Lovehoney Plus Size Fierce Wet Look Zip-Around Body

05-10-2020

Het was alweer een tijdje geleden dat ik lingerie getest had, dus ik had er wel weer eens zin in. Zoals je misschien weet, vind ik het altijd best wel lastig om mooie, sexy plus-size lingerie te vinden. Maar ik blijf lekker door testen, ik heb tenslotte ook best wel wat toffe lingerie-dingetjes gevonden. Deze keer kreeg ik van Lovehoney de Lovehoney Plus Size Fierce Wet Look Zip-Around Peek-A-Boo Body. Hele lange naam, dus ik ga ‘m vanaf nu de Fierce Wet Look Body noemen. Lijkt me lang genoeg.

Specs

Materiaal: 92% Polyester en 8% Elasthane
Stretchy: Ja
Beschikbare maten: 1/2XL t/m 5/6XL (Ook in niet plus size range, in S, M, en L, die vind je hier)
Verkoopprijs: 39,95, hier te koop bij Lovehoney
Is ’t wat? Ik heb mixed feelings

Mijn eerste indruk van de Fierce Wet Look Body

Close-up van de onderkant van de lovehoney fierce wet look body. Je ziet dat 'ie een beetje, maar niet heel hoog uitgesneden is. Close-up van de lovehoney fierce wet look body, waarbij je zowel de wetlookstof aan de binnen- als buitenkant ziet.

De lingerie van Lovehoney wordt eigenlijk altijd geleverd in een doorzichtige plastic zak. Niet mooi of sexy, maar wat mij betreft prima voor lingerie. Ik hoef er geen doosje omheen, dat is alleen maar extra afval.

De body ziet er goed uit. Het wetlook materiaal is lekker shiny. De stof voelt best lekker aan. Wetlook materiaal kan soms een beetje sticky zijn, maar dat heeft deze stof bijna niet. De zwarte ritsen zien er best wel grof uit, wat ik wel tof vind bij deze look. De trekker (het deel van de rits waar je aan trekt, ik verzin dit niet) is een vrij grote zwarte ring, ik vind dat helemaal leuk.

Op sommige plekken bij de naadjes zie ik wat kleine stukjes garen uitsteken, maar niks waarvan ik denk dat het duidt op slechte kwaliteit of dat de body slecht in elkaar zit.

Verder vind ik zwarte wetlookstof gewoon best wel awesome voor lingerie. Ik krijg er altijd zo’n catwoman-vibe bij. Miauw! Ik hou ervan.

De ritsen van de Lovehoney Fierce Wet Look Body

Er zitten drie ritsen in deze Lovehoney Fierce Wet Look Body. De grootste rits loopt vanaf je nek tot aan de achterkant net boven je billen. Deze rits kan je vanaf beide kanten openmaken. Super praktisch, want zo kan je dus ook alleen het gedeelte aan de onder- of bovenkant open doen.

Wanneer je de rits aan de onderkant open doet, kan je een soort kruisloos-slipjes-idee creëren.

Bij de borsten zitten er ook ritsjes. Of nou ja, ritsen, want ik vind deze best lang.

De pasvorm van de Fierce Wet Look Body

Close-up van de bovenkant van de lovehoney fierce wet look body Je ziet de binnenkant van het labeltje van de lovehoney fierce wet look body, waar onder andere staat dat het materiaal brandgevaarlijk is.

Ik vind het altijd spannend als ik nieuwe lingerie binnen krijg. Zal het passen? Met grotere maten is dat nooit zo vanzelfsprekend. Toen ik de body voor het eerst aantrok, dacht ik in de eerste instantie dat ‘ie te klein was. Maar dat bleek toch nog wel mee te vallen. Maar het was wel duidelijk dat mijn lichaam, of specifiek mijn romp dan, toch wel wat te lang was voor deze body.

Het wetlookmateriaal rekt heel makkelijk de breedte in, maar de lengte in zit er duidelijk minder rek in. Het was mij nog nooit opgevallen dat ik een lange romp had, ik weet eigenlijk nog steeds niet of dat zo is, maar ik had graag iets meer lengte gehad in de stof van deze Lovehoney Fierce Wet Look Body.

Wanneer een topje iets te kort is, dan merk je dat alleen aan dat ‘ie wat hoger zit. Maar bij een body moet het natuurlijk ergens gaan trekken. En dat ergens was in dit geval vooral tussen mijn benen. Als je into bondage bent, ken je de term crotch-rope misschien. Voor wie het niet kent, stel je een soort touw-string voor, waarbij het touw wat tussen je benen doorloopt vrij strak zit. Zo voelde het bij deze body ook. Het was niet bepaald comfortabel.

Wat wel zo was, hoe lang ik de body aan had, hoe meer hij leek mee te rekken. Misschien heeft deze body gewoon even wat tijd nodig? Het werd in elk geval steeds comfortabeler.

De bovenkant van de body heeft een klein opstaand randje bij de nek, een soort klein kraagje. Hier aan kon je duidelijk zien dat de body te kort voor mij was. Dit kraagje zat niet helemaal lekker om mijn nek omdat het wat naar beneden werd getrokken. Wanneer ik de rits een stukje open had, viel dit niet op. Maar met de rits helemaal dicht, stond dit toch niet mooi.

Decolleté

Close-up van tess haar decolleté in de lovehoney fierce wet look body Je ziet tess haar gezicht, ze steekt haar tong opzij uit. Je ziet ook haar decolleté in de lovehoney fierce wet look body Weer een close-up van tess haar decolleté in de lovehoney fierce wet look body, maar nu met het ritsje wat over de borst loopt open. En je ziet geen tepel, alleen huid.

