HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 + app review

14-02-2024

Deze HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 review gaat voornamelijk over de app, Tess heeft namelijk al een vrij uitgebreide review geschreven over deze geweldige seksmachine en vroeg mij wat meer uit te wijden over de app die erbij zat. Maar natuurlijk moet ik vanuit mijn perspectief toch ook nog even wat zeggen over deze meer dan geweldige fuckmachine.

Voor alle ins en outs (hahaha) over deze machine verwijs ik je graag naar Tess’ review, maar om toch een beetje structuur te houden volgt hier mijn deel van deze review, die je dus eigenlijk als één grote review van de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 zou moeten zien.

SPECS

 • Materiaal: Aluminium (machine), Staal (poten en aandrijfstang)
 • Stroom: Via het lichtnet
 • Standjes: Traploos van “oh oké” tot “OH HOLY SHIT OK”
 • Stootdiepte: 3-15 cm (instelbaar via de stelschroef)
 • Motorvermogen: 100 Watt
 • Stootsnelheid: maximaal 4 per seconde / 240 per minuut
 • Aansluiting voor accessoires: KlicLok
 • Geluid: 30-50 dB
 • Gewicht: 11 kilo (helemaal in elkaar gezet)
 • Verkoopprijs: 549,90 bij HiSmith

HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0

De HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 is een premium seksmachine, ook wel fuckingmachine genaamd die je kan verkrijgen in 6 verschillende kleuren.

Ten tijde van schrijven kan je deze alluminium seksmachine bestellen bij HiSmith in de kleuren:

 • Zwart
 • Goud
 • Paars
 • Rood
 • Blauw
 • Roze

De machine is fluisterstil (tot op zekere hoogte), de stootdiepte is in te stellen via de stelschroef aan de zijkant van de machine. Als je deze HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0  koopt krijg je er een bedrade afstandsbediening bij die je altijd moet aansluiten. Verder is deze machine te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de mobiele app (Android en iOS) nadat je via bluetooth geconnect bent.

HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 in de doos

Als je de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 besteld wordt deze natuurlijk in een discrete bruine doos geleverd. In die doos vind je de nylon opbergtas met daarin de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 en aardig wat losse onderdelen zoals de poten, bedrade afstandsbediening, draadloze afstandsbediening en power adapter. Het is dus een bouwpakket.

Ook krijg je standaard de HiSmith HSA48 silicone dildo meegeleverd bij je machine. Dat klinkt niet sexy, maar de HSA48 is een “echt lijkende” silicone dildo van een beschaafd formaat (15 tot 20 cm vermelden ze op de site).

Natuurlijk zit er ook een handleiding voor assemblage en gebruik bij.

HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 getest

Zoals ik net al schreef is deze review eigenlijk bedoeld voor de digitale app. Maar gezien het feit dat ik mij altijd afvroeg of die seksmachines nou ook iets zijn voor mensen met een penis en prostaat ben ik zo vrij geweest dat deel ook maar even te gaan testen.

En mensen, ik kan u melden, het antwoord is een volmondig ja. Maar met wel wat toevoegingen en misschien ook wel een beetje een waarschuwing.

De HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 is echt een beest, en dan bedoel ik dat in de beste zin van het woord.

De machine is namelijk echt genadeloos, door totale gewicht en het feit dat de RVS poten het zwaartepunt van de machine enorm naar beneden brengen kan je deze fuckingmachine eigenlijk op bijna elke ondergrond goed gebruiken. Waar ik eerst dacht dat de vloer de enige optie zijn zijn blijft deze “bad boy” ook gewoon staan en bruikbaar op ons (traagschuim) matras.

Ongeacht het tempo of de weerstand, deze machine gaat echt nergens heen. En zeker bij anale seks is dat natuurlijk wel iets wat je wil. Want er is natuurlijk iets meer weerstand en frictie om overheen te komen.

De HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 heeft daar (als je genoeg glijmiddel gebruikt) geen enkel probleem mee.

Bij de vorige review van de HiSmith Pro Traveller Seksmachine kregen we de Luxury Accessoire Kit voor koppels meegeleverd. In mijn review destijds schreef ik dat ik niet dacht dat hij voor de Pro Traveller was, en dat bleek waar te zijn. Want deze kit is wel echt ideaal voor de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0.

