HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0

12-02-2024

Als je het dan over de ultieme sextoy hebt, is dat als je het mij vraagt toch wel een seksmachine. Nu heb ik wel een aantal sextoys gereviewd die technisch gezien misschien wel fuckmachines waren, maar nou ja, het was nooit écht echt. Tot nu! Want in deze review ga ik je vertellen over de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0, een échte fuckmachine! Ik kreeg ‘m van HiSmith.

Specs

Materiaal: metaal enzo (oké ik weet het niet precies, de dildo is van siliconen!)
Oplaadbaar: nee, hij werkt met een stekker
Standjes: traploosverstelbaar van zacht tot keihard
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 549,95 euro, hier te koop bij HiSmith
Is ’t wat? Ja! #sextoygoals dit!

Fuckmachine in een tas

De tas van de hismith pro1 premium seksmachine 2. 0 De inhoud van de tas van de hismith pro1 premium seksmachine 2. 0

Bij een fuckmachine denk je waarschijnlijk al aan een heleboel dingen, maar zelf denk ik ook gelijk aan het formaat. Want mijn sextoykast puilt ondertussen echt uit en waar moet je dan zo’n groot apparaat laten? Maar toen ik deze HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 kreeg, maakte mijn hart gelijk een sprongetje. Want deze seksmachine zit in een tas! Een best wel compacte tas ook nog! Ik vind dat dus ideaal. Het is superdiscreet en je kan ‘m heel makkelijk ergens in een hoekje kwijt. Zo staat ‘ie hier ondertussen al een paar maandjes in een hoekje van de huiskamer en het is nog niemand opgevallen. Zelfs m’n schoonmoeder niet. Ook kan ik ‘m zo heel makkelijk meenemen. Als ik een date heb met mijn D., pak ik deze tas mee, slinger ‘m op m’n schouder en gooi ‘m zo in mijn achterbak. Goed te dragen, makkelijk te vervoeren en niemand die doorheeft dat ik met mijn neukmachine door de straat loop. Love it.

Bouwpakketje

Dat ‘ie zo lekker compact in dat tassie past, betekent dus wel dat je ‘m zelf nog in elkaar moet zetten. Het is net een Ikea-bouwpakket, maar dan simpel. De NØCKMÄSJIEN. Je krijgt er ook zo’n inbussleuteltje bij. De poten zijn het zwaarste onderdeel van de seksmachine. Wat heel goed is, want dat zorgt voor stabiliteit en dat hij niet zomaar verplaatst als je ‘m aan hebt, door dat stoten. Het is het makkelijkst als je met z’n tweeën bent als je ‘m op gaat zetten, maar ook in je eentje is het goed te doen. Omdat je de machine op de poten zet, kan je ‘m er ook schuin opzetten, zodat de dildo meer naar boven of naar onder wijst. Je kan ook zelf bepalen hoe hoog of hoe laag je de machine vastmaakt op de poten. Er is dus best wat variatie mogelijk in standen. Je zet de neukmachine het beste op een harde, vlakke ondergrond.

Met de staaf waar de dildo aan komt, kan je zelf bepalen hoe diep (of ondiep) de stoten moeten zijn. En met het kastje met de draaiknop kan je traploos instellen hoe snel de machine moet stoten. Standaard krijg je één basic dildo bij de seksmachine. Ik kreeg ook nog de Fantasy Dildo Paars er bij die een stuk groter en vooral dikker is. En die paars is in verschillende tinten. En glitters heeft. Glitters maken alles beter, natuurlijk. Mijn HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 is ook lila, dus daar hoort wel een paarse dildo bij, natuurlijk. Je hebt de machine ook nog in de kleuren: zwart, lichtroze, rood, lichtblauw en geel. Dat vind ik dus ook extra tof, dat je zelf de kleur kan kiezen. En dan is er ook nog een enorme keuze aan dildo’s die je er op kan klikken.

Wat denk ik superbijzonder is aan deze fuckmachine, is dat je ‘m ook met een app kan besturen. Dat is natuurlijk een heel verhaal apart, dus daar kan je woensdag over lezen in Jay’s review.

De test van de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0

De kast van de hismith pro1 premium seksmachine 2. 0. De achterkant van de hismith pro1 premium seksmachine 2. 0.

Na al deze voorbereidingen was ik vooral heel excited om de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 nu echt uit te gaan proberen. Het is in het begin even zoeken naar hoe je ‘m afstelt. Want het hangt er natuurlijk vanaf hoe je ligt of zit, hoe hoog ‘ie op z’n poten moet staan. Als je de hoogte goed hebt, moet je er ook nog voor zorgen dat de staaf goed afgesteld staat, want ik vind niks zo vervelend als een dildo die de hele tijd net te diep stoot. Of niet diep genoeg, dat is ook nog een ding. In het begin is dit even wat geklooi, maar hoe vaker je ‘m gebruikt, hoe makkelijker en sneller dat gaat. Dan weet je precies hoe dit voor jou het makkelijkst gaat en is het zo gedaan. Of misschien heb je wel een plek waar je ‘m gewoon in elkaar kan laten staan, dan heb je dit afstellen maar één keer.

