KYO Onahole Shower | Accessoire review

07-07-2021

Het gebeurt niet veel dat ik zoveel animo merk voor een accessoire, maar sinds ik mijn review over de Demon Slayer Nezuko Body vorige week online heb gezet kreeg ik best veel berichten die mij vroegen wat nu dan die geweldige accessoire is waar ik het over had. Nu weet je dat al, want ik geef dat nu meteen weg. Maar blijf vooral lezen als je wil weten of het echt werkt.

SPECS

  • Inhoud: 300 milliliter
  • Materiaal: ABS Plastic en “zacht materiaal” ik gok silicone
  • Prijs: € 19,95 bij Motsutoys

KYO Onahole Shower: De oplossing voor een groot probleem?

Voor mensen die graag grotere masturbators gebruiken waarbij de “tunnels” niet zomaar te verwijderen zijn, maar ook voor Onaholes waar de tunnel niet door en door is, is er een probleem.

Dat probleem bestaat voornamelijk uit een simpel vraagstuk: Hoe krijg ik nu water (en toycleaner) in het einde (het diepste punt) van de tunnel van mijn masturbator? Kortom: Hoe reinig ik mijn masturbator grondig?

Het antwoord is dan duidelijk het vernuft van de KYO Onahole shower. Omdat je deze kan vullen met water (en cleaner) en deze met de zachte nozzle tot in het diepste van je masturbator of oneahole kunt stoppen en zo zeker weet dat je ook daadwerkelijk die plekken hebt geraakt.

Met een harde straal lukt het niet

Mocht je nu denken dat je met de massagestraal van je douche ook een heel eind komt, dan moet ik je helaas teleurstellen, want door een natuurkundig fenomeen wil het probleem dat er maar een heel klein beetje water (en bijna zeker nooit cleaner) helemaal in de diepste krochten van je masturbator komt. Daarmee waan je je masturbator dus schoon, maar dan is dat zeker niet altijd het geval. De nozzle en de pompdruk van de KYO Onahole Shower zorgen ervoor dat dit wel het geval is.

Kyo onahole shower

KYO Onahole Shower in de doos

Het is een accessoire review, en geen seksspeeltje, dus wellicht dat dit ten overvloede is, maar omdat de KYO Oneahole shower uit een aantal onderdelen bestaat vond ik dit stukje toch ook wel van belang. De doos van de Onahole shower is vrij clean, wat wel past bij het merk KYO, een foto van de pomp / shower en wat nuttige info, dat is wat er op de doos staat. In de doos vind je de pomp, de flexibele slang en de nozzle die samen de shower maken. Kwestie van handig in elkaar zetten, en je hebt er gelukkig geen Ikea handleiding bij nodig, dat is immers niet echt nodig met 3 onderdelen.

KYO Onahole Shower getest

Ik wil voor de kenners, en zeker voor de mensen die zich hebben verdiept in anaal spel en bijbehorende hygiene de “Elephant in the room” bespreken. En dat is inderdaad dat de KYO Onahole Shower gewoon een pompklisma is. Normaal zou ik daar echt heel veel dingen van vinden, maar in dit geval vind ik de toepassing zo geniaal dat ik daar graag een uitzondering voor maak.

En laten we eerlijk zijn, je wil je anale pompklysma niet gebruiken om je seksspeeltjes te reinigen, en je wil ook niet per ongeluk je klysma doen met toyreiniger, want daar wordt echt heulemaal niemand blij van. En voor 20 euro heb je iets waar Onahole Shower op staat, de moeite waard? Ja denk het wel.

Zo, dat we dat nu gehad hebben, is de vraag werkt het?

Ik kan een enorm lang antwoord tikken, en misschien een soort semi-geil beschrijven hoe ik de nozzle van de shower het seksspeeltje deed penetreren, maar laten we dat maar even skippen. Het antwoord is: Ja dat werkt, ik bedoel deze pompen worden ook gebruikt voor diepe(re) reiniging van je anus (die andere tunnel) dus waarom zou het hier niet werken?

En net zoals bij een klysma wil je hier niet te warm water gebruiken, want dan smelt je TPE, dat zou je niet willen natuurlijk, dus top ding dit. Gewoon alleen voor zijn toepassing.

Water naar de zee dragen?

Maar met het oplossen van dit probleem, pakt het natuurlijk niet de andere problemen aan. Zo moet je nog steeds, in het geval van een grote torso masturbator of iets van groot formaat, of enig gewicht, verplaatsen naar een wasbak of douchebak. Of je moet gaan klooien met een heel grote bak of heel veel handdoeken. Feit is, dat water en schoonmaakmiddel moet ergens heen.

Nu denk je misschien, die 300 mililiter dan kan prima, maar bedenk je dan ook dat je dit meermaals moet doen voor het beste resultaat en je toch al snel aan bijna een liter (of zelfs meer) vocht zit dat je ergens moet opvangen of afvoeren.

Dus hoewel de “diepte” reiniging zeker werkt bij dit apparaat, de logistiek is niet veel beter, en in sommige gevallen wordt het misschien wel erger.

Toch is het fijn dat je niet meer hoeft aan te klooien met reiniger en een douchekop, dat je zeker weet dat diep daar van binnen ook echt cleaner en water is geweest en dat je seksspeeltje een stuk schoner is dan van die douchekop (tenzij je een klysma douchekop hebt). Dat vind ik in ieder geval wel een geruststelling.

Schoonmaak

Schoonmaak van dingen die zijn gemaakt voor schoonmaak is iets waar veel mensen niet aan denken. Maar door het gebruik van de KYO Onahole Shower wordt deze aan de buitenkant wel een beetje vies, en ook zeep/cleaner resten aan de binnenkant kunnen zorgen voor schimmel of bacterievorming, het is dus van groot belang dat nadat je je masturbator hebt schoongemaakt, je ook nog je masturbatorschoonmaker schoonmaakt (zeg dat even 7x snel achter elkaar). In ieder geval dus met goed warm water uitspoelt aan binnen en buitenkant en ook zorgt dat slang, nozzle en pomp ook goed aan de lucht drogen. Best wel een dingetje. Maar je wil de volgende keer natuurlijk dingen schoonmaken, en geen schimmels of bacteriën diep je masturbator in spuiten, dat zou een beetje contraproductief zijn.

Conclusie

Ik vind de KYO Onahoel Shower wel echt een toevoeging, een tool die ik regelmatig ga gebruiken om seksspeeltjes met lastige tunnels of lastige logistieke uitdagingen goed te kunnen reinigen. Is het dus een must have? Ja, ik vind eigenlijk van wel, als je van goed schoon houdt helemaal. Heb jij dus een lastig te reinigen masturbator, dan is dit wellicht de oplossing voor jou.

Je koopt de KYO Onahole shower bij Motsutoys voor € 19,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.