Even een reminder dus over wat je daar bij geleverd krijgt:

 • Een mount voor een zuignapdildo
 • Een mount met klem waar je dildos of vibrators die geen zuignap hebben mee kan vastmaken
 • Een Verlengstuk zodat je seksmachine meer reikwijdte heeft (niet compatible met de Hismith Pro Traveler Seksmachine)
 • Een Vaculock adapter
 • Een verende adapter zodat er wat meer speling is en meer “flex”
 • Een adapter voor masturbators

Ik heb alle relevante accessoires getest op deze machine en ze werken heel goed. Het maakt ook dat eigenlijk alle dildo’s en masturbators te gebruiken zijn bij deze fuckingmachine.

Maar dan komen we wel meteen bij het waarschuwingsgedeelte van deze review.

Dat je alles kan aansluiten wil misschien niet zeggen dat je dat moet doen. Zo was ik heel erg geneigd om bijvoorbeeld mijn alpha male milkingstick te gaan gebruiken. Maar toen bedacht ik mij dat hoge snelheid en staal in je kont misschien niet de meest handige combinatie is. Alles wat namelijk zo hard gaat kan ook heel snel, heel erg mislopen. Hoewel langzaam aan toch wel een optie is.

Dat gedeelte over snelheid en een waarschuwing geld eigenlijk ook voor masturbators, op een lage setting kan het niet veel kwaad, maar de kans dat je jezelf bezeert met een masturbator die met 240 stoten per minuut heen en weer gaat is toch wel een beetje aanwezig.

Iets minder hard is het wel echt heel erg geil trouwens.

Wil je deze seksmachine als je een penis en een prostaat hebt? Ja absoluut, zeker weten, echt wel. Maar denk dus wel even goed na, doe daarna vooral wat je leuk lijkt.

HiSmith app review (in combinatie met de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0)

Dit wordt toch alweer best een lange review, maar dan nu eindelijk waar deze review dan eigenlijk voor was. Namelijk de app. Meteen een kleine disclaimer, mijn telefoon wilde vanuit privacyoverwegingen geen screenshots maken van de app, dus ik heb ze geleend vanuit de Play Store, dus mocht je rare tekentjes zien of een tabblaadje missen, dan weet je waar het van komt.

Ik moet zeggen, ik had mij voorbereid op heel veel gedoe, onhandige interfaces en veel frustratie, maar ik moet toegeven, deze app is net zo geweldig als de seksmachine zelf.

Hismith pro1 premium seksmachine 2. 0

App de eerste keer gebruiken

Als je de app de eerste keer gaat gebruiken kan je een account aanmaken en tijdens het aanmaken van het account zat eigenlijk mijn enige frustratie in het hele proces.

Ten eerste dat je je telefoonnummer moet doorgeven, waar verder niet zoveel mee gedaan wordt, viel mij op. Maar wat het meest frustrerende was, is de verificatiecode die niet bij elke mailadres heel erg lekker aan kwam. Ik registreerde eerst mijn tesstesst.nl mail account, maar die ontving om duistere reden geen registratiecode. Na een kwartier proberen, gebruikte ik in plaats van dit account een van mijn Gmail accounts en toen kreeg ik binnen een seconde een mailtje.

Achteraf bleek op mijn tesstesst.nl account de mail pas na een half uur aan te komen. Waarom dat was? Ik heb geen idee. Maar ik las dat mensen met een Hotmail (live of outlook) account dezelfde problematiek ervaarden. En het stomme is, je kan niet verder met de app totdat je die code hebt ingevuld.

Nadat je bent geregistreerd krijg je meteen een overzicht van nieuwe “patronen” die mensen hebben gemaakt in de app, maar eerst moet je je machine koppelen.

Dit doe je door op het bluetooth icoontje in de rechterbovenhoek te klikken.

In mijn geval verscheen de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0, die al aanstond, meteen en verbond ik hem binnen een aantal seconden. Ik heb echt zelden zo snel een machine aan een app gekoppeld. Dat maakte de frustratie van de registratiecode eigenlijk meteen goed.