Iets anders waaraan ik  deze rek ook merkte, was mijn decolleté. Toen de body nog niet meegerekt was (in de lengte), was ik toch best verliefd op mijn eigen decolleté in deze body. Ik heb een volle D-cup. Ik ben erg gehecht aan mijn bh’s en normaalgesproken zou ik waarschijnlijk een bh onder een body als deze dragen, want er zit tenslotte geen extra steun in voor de borsten. Maar omdat het allemaal zo lekker strak zat, kon ik mijn borsten er echt helemaal lekker in plaatsen. Het leek wel een push-up bh effect. Ik werd daar erg blij van.

Maar hoe lekkerder de body ging zitten (omdat hij wat meer uitrekte), hoe minder lekker mijn borsten op die manier bleven hangen. Niet dat het heel dramatisch werd (ik heb het véél erger meegemaakt in verschillende setjes die ik getest heb), maar dat enorme wow-effect was toch wel een beetje weg. Nu was het gewoon oké.

Ritsje open, peek-a-boo?

Je ziet de onderkant van de body, liggend op tafel. De rits aan de onderkant is open, waardoor het lijkt alsof dit een open kruis body is. Close-up van een rits met rond trekkertje van de lovehoney fierce wet look body

Dan heb je nog de ritsjes bij de borsten. Ik was in de veronderstelling dat wanneer je zo’n ritje open zou maken, mijn tepel tevoorschijn zou komen. Maar nee. Het was de zijkant van mijn borst. Nu zijn borsten vrij flexibel natuurlijk en kon ik mijn borst wel zo manoeuvreren zodat de tepel bij de opening uit zou komen, maar nou ja, daar werd mijn decolleté dan niet leuker op, vond ik zelf. Dit was niet echt het peek-a-boo-effect wat ik verwacht had.

Omdat de ritsen bij de borsten wel vrij lang waren, bedacht ik me ineens dat het misschien de bedoeling was dat mijn hele borst door de opening naar buiten zou komen. Maar dat paste dan ook weer niet. Ik vind het idee van die ritsjes daar super leuk, maar de uitvoering vind ik niet sexy.

Wanneer ik de grote rits via de achterkant open deed, viel het me op dat het niet helemaal mooi zat bij mijn billen. Het gedeelte rondom de opening liep niet helemaal meer strak langs mijn billen. Ook vond ik de grove rits als die open was super oncomfortabel voelen bij mijn schaamlippen. Ik heb verder nog geen ervaring met ritsen bij mijn vulva, dus ik weet niet of een ander soort rits beter voelt, maar deze deed ’t niet voor mij.

Maar hoe staat ‘ie?

Tess zit op haar knieën op bed en ze draagt de lovehoney fierce wet look body die je van bovenaf gezien bijna helemaal kan zien. De rits is helemaal dicht en je ziet dat het een beetje trekt aan de bovenkant. Tess ligt in bed en draagt de lovehoney fierce wet look body, ze heeft haar vinger in het trekkertje van een ritsje Tess staat naast het bed en draagt de lovehoney fierce wet look body met daar over een zwart rokje.

Met fetish kleding heb ik wel vaker dat ik het niet per se comfortabel vind zitten. Met zo’n body als deze zou ik me daar ook prima overheen kunnen zetten. Maar ik was ook niet wild van de look. Of nou ja, hoe deze Lovehoney Fierce Wet Look Body er uit ziet op mijn lichaam. Ik vind body’s super leuk, maar vaak vind ik ze niet mooi staan bij mij. Zo’n plus size model is altijd super strak en heeft nooit een dikke buik. Ik heb wel een dikke buik. Dat vind ik in de meeste body’s toch niet zo mooi voor mezelf.

De bovenkant vond ik wel mooi, vooral mijn decolleté vond ik er lekker in zitten. Zeker toen ‘ie nog niet echt meegerekt was. Ik twijfel heel erg over wat ik er nou van vond. Ook de achterkant vond ik wel mooi zitten. De onderkant zat een beetje halverwege mijn billen, dat zag er goed uit. Hij was niet te hoog uitgesneden, maar precies goed.

Ik vond ‘m verder ook best wel flatterend eigenlijk. Maar nou ja. Het is echt dat ding dat ik een body met mijn buik gewoon (meestal) niet zo mooi vind denk ik. Met een leuk rokje er over zou ik ‘m al een stuk leuker vinden, maar dan heb je meer een outfit dan een lingerie-item.

Conclusie

Wat is nu de conclusie? Ik ben er niet wild van, maar het is op zich best een goede body. Wanneer je weet dat je van jezelf houdt in body’s, dan is dit wel een sexy look. Hij zit niet super comfortabel, en zeker wanneer je weet dat je een langere romp dat gemiddeld hebt (whatever that may be) dan zal het comfort nog wat minder worden.

Mixed feelings dus, maar ik vind het toch wel echt een toffe body. Alleen niet per se bij mijzelf.

Je kan de Lovehoney Plus Size Fierce Wet Look Zip-Around Peek-A-Boo Body hier bestellen bij Lovehoney voor 39,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Oeh ik vind je decolleté zo wel super sexy op de foto! En jammer dat niet alle elementen fijn zijn. Ik hou zelf niet zo heel erg van bodies omdat mijn bovenlijf in verhouding wat lang is waardoor het snel trekt in het kruis. Net als crotch ropes niet echt mijn ding haha.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.