes, net zoals een monitorpixel zou zijn die rond je penis gaan spiralen als je ze gebruikt.

Subtiel en zacht dat is waar het om draait bij de Tenga Spinner Pixel Soft Edition.

Tenga spinner pixel soft edition in zijn koker

Tenga Spinner Pixel Soft Edition in de doos

Het fijne van deze Spinner serie vind ik onder andere dat Tenga er voor kiest om geen extra doos te gebruiken, maar Spinner in zijn eigen case met een plastic wrapper te versturen. Je krijgt dan je spinner, een zakje Tenga Hole lotion en een boekje met wat info en uitleg.

De koker is ook multifunctioneel, want door het roostertje aan de onderkant kan je je Spinner na het schoonmaken weer drogen aan de lucht. Al deze opties in zo’n klein kokertje, daar wordt een mens, of in ieder geval ik wel blij van.

Tenga Spinner Pixel Soft Edition getest

Als je mijn eerdere reviews hebt gelezen, zoals mijn review over de Spinner Brick of mijn Review over de Spinner Shell dan weet je al dat ik enorm fan ben van de Spinners; de sensatie die ze veroorzaken het spiralende gevoel dat ze veroorzaken, het is allemaal heel erg fijn.

Tegelijkertijd kan ik na 4 jaar elke week een toy testen ook wel concluderen dat een β€œsofte” toy toch echt wel heel lekker moet zijn wil hij mij bekoren, ik ben niet zo van het subtiel, mijn pik wil stevige stimulatie, ook van seksspeeltjes.

Dus met enige scepsis ben ik toch gaan testen.

Wat mij meteen opviel aan de verpakking is dat Tenga in een grafiekje aangeeft dat deze Spinner in beperkte mate ook geschikt is voor de wat grotere piemels. Iets wat mij bevreemde, want ook de Shell en de Brick paste ik prima in.

Maar eerlijk is eerlijk de extra zachte Pixel rekt veel makkelijker dan zijn evenknieΓ«n en dat is in dit geval, of in mijn geval niet echt heel handig. Want ook de Pixels die de structuur maken zijn enorm zacht. Met als gevolg, ik voel wel iets, maar ik voel eerder een veertje dat langs mijn schacht strijkt dan dat ik de sensatie van lekker masturberen met een masturbator krijg.

Eigenlijk ook niet zo heel verrassend, het is allemaal ultrazacht, goed kwaliteit, het spiralen gebeurt ook, maar de sensaties, die zijn voor mij gewoon niet lekker genoeg. Als je houdt van subtiel, zacht, maar toch stimulerend dan is de Tenga Spinner Pixel Soft Edition wel echt een aanrader. Je voelt gewoon dat het extreem lekker gaat zijn, ondanks dat de sensatie niet helemaal bij mij past.

Tenga spinner pixel soft edition met open koker

Schoonmaak van de Tenga Spinner Pixel Soft Edition

Ik vertelde eerder al over het enorm handige druiprekje in de koker van de Tenga Spinner Pixel Soft Edition. Maar er is ook een reden da teen druiprekje een noodzaak is. Je kan de Spinners namelijk niet binnenstebuiten keren. Wat schoonmaken ook weer wat ingewikkelder maakt, maar met mijn KYO Onahole shower spoot ik hem na gebruik netjes schoon en laat ik hem in zijn koker lekker drogen.  Let wel op dat je de koker dus ontdoet van de bodem EN dat je hem dus ergens neerzet waar het leegdruipen van je masturbator geen probleem is.

Conclusie

Dus wat is nu de conclusie over de Tenga Spinner Pixel Soft Edition? Mijn conclusie is dat ik nog steeds niet van zachte stimulatie houdt. Maar als ik dat wel zou doen; ik de Tenga Spinner Pixel Soft Edition echt wel in mijn vaste assortiment masturbators zou willen hebben, de Spinner formule werkt gewoon echt heel erg goed, ik kan gewoon niet anders zeggen.

Ben jij dus iemand die graag subtiel gestimuleerd wil worden? Schaf hem aan, ik denk niet dat de Pixel je zal teleurstellen. Houdt je van meer stevig, vergeet dan niet mijn reviews te lezen over de Brick of de Shell, want als je nog geen Tenga Spinner hebt, dan mis je toch echt wel iets lekkers.

Helaas is deze review zo vers van de pers dat de Soft Edition van de Pixel nog niet verkrijgbaar is in Nederland.

Wel is de hardere versie te koop bij Easytoys.

Je koopt de Tenga Spinner Pixel bij Easytoys voor  € 37,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.