Jumpsuit with Long Sleeves

15-01-2024

In al die jaren dat ik reviews schrijf én in al die jaren dat ik naar kinky feestjes ga, heb ik nog nooit een catsuit aangehad. Lang heb ik gedacht dat het niks voor mijn lichaamstype zou zijn, maar inmiddels ben ik wel op het punt dat ik denk: draag gewoon wat je leuk/sexy/spannend vind. En het leek me dus wél heel tof om eens een catsuit te proberen. Van Orion kreeg ik deze Jumpsuit with Long Sleeves.

Specs

Materiaal: 92% polyester, 8% spandex
Verkoopprijs: 89,95 euro, hier te koop bij Orion of hier bij Easytoys
Is ’t wat? Het is wel een ‘acquired taste’, maar ik kan er wel wat mee.

Sexy outfits

Wat een sexy outfit is, is voor iedereen anders. Ik hou zelf voor kinkfeestjes vooral van leuke, korte jurkjes met hier en daar wat doorzichtige stof. Voor wat meer privé vind ik mooie lingeriesetjes fijn met broekjes die wat hoger vallen en mijn billen deels bloot houden. Maar voor mij persoonlijk stond een catsuit ook niet per se op mijn lijstje met dingen waar ik me misschien wel sexy in zou voelen. Ik was wél altijd al benieuwd hoe het zou voelen en hoe het er uit zou zien.

Voor mij doet zo’n catsuit me een beetje denken aan superhelden zoals catwoman. What’s in a name. Je hebt ook van die catsuits die meer als een panty voor je hele lichaam zijn, dat is weer wat heel anders. Wil ik ook nog een keer proberen, trouwens. Maar dit is echt zo’n wetlook catsuit, hooggesloten, met lange mouwen. En een rits. Een hele lange, dubbele rits.

Het passen van de Jumpsuit with Long Sleeves

De eerste keer passen vond ik best een beetje spannend. Ik ben nog steeds best veel bezig met body positivity, of neutraliteit is misschien een betere omschrijving. Maar ik denk dat er weinig mensen zijn die compleet issue-loos naar hun eigen lichaam kunnen kijken in de spiegel. Helaas. Dus ik vond het best spannend hoe zo’n heel pak zou staan om mijn lichaam.

Ik heb deze Jumpsuit with Long Sleeves in maat 3XL en gelukkig bleek de maat goed te zijn. Het wetlookmateriaal heeft ook wat stretch, dus het was redelijk makkelijk om aan te trekken. Ik had wel het gevoel dat het deel van de romp voor mij iets langer had mogen zijn, dat had het aantrekken van de bovenkant iets gemakkelijker gemaakt. Toen ik er in zat, was het een kwestie van voorzichtig de rits dichtdoen, want ik wou daar natuurlijk geen velletje tussen.

De look & feel van de Jumpsuit with Long Sleeves

De rits loopt vanaf net boven je billen, tussen je benen door, helemaal omhoog naar de voorkant van je nek. Het is een dubbele rits, dus je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld ‘m aan de voorkant hoog dichtgeritst te houden, en wel het deel bij de billen/vagina open te ritsen.

Qua look vond ik ook dat het deel om mijn romp iets te kort was. Hierdoor liep de stof aan de achterkant bij mijn billen en rug niet mooi mee met mijn curves, maar werd dat meer een rechte lijn. En ik heb best wel een flinke curve daar, dus dat vond ik wel een beetje jammer.  Ook merkte ik dat als ik mijn armen omhoog deed, de stof echt wel strak kwam te staan, wat niet zo prettig voelde.

Ik weet niet zo goed wat ik van de look vind. Dit Jumpsuit with Long Sleeves doet verder echt niks voor mijn lichaam, qua look. Het omhult het. Het benadrukt niet mijn positieve punten, maar het legt ook geen nadruk op punten die ik minder mooi vind. Het is gewoon mijn lichaam, met zwarte wetlookstof er omheen. Behalve dus aan de achterkant, waar het mijn figuur wat vertekende.

Het materiaal van de Jumpsuit draagt comfortabel. Het is een beetje warm, maar niet te. Al zou ik het midden in de zomer niet dragen, denk ik. Het is stretchy en beweegt gewoon lekker mee met mijn lichaam als ik me normaal beweeg.

De kinky-kant van de Jumpsuit with Long Sleeves

Voor mij is dit niet een look die me sexy laat voelen. Ik zou het ook niet zo snel aantrekken naar een feestje. Maar ik heb er wél een heel tof BDSM-spel mee gespeeld. Deze catsuit, gecombineerd met een wetlook hood, maakte mij helemaal bedekt. En dus ook vrij anoniem, of onherkenbaar als persoon, net hoe je dat wilt noemen. En dat vond ik dus wél heel spannend om mee te spelen. En mijn D. ook. Voor dit type spel zou ik zeker dit Jumpsuit with Long Sleeves nog een keer gebruiken.

BDSM-blunder

Oh, en we hadden trouwens ook nog een echte BDSM-blunder tijdens dit spel. Ik stond voorover gebukt, prima houding voor een goede spanking. Toen werd de rits bij de billen nog even open gedaan, want hee, dat is een handige feature, moet je gebruik van maken, toch? Alleen kwamen we er dus achter dat je niet die rits dicht moet doen als je gebukt staat. Want dan staat de stof strak gespannen en heb je echt héél snel een velletje tussen de rits. Geen lekker gevoel, kan ik je vertellen. Na wat gejammer en daarna gelach, is het gelukkig allemaal goed gekomen! En met mijn billen gaat het nu ook weer goed. 😉

Conclusie

De look van deze Jumpsuit with Long Sleeves spreekt me voor mij persoonlijk niet heel erg aan. Hij zit wel comfortabel, al is het deel van de romp voor mij net wat te kort. De rits is handig en praktisch, maar let op dat er geen velletjes tussen komen als de stof gespannen staat. Ik zou ‘m niet snel dragen op een kinky feestje, maar voor privé BDSM-spel vind ik ‘m wel echt heel tof.

Je kan de Jumpsuit with Long Sleeves hier bestellen bij Orion voor 89,95 euro of hier bij Easytoys

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.