Hismith Pro Traveler Seksmachine | Seksmachine review

29-04-2020

Tess en ik kregen de Hismith Pro Traveler Seksmachine in ruil voor een eerlijke review. En in deze tijd van isolatie, en voor sommigen verplichte zelfbevrediging, is een seksmachine misschien wel een leuk alternatief.

De Hismith Pro Traveler Seksmachine is niet echt een seksmachine waar je van zou denken dat hij geschikt zou zijn voor piemelbezitters, maar we kregen er een accessoire kit bij die ook voorzien was van een “mount” voor masturbators, dus nou ja, ik heb een piemel, ik ga hem dan testen.

Hismith

Ik had nog nooit van Hismith gehoord, maar toen ik afgelopen oktober in Hannover rondliep op Erofame kwamen we bij deze stand uit. Tot mijn verbazing werden we in het Nederlands te woord gestaan door een vertegenwoordiger, maar bleek het bedrijf buiten zijn Nederlandse kantoor ook Chinese roots te hebben.

Als je een blik werpt op de website zie je al snel dat Hismith zich voornamelijk specialiseert in sexmachines. Ze bieden ze dan ook aan in alle soorten en maten. Van kleinere “handzame” formaten als de Hismith Pro Traveler Seksmachine tot aan het grotere werk. Daarbuiten verkopen ze ook nog wat accessoires, dildo’s en masturbators.

Hismith Pro Traveler Seksmachine

De Hismith Pro Traveler Seksmachine is dus een kleine seksmachine, met dien verstande dat hij draagbaar is, en zoals de naam al doet suggereren bestemd voor “op reis”. In werkelijkheid is de Hismith Pro Traveler Seksmachine best stevig uitgevallen en zal deze seksmachine dan ook best wat kofferruimte in beslag gaan nemen. Maar deze machine is zeker wel kleiner dan je standaard formaat fucking machine.

De Hismith Pro Traveler Seksmachine is niet voor niets zo uit de kluiten gewassen, de machine heeft namelijk best leuke specs:

 • Een krachtige 24 Watt motor en loopt op 12V/2A
 • 9 verschillende standen
 • 3 verschillende snelheden
 • Een “stoot” diepte van 5 cm
 • Wordt geleverd met een stevige zuignap
 • Heet een Kliclok verbinding
 • Is voorzien van een afstandsbediening
 • Afmeting: 41×23.5×23.5cm

Hismith Pro Traveler Seksmachine in de doos

Als je de Hismith Pro Traveler Seksmachine koopt krijg je best veel in het pakket dat je opgestuurd wordt. Natuurlijk krijg je de Hismith Pro Traveler Seksmachine, maar ook een Kliclok dildo. Verder zit er dus een stevige zuignap in de doos, de stroomadapter EN een verlengkabel, afstandsbediening en een handleiding. Houdt er dus rekening mee dat als je deze Hismith Pro Traveler Seksmachine wil gebruiken met een masturbator je er ook nog een accessoire pakket bij moet kopen als je wil gebruik maken van een uitgebreidere set mounts. Wij kregen er dan ook de Luxury Kit voor Hem & Haar meegestuurd.

De hismith pro traveler samen met de masturbator attachement die je via kliclok kan aansluiten

De Luxury Kit voor Hem & Haar

De Luxury kit voor Hem en Haar is niet specifiek gemaakt voor de Hismith Pro Traveler Seksmachine, althans dat gevoel krijg ik als ik kijk naar de inhoud.

Het is best een uitgebreide set je krijgt namelijk het volgende:

 • Een mount voor een zuignapdildo
 • Een mount met klem waar je dildos of vibrators die geen zuignap hebben mee kan vastmaken
 • Een Verlengstuk zodat je seksmachine meer reikwijdte heeft (niet compatible met de Hismith Pro Traveler Seksmachine)
 • Een Vaculock adapter
 • Een verende adapter zodat er wat meer speling is en meer “flex”
 • Een adapter voor masturbators
Hismith masturbator attachment, deze attachment zorgt ervoor dat je een masturbator kan gebruiken met je seksmachine

De Hismith Pro Traveler Seksmachine getest

Sinds mijn review over de KYO Piston Seksmachine en wat meer recent de geniale The Handy ben ik best wel te porren voor een leuke seksmachine. Hoewel ik dat anaal nog niet echt heel erg aandurf, maar wel wil proberen was ik natuurlijk nieuwsgierig naar de masturbator opties die de Hismith Pro Traveler Seksmachine kon bieden.

Nu kan je naar mijn mening de Hismith Pro Traveler Seksmachine niet blijven vasthouden als je met een masturbator aan de gang gaat, daarvoor is de machine te lang, of beter gezegd zijn mijn armen echt gewoon te kort. Daarbij, ik heb al heel veel slechte ervaringen met grote lompe machines vasthouden. Dus dat wilde ik niet.