Hismith pro1 premium seksmachine 2. 0 play interface

De app en de opties

Zodra je alles gekoppeld hebt zie je in de app 4 opties onderin:

 • Play
 • Community
 • Store
 • Me

Deze opties zijn eigenlijk vrij vanzelfsprekend. Play is voor alles wat je wil gaan doen, community is voor booschappen vanuit hismith en vanuit de community, waar je zelf ook artikelen, patronen of vragen kan maken.

De store optie is duidelijk de winkel en doet ook iets met de interface waardoor je er alleen uit komt door op de back knop van je mobiele device te klikken.

Bij Me vind je alles wat over jou gaat, je profiel info, de boodschappen, comments, likes, etc etc die je tijdens het gebruik van de app en je machine hebt verzameld.

Eigenlijk is de play optie de interface die je het meest zal gaan gebruiken.

Onderin in het midden van het scherm zie je een rondje met twee hartjes. Druk je daarop krijg je een viertal opties:

 • Solo Play
 • Mode Play (voor patronen)_
 • Remote Play (voor als iemand anders je machine gaat bedienen)
 • Group Play (voor als je dingen in een groep wil doen (ook remote) dus.
Hismith pro1 premium seksmachine 2. 0 play knop opengeklapt
De vier opties onder het hartje

Voor deze review heb ik alleen Solo Play en Mode Play gebruikt. Ik was er nog niet helemaal klaar voor om iemand op afstand met deze seksmachine aan de gang te gaan, maar gezien het feit dat de interface hetzelfde is, is dat niet heel spannend.

Hismith pro1 premium seksmachine 2. 0 app soloplay interface

Soloplay

De Soloplay interface (en de remote play interface) is vrij simpel. Ook omdat de machine natuurlijk alleen maar harde of zachter kan, door omhoog of naar beneden te swipen met je vinger gaat de machine harder en zachter.

Wat ik erg fijn vind, is dat de app je scherm “aan” houdt, je moet de twee kruisjes onderin tegelijkertijd indrukken om de interface (en de machine) te stoppen.

De interface is wel vrij gevoelig dus let of wat je doet, gelukkig moet je wel een paar keer swipen wil je in de echt heftig snelle standen terechtkomen. Maar de gevoeligheid is wel een dingetje waar je van kan schrikken, mocht je het niet verwachten (ask me how I know).

Hismith pro1 premium seksmachine 2. 0 mode play

Mode play

Mode play is eigenlijk niets anders dan het uitkiezen van een patroon (de mate waarmee je machine hard en zacht gaat) en deze aan te zetten, of uit als je er klaar mee bent. Je ziet een grafiekje dat aangeeft wat er gaat gebeuren. Al met al niet heel spannend. Maar het werkt, dat is wat telt.

De app de volgende keer

Het is zo bijzonder dat deze app ook de volgende keer gewoon werkt, dat ik er gewoon een apart hoofdstuk van heb gemaakt.

Wel een kort hoofdstuk, want het werkt gewoon. Dat wil zeggen: Je zet de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 aan, je start je app, er komt verbinding en je bent ready to go.

En dat is in mijn ervaring met remote apps echt heel bijzonder. Het doet wat het doen moet.

Wat mij wel opviel is dat het laden van internetpagina’s, dus met patronen en bijvoorbeeld community de tweede (derde en vierde) keer een beetje haperden. Maar na enige tijd werkte dat toch wel weer. Ik vind dat eigenlijk niet zo’n heel groot probleem, omdat ik toch voornamelijk besturing wilde en niet per se dingen van andere mensen.

Conclusie

Net zoals Tess schreef in haar review, vind ik de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 geweldig. Ik was een beetje bang dat de app mijn indruk zou verslechteren, maar dat is absoluut niet het geval, eerder het tegengestelde. De HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 en de app zijn echt geniaal.

Ja, het kost wat, maar hier ga je echt jaren en jaren plezier van hebben. Wil je dus een goede seksmachine, koop dan de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0.

Je koopt de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 bij HiSmith voor € 549,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.