Erofame 2022

21-09-2022

Voor nu eens geen review, geen lijstje met beste, maar meer een post om blijdschap te delen. Want na 2 jaar corona en dus geen leuke congressen gaan Tess en ik in oktober eindelijk weer naar Erofame.

Erofame

Klinkt leuk he, Erofame, maar wat is het nu precies?

Gelukkig heeft Erofame een eigen Wikipedia entry waar staat:

“eroFame is a trade convention for the erotic market. Today, eroFame is worldwide the leading B2B event for the erotic industry, attracting over 200 national and international exhibitors in its latest installment. The international trade convention has a focus on products and services from the erotic market and the lifestyle segment, including adult toys and erotic accessories, but also lingerie and other products that only have little to do with the hardcore industry.”

 Je leest het goed, een beurs met (inmiddels) meer dan 200 makers en distributeurs van seksspeeltjes. Een waar walhalla voor de gemiddelde sextoy nerd.

En wat het nog leuker maakt, direct contact met de mensen achter de merken.

Denk aan de mensen die geweldige toys maken zoals Fleshlight, Tenga, maar ook de Zumio en dat lijstje gaat eigenlijk nog wel even door.

Eerder op Erofame

Het is natuurlijk al heel lang geleden, maar in 2019 waren we ook al op Erofame. Wil je nog even zien hoe dat er uit zag? Dat kan, want we hebben daar toen een video over gemaakt.

Wat doet een seksspeeltjes tester dan op Erofame?

Voor ons is Erofame een gelegenheid om mensen “in het echt” te spreken. Dat zijn natuurlijk de mensen achter de sextoymerken, maar ook andere reviewers van over de hele wereld. Vooral dus veel mensen ontmoeten, vrienden die we al jaren niet in het echt hebben gesproken zien en plezier hebben.

Maar het is ook zeker wel werk, we laten ons informeren over wat de toekomst gaat brengen voor de bekende merken. Maar ik hoop persoonlijk ook altijd dat we nieuwe dingen ontdekken.

In 2019 spraken we voor het eerst met de mensen van The Handy die een geweldig product hadden, en zo hopen we elke keer iets nieuws en geweldigs te mogen ontdekken.

Heb jij vragen over Erofame?

Zijn er dingen die jij zou willen weten of zien op Erofame? Waar ben jij nieuwsgierig naar?

Laat het ons weten in de comments, en misschien kunnen we je vraag gewoon echt voor je beantwoorden!    

2 Reacties

 1. Welke dildo mount voor prostaatstimulatie is top? Zoek een goede voor mijn vriend.

  Antwoord
  • Dag Fleur,
   Bedoel je dan een opzetstuk waarmee je een dildo kan vastzetten of ben je op zoek naar een prostaatstimulator die je kan “vastzetten” ergens?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.