Omdat de dildo’s die ik er bij heb van siliconen zijn, kon ik geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Ik gebruikte daarom een ruime hoeveelheid waterbasisglijmiddel, die tussendoor ook nog aangevuld werd. Ik kies graag voor Pjur Woman Nude, omdat hier geen irriterende ingrediënten voor de vagina inzitten, zoals glycerine en parabenen.

Het valt gelijk op hoe weinig geluid de HiSmith seksmachine maakt. Natuurlijk hoor je wel iets, maar het geluid is echt vrij zacht. Hoe harder je het apparaat laat stoten, hoe meer geluid je hoort. Maar het is zeker geen irritant geluid, dat vind ik echt heel fijn. Zo kon ik me helemaal focussen op het gevoel, zonder afleiding. Want holy fuck, dat gevoel, dat is me wat. Geneukt worden door een fuckmachine is écht heel intens. Het stoten gaat maar door. En door. en door. Ik vertel wel vaker dat ik in mijn vagina vooral beweging heel fijn vind voelen, fijner dan vibratie. En nou, met zo’n machine heb je me toch een beweging. Wow! Ik vond het best wel overweldigend.

Hoe voelt de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 en de fantasy dildo?

In de zachte standjes valt het wel mee. Zeker in het begin. Maar het interessante aan zo’n machine vind ik vooral dat het maar door gaat. De harde standjes zijn echt enorm intens, gelijk al. Zeker als iemand anders de controle over de bediening heeft. Als het gewoon net zo hard doorgaat wanneer je net bent klaargekomen, whoah. Ik raak er echt helemaal van de wereld van. In een BDSM-spel vind ik deze HiSmith Seksmachine echt top! Het is zo’n gave toevoeging als je graag speelt met seks, overgave en machteloosheid. Maar ook in vanilla (niet-BDSM) setting is deze machine geweldig.

Als je houdt van het gevoel van geneukt worden, dan zit je met deze machine gewoon helemaal goed. Want dat doet ‘ie als de beste. Zo lang als jij maar wil. Zo hard of zacht als jij wil. Ik begrijp dat dit precies de essentie van een fuckmachine is, maar toch, als je het zelf ervaart is het zo geweldig en zo indrukwekkend.

De grote paarse fantasy dildo die ik er bij had gekregen is ook echt amazing. Hij heeft zo’n grote ribbel achter de eikel en hij is vrij breed. Hij stimuleert mijn G-spot echt heel nice! Het is wel een vrij forse dildo. Maar voor mij is ‘ie perfect. Qua look en feel. Hij is lekker zacht, een beetje squishy, en de vorm is echt heel goed. De basic dildo die je bij de fuckmachine krijgt vind ik voor mezelf net een beetje klein, maar omdat de machine zo intens is, is dat niet zo erg. Ik denk zelf wel dat als je toch dit geld uitgeeft aan een sextoy, dat het dan wel het leukst is om daar ook zelf een dildo bij uit te zoeken die je lekker lijkt. Maar ook als je dat niet doet, dan heb je alsnog zeker wel plezier van deze machine, dat weet ik zeker.

Conclusie

Wow, deze HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 is echt amazing! Ik vind het superhandig dat hij in zo’n compacte, discrete tas zit. Het in elkaar zetten gaat makkelijk, het afstellen is even een dingetje maar hoe vaker je dat doet, hoe makkelijker het is. In gebruik is hij geweldig. Hij is stil, hij beweegt supersoepel, hij blijft op z’n plek staan en het voelt zó indrukwekkend. Ik heb niks aan te merken op deze fuckmachine. Ik denk dat de prijs- kwaliteitsverhouding perfect is en dat dit voor de liefhebber echt een must-have is.

Je kan de HiSmith Pro1 Premium Seksmachine 2.0 hier bestellen bij HiSmith voor 549,95 euro
De grote paarse fantasydildo vind je hier voor 69,95 euro
De andere dildo’s die er op kunnen vind je hier

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Hilarisch dat tweede filmpje. Hoe die dildo bungelt in de hoogste stand…..
    Leuke review maar duidelijk niet ons besteed

    Antwoord
  2. Zo jammer dat juist op dit soort dure apparaten zelden korting te krijgen is. rond valentijn zat er een klein percentage op maar totaal vergeten om te bestellen. we wachten nog maar even

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.