Tenga Spinner Brick | Masturbator review

04-11-2020

Mijn tweede Tenga Spinner review is bij deze een feit, ik kreeg de Tenga Spinner Brick van Tenga in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

  • Materiaal: TPE (of althans de Tenga versie daarvan) met plastic swirls
  • Bodysafe: Nope, je weet inmiddels de β€œvoor je piem, is niet zo erg” shizzle.
  • Dimensies: 45Γ—45Γ—130mm
  • Spinner specifieke specs (volgens Tenga): Firmness Lv3, Stimulation Lv5, Diameter Lv3
  • Is het wat? Oh boy jazeker wel.
  • Prijs: € 37,95 bij Easytoys

Alweer een Spinner?

Nou ja, alweer, mijn vorige Tenga spinner review is op een paar dagen na exact twee jaar geleden. Dus echt β€œalweer” is niet echt sprake van. Daarbij kreeg ik veelal het verzoek om meerdere versies van de Tenga Spinner te testen en ik dacht na bijna twee jaar is het ook wel weer tijd. Al is het alleen maar om te zien of Tenga echt altijd dingen verbetert. Grappige is dat zeer binnenkort WEER nieuwe spinners uitkomen, dus een derde spinner review is zeker niet ondenkbaar.

Tenga spinner brick

Tenga Spinner Brick

De Tenga Spinner Brick dus, een spinner met hetzelfde, maar net ff iets beter uitgevoerde kunstjes als de Tenga Spinner Shell die ik eerder al had getest.

De Spinner Brick maakt dus ook gebruik van de spiralende sensaties die masturberen met een Tenga Spinner teweegbrengt, en zorgt dus ook voor een nieuwe sensatie als het gaat om stimulatie.

De Tenga Spinner Brick heeft zoals je bovenin in de specs kunt zien een relatieve stevigheid en een bepaald stimulatie niveau. Dat is anders dan die van de Shell, en dus zou het gevoel ook anders moeten zijn.
Sowieso is dit een nieuwere versie waarbij de feedback van de Tenga klanten is meegenomen om nog lekkerder Spinners te kunnen maken.

Tenga Spinner Brick in de doos

Net zoals de Shell zit de Brick niet in een doos, maar is zoals tegenwoordig eigenlijk bij alle Tenga producten, de opbergcase ook meteen de verpakking. In dit geval een ABS plastic case, met het inmiddels beruchte en beroemde Tenga droogrekjes concept. De case is wel voorzien van een plastic wrap waar Tenga Spinner Brick op staat en wat andere informatie.

In de Spinner zelf zit een plastic kokertje waar ook een sachet Tenga Hole Lotion zit en in de bovenste dop ook nog een boekje met uitleg over wat je wel en vooral ook niet met een Tenga Spinner moet doen. Kortom, niet te veel onzin, het product moet voor zichzelf spreken, en zoals we inmiddels weten stellen Tenga producten daar zelden in teleur.

Tenga Spinner Brick getest

Ik kan natuurlijk een heel relaas gaan houden over hoe de Tenga Spinner in elkaar steekt, maar dat kan je natuurlijk voor een groot deel al bij mijn Tenga Spinner Shell review lezen, ik denk dat iedereen nu gewoon wil weten, is het nou echt beter?

En dus aan het testen. Ik haal de Spinner Brick uit zijn verpakking, doe er wat glijmiddel in (dat van mijzelf want Hole Lotion, nee dank u) en warm de spinner op met een van mijn holewarmers. Ik had mijn andere Spinner review natuurlijk al herlezen en wist waar ik op ging letten.

Ik schuif de Spinner Brick over mijn pik en doe mijn ding. En wederom tot mijn verbazing, en misschien moet ik eens ophouden met verbaasd zijn over Tenga, voelt de Spinner Brick heel anders, heel lekker, en toch vertrouwd aan.
Wat je namelijk moet weten is dat ik mijn Spinner Shell regelmatig gebruik in samenwerking met mijn Handy fucking-machine, en ik dus echt heel goed weet hoe mijn Shell aanvoelt.

Nu moet ik zeggen, qua stevigheid vind ik de Shell wel lekkerder, maar doordat de Brick net iets meer stimulerend oppervlak heeft is het wel een close call. Oh fuck it, het is gewoon heel anders, niet per se beter, anders, lekker, fijn, geil, jemig Tenga hoe doe je dit toch steeds. Nou ja, dat dus.

Ook in combinatie met de Handy is het weer iets heel nieuws, het is gewoon geniaal wat Tenga maar steeds blijft doen, en het is gewoon focking lekker.

Tenga spinner brick een bovenaanzicht waar je de textuur van de toy kan zien

Schoonmaak

Wat niet veranderd is, in de evolutie van de ene Tenga Spinner naar de andere is dat je deze spinners niet binnenstebuiten kunt keren, en dat ze een gesloten tunnel hebben. Hetgeen schoonmaken iets minder simpel maakt. Maar met geduld, veel toycleaner en misschien wat handige onahole accessoires is het goed reinigen van deze Spinner Brick niet per se het moeilijkste wat je voor elkaar moet gaan krijgen. Natuurlijk helpt bij het droogproces wel heel erg het droogrekje principe dat in de case al zit ingebouwd.

Conclusie

Ik was in mijn eerste review al heel erg te spreken over de spinners, en dat wordt nu niet ineens anders. De nieuwe range spinners is denk ik (op basis van wat de Brick mij liet zien) ook heel erg lekker en ik denk dat afhankelijk van wat jij lekker vindt qua stevigheid er altijd wel een spinner is die jou zal bevallen. En dus in deze conclusie nog maar even een overzicht van de Tenga Spinners die nu beschikbaar zijn, wat ze kosten en waar je ze kan krijgen:Tenga Spinner 01 TETRA voor € 37,95 bij Easytoys

Tenga Spinner 02 HEXA voor € 37,95 bij Easytoys

Tenga Spinner 03 SHELL voor € 29,95 bij Easytoys

Tenga Spinner 04 PIXEL voor € 37,95 bij Easytoys

Tenga Spinner 05 BEADS voor € 37,95 bij Easytoys

Tenga Spinner 06 BRICK voor € 37,95 bij Easytoys

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.