Strict Bondage Harness with Bows

15-12-2023

Ik ben best wel gek op bondage harnasjes. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, ik vind het helemaal leuk. Van Easytoys kreeg ik deze Strict Bondage Harness with Bows. Het is een heel tof ding, maar best onmogelijk om een goede foto of filmpje van te maken!

Specs

Materiaal: PU-leer
Standjes: Alle riempjes zijn verstelbaar
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 69,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Superleuk!

Wat is het Strict Bondage Harness with Bows?

Een tijdje terug schreef ik over de Sinful Dijbeenboeien waar ik heel enthousiast over ben. Deze boeien gebruik ik ook nog steeds met heel veel plezier. Maar toen ik bij Easytoys dit leuke Strict Bondage Harnas met strikken zag, was ik hier ook wel heel benieuwd naar.

Dit bondageharnas lijkt een beetje op een broekje, maar dan bestaat het uit riempjes. Een riem voor je taille, riemen voor om je bovenbenen en over je billen lopen ook nog twee bandjes, met strikjes! Meestal hebben bondageharnasjes een wat stoerdere look, dus daar zou ik niet zo snel strikjes bij verwachten, maar ik vind toch deze combinatie wel heel leuk! Je kan dit bondageharnas trouwens ook in het roze kopen, als je het nóg cuter wil. Ik hou héél erg van roze, maar mijn outfits voor kinky times zijn meestal zwart, dus daarom wilde ik zelf liever een zwarte. Al moet ik zeggen dat ik wel een klein beetje spijt voel, want die roze is ook zó cute!

Maar goed, terug naar de praktische kant van dit harnas-broekje! Je krijgt niet alleen het broekje, maar ook de polsboeien en twee verbindingsstukjes met haakjes. Het is echt een compleet setje, dus.

Plus size bondage harnas

Ik vond het extra leuk dat dit broekje er ook in mijn maat is! Want dat is lang niet vanzelfsprekend als je een grote maat hebt. Dit broekje is maat XL/2XL, maar de taille is verstelbaar van 89 cm tot 132 cm, dus dat is voor een 2XL zeker wel ruim. Het broekje is er trouwens ook in maat M/L, waarbij de taille verstelbaar is van 66 cm tot 107 cm.

Het Strict Bondage Harness with Bows is gemaakt van PU-leer. Soms zit daar ook echt leer in, maar dat is bij dit harnas niet het geval. Hij is dus ook vegan. Het metaal is nikkelvrij. Het materiaal voelt fijn aan, de riemen voelen soepel. De polsboeien zitten ook echt heel comfortabel.

De praktische kant van het Strict Bondage Harness with Bows.

Wat ik heel leuk vind van dit Strict bondage harnas, is dat het leuk en sexy staat, maar óók praktisch is. Ik vind de look echt leuk. Ik vind het heel fijn dat je aan de voorkant niet zoveel ziet, zodat je het gewoon kan combineren met een slipje zonder dat dat elkaar in de weg zit. Ik vind het ook fijn dat er geen bandjes over mijn buik lopen, die misschien zouden snijden. De voorkant is gewoon simpel, en de achterkant is sexy en cute.

Het broekje zit comfortabel. Het is wel zo dat als ik ga zitten, het riempje om mijn taille dan iets strakker aanvoelt. Maar zeker niet storend, en anders kan ik het altijd nog iets ruimer verstellen. Ik heb geen last van de strikjes als ik zit.

Ik vind het echt heel leuk om het broekje ook echt praktisch te gebruiken. De polsboeien kunnen met de kleine bandjes met haakjes vastgemaakt worden aan de ring net boven je billen, maar je kan ze ook vastmaken aan de ringen op de dijbeen-riemen. Bij mij zitten die ringen iets meer aan de zijkant dan bij het model op de verpakking. Het is net hoe je het aantrekt, denk ik.

Wat ik fijn vind, is dat mijn polsen wel vastzitten en ik mijn handen dus niet meer kan gebruiken, maar dat het niet zo oncomfortabel is als wanneer mijn handen achter mijn rug zijn vastgebonden. Ik krijg best wel snel last van mijn schouders als mijn handen echt achter mijn rug zitten, terwijl ik het gevoel van mijn handen niet meer kunnen gebruiken wél heel fijn vind in een bepaalde setting. En dat kan dus makkelijk en comfortabel met dit Strict Bondage Harness with Bows.

Geklungel met aantrekken

Het aantrekken van het bondage harnas vond ik eerst wel een beetje geklungel. Ik moet wel zeggen, ik ben ook niet een superhandig persoon. Het harnas bestaat uit drie riemen. Die zin met elkaar verbonden. Dus eerst is het even kijken welke riem waar moet, maar aangezien de tailleriem toch wel echt groter is, is dat vrij simpel. Maar daarna stond ik toch wel te klungelen. Ik had eerst de tailleriem vastgemaakt, want dat leek me handig. Maar toen stond ik daar met die andere riemen voor om mijn benen en ik dacht: goed dat ik dit eerst thuis in mijn eentje doe en niet in de kleedkamer van een kinky feestje of op een date.

Maar goed, na die eerste keer heb ik de dijbeenriemen gewoon vast gegespt gelaten, waardoor ik hier de volgende keer gewoon in kon stappen. Dan is het alleen nog een kwestie van de tailleriem omdoen en eventueel wat verschuiven aan de achterkant zodat de bandjes en de ringen zitten waar je ze wil hebben. Ik kan je dus in elk geval wel aanraden, als je ook niet superhandig bent, om eerst even zelf te oefenen met aantrekken.

Conclusie

Dit is zeker wel een bondageharnas-broekje wat ik vaker zal gaan gebruiken. Het is cute, sexy en heel praktisch! Het materiaal is mooi en zit fijn, het broekje past goed en het is echt heel leuk om te gebruiken. En in tegenstelling tot de dijbeenboeien waar ik het eerder over had, kan je met dit broekje wel gewoon rondlopen ook al zitten je handen niet vast. Superhandig dus! Ik ben enthousiast over het Strict Bondage Harness with Bows.

Je kan het Strict Bondage Harness with Bows XL/2XL hier bestellen bij Easytoys

De roze versie vind je hier.

De zwarte M/L versie vind je hier.

De roze M/L versie vind je hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.