Slut Angel | XTC toys masturbator review

28-07-2021

Met de Slut Angel van XTC toys zullen jullie komende tijd wat vaker een review van het Japanse merk XTC toys langs zien komen. Het merk XTC toys zit vast in het assortiment van Motsutoys en specialiseert zich in betaalbare en volgens eigen zeggen extreem lekkere masturbator. Iets wat ik natuurlijk graag aan den lijve wil ondervinden, en vandaar dus de eerste in een “reeks” reviews.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee, want TPE, maar piemel, etc etc.
  • Lengte: 21 cm
  • Tunnel lengte: 11.5 cm
  • Gewicht: 500 gram
  • Prijs: € 24,95 bij Motsutoys
  • Is het wat? Voor mijzelf niet, maar voor de wat meer bescheiden geschapen piemel misschien wel.
De slut angel masturbator in een klein bad, met uizicht op de borsten

Slut Angel

De Slut Angel masturbator of onahole (het is maar net hoe je het wil noemen) is meteen een goede binnenkomer, want het is een soort mini sekspopje, met maar 1 tunnel. Ik weet nou niet of ik deze masturbator in de categorie sekspoppen moet zetten, want het is allemaal wel heel mini. Evengoed is deze TPR masturbator voorzien een torso MET (semi geamputeerde?) benen en heeft deze onahole ook borsten. Zoals al eerder gezegd zit er maar 1 ingang in de pop, waarvan ik denk dat het de vulva moet zijn, maar het klopt niet ten opzichte van de “cameltoe” aan de voorkant. Enfin, verwarrend.

Slut Angel in de doos

Je hebt de doos waarschijnlijk al gezien in het plaatje dat bij deze review hoort, want het is ook echt (net aan) het enige wat ik van deze toy op facebook en/of Instagram kan zetten zonder er gevolgen van te hebben (en ja dat komt omdat het preutse platformen zijn). Zoals je dus wellicht al hebt kunnen zien is het een typische manga/hentai/japantoy doos met een onschuldig “engeltje” op de voorkant die volgens de enige Engelse tekst op de doos er is om je te “bedienen”. Ook wordt er nog even gemeld dat je er gegarandeerd een hemels orgasme van krijgt, dat zijn toch wel weer van die uitspraken.

In de doos zelf vindt je een biodegradable plastic zak met daarin natuurlijk de onahole, en verder helemaal niets (want meer heb je ook niet nodig).

Een "inkijk" in de tunnel tussen de dijen van de slut angel onahole

Slut Angel getest

Zoals ik net al schreef is de Slut Angel een leuke binnenkomer voor een serie, vooral omdat dit voor mij duidelijk weer een “wat de (&U(#&@ is dit nou weer” masturbator is. Heel erg klein, met kleine borsten en rare flappende beentjes. Net of je seks gaat hebben met een soort roze smurf amputee.

En als dat jouw ding is, all the more power to you, voor mij is het duidelijk niet mijn ding. Ik vond het eerlijk gezegd best lastig.

Motsutoys schrijft op zijn website dat dit een “thigh job” masturbator is, omdat je je pielemuis tussen de dijen (lees rare flapperige beentjes) van deze masturbator moet stoppen. Nu heb ik helemaal niets tegen flapjes, wat wel bleek uit mijn review over de Nikuman Delta, tegelijkertijd is dit voor mijn brein wel echt weer een dingetje.

Maar goed, “for science” dacht ik en deed mijn ding met holewarmers en glijmiddel.

En toen was het tijd om dit “engeltje” te penetreren.

In de omschrijving wordt de textuur als subtiel beschreven, en dat klopt, ik voelde er eerlijkheidshalve niet zo heel veel van. Maar dat kwam vooral omdat ik denk dat mijn penis eigenlijk een beetje te groot is voor deze smurf/masturbator. Ik merk duidelijk dat de toy duidelijk rekbaar is, maar dat ik echt wel op de limiet zit wat betreft mogelijkheden en dat heeft direct gevolg voor het gevoel.

Hierdoor voelde ik eigenlijk ook weinig van de “genotsbobbel” (ik bedenk deze woorden niet mensen) die ook aanwezig is in deze masturbator.

Het voelde voor een strakke toy niet onaangenaam, maar er zijn in deze prijsklasse echt wel masturbators die voor mijn penistype en voorkeur voor stimulatie veel beter uit de verf komen.

Het zal je niet verbazen dat ik persoonlijk niet heel erg enthousiast werd van dit speeltje.

Tegelijkertijd kan ik mij dus heel goed voorstellen dat als je wel blij wordt van subtiel en een wat meer bescheiden penis hebt dit echt wel een hele leuke masturbator is. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

De slut angel masturbator bekeken vanaf de rug terwijl "het" in "bad" zit

Schoonmaak

Het schoonmaken van de Slut Angel onahole is lastiger omdat je hem niet binnenstebuiten kan keren. Gelukkig bood de KYO Onahole Shower uitkomst, daarmee spoelde ik de tunnel goed schoon en kon ik hem met de andere accesoires van Motsutoys goed drogen. Perfect dus!

Conclusie

De Slut Angel van XTC toys moet echt wel je ding zijn, dat is mijn mening althans, buiten dat feit om is het een degelijke masturbator voor een niet al te hoge prijs, en kan voor de liefhebbers echt wel een hele fijne toy zijn. Heb je een wat grotere of dikkere penis dan gemiddeld, dan moet je even kijken of dit seksspeeltje wel wat voor jou is.

Ik ben wel heel benieuwd of de volgende XTC toy mij wel weet te behagen, stiekem hoop ik van wel.

Je koopt de Slut Angel van XTC toys bij Motsutoys voor € 24,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.