Ik was dus benieuwd naar de zuignap, en daar liep ik ook eigenlijk meteen tegen mijn eerste probleem aan. Want een zuignap, waar maak je die vast?

In alle eerlijkheid, in mijn huis? Nergens, of op de vloer of muren van mijn toilet of de badkamer, maar ja dat is toch niet de ideale plek om te masturberen. Dat wil je in de slaapkamer.

Maar een zuignap heeft een gladde, niet poreuze ondergrond nodig. Nu is er in mijn slaapkamer niet heel erg veel glad en niet poreus. Maar het geluk wilde dat ik ooit ergens een spiegel tegen de inloopkast had geplakt en deze bleek de enige oppervlakte waar ik “in mijn slaapkamer” aan de gang kon met de seksmachine.

Ik monteer dus de zuignap op de machine, wat met schroefdraad vrij makkelijk is. Bevestig de zuignap met een erg bevredigende klik muurvast aan mijn spiegel en zie de Hismith Pro Traveler Seksmachine naar beneden zakken.

Wat is nu het geval, de zuignap is wel heel sterk, maar de verbinding tussen zuignap en seksmachine is buiten het stalen boutje nogal plastic. Ik heb de masturbator mount nog niet eens geïnstalleerd, en we zijn nu al aan het doorzakken.

En inderdaad dat wordt niet beter als ik de masturbator mount ook op de Hismith Pro Traveler Seksmachine klik. De mount zelf is namelijk ook van staal en heeft een stevige klittenband wrap, en een een soort klikbandje met rubbercoating wat ik niet helemaal goed snap als toevoeging.

Het doorzakken wordt dus erger. Ik wilde eigenlijk heel optimistisch een echte flashlight monteren, maar ik vrees voor “verkeerd” gebruik en doe dus maar weer mijn tenga spinner in de mount. Zelfs deze lichtgewicht masturbator maakt het doorhangen niet veel beter.

Ik had de spinner al voorzien van glijmiddel gelukkig en voor de eerste test zet ik de Hismith Pro Traveler Seksmachine maar eerst even zonder de masturbator om mijn pik aan. De motor van de Hismith Pro Traveler Seksmachine is inderdaad krachtig, maar in een lage versnelling vertaalt dit zich in best wat herrie en een hoop vibraties, de spiegel, de kast en mijn laminaat trillen gezellig mee met de motor. Het akoestische geweld is vrij heftig, in hogere snelheden heb je hier minder last van, maar heel wenselijk vind ik het allemaal niet.

Nu dan maar met mijn pik in de masturbator. Het penetreren vertaalt zich in een soort van horizontaal spijperpoepen, omdat de machine door de zuignap net te hoog hangt, of net goed, maar dan doorzakt, of te laag. Enfin, je snapt het al, de zin tot masturberen verdwijnt als het coronavirus op het moment dat je chloor in je aderen spuit.

Maar na meer dan een kwartier verschuiven van de zuignap en de Hismith Pro Traveler Seksmachine is het dan zover, met niet al te veel moeite schuif ik mijn pik in de masturbator en zet ik de machine met de afstandsbediening aan, denk ik. Want door het verschuiven is de adapterstekker die toch al niet te stevig in de machine zat, weer losgeschoten. Maar na het weer terugduwen van de stekker kan ik dan EINDELIJK aan de gang.

De Tenga Spinner doet zijn trucje natuurlijk heel goed, het is immers een hele fijne masturbator. De seksmachine beweegt heen en weer, maar door het doorzakken onder het gewicht begint de machine een soort van heen en weer te zwiepen, met mijn piemel aan boord, wat niet de meest prettige ervaring is.

Je raadt het wellicht al, maar het is voor mij te veel gedoe met deze machine, en een accessoire die duidelijk niet helemaal voor deze machine is gemaakt (althans dat denk ik?). Natuurlijk deed de Tenga Spinner zijn werk heel goed, maar ben ik lekker klaargekomen? Nee, dat niet.

Schoonmaak

Het is natuurlijk een vast onderdeel in mijn reviews, maar het zal je niet verbazen dat je de seksmachine natuurlijk wel kan afnemen met een doekje, eventueel met wat alcohol er op. Maar verder is er niet zo heel veel schoon te maken aan de Hismith Pro Traveler Seksmachine.

Hismith Pro Traveler Seksmachine, de conclusie

Je raadt het natuurlijk al, deze Hismith Pro Traveler Seksmachine viel bij mij niet heel erg in de smaak, als je dan ook nog de best stevige prijs in acht neemt kan ik deze seksmachine niet echt aanraden. Je hoeft gelukkig niet de hele accessoirekit erbij te kopen, de masturbator mount is ook los verkrijgbaar, maar is ook niet heel goedkoop, zeker niet als je al hebt geïnvesteerd in de seksmachine.

Je koopt de Hismith Pro Traveler Seksmachine bij Hismith.nl voor € 199,99.

Je koopt de Luxury Kit for Him & Her voor € 179,99

De losse masturbatormount koop je voor € 39,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.