Curve by Fantasy Lingerie Yasmin Camisole

26-10-2018

Lingerie review by Tess: Curve by Fantasy Lingerie Yasmin Camisole

Ik hou van sexy lingerie. Maar ik vind het best lastig om met mijn grote maat ook mooie sexy lingerie te vinden. Dus toen ik zag dat Easytoys de Curve lijn van Fantasy Lingerie aan hun assortiment toegevoegd had, werd ik daar best blij van. Want er is ook nog niet heel veel plus size sexy lingerie te krijgen. Megan van Easytoys stuurde mij de Curve Yasmin Jarretel set op in ruil voor mijn review.

De verpakking

Curve by fantasy lingerie yasmin camisole Curve by fantasy lingerie yasmin camisole

Wat me vaak opvalt, is dat plus size modellen vaak echt super strak zijn. Of misschien is dat gewoon photoshop, ik weet het niet, maar ook het model op deze Curve verpakking is super strak en glad, met rondingen op ‘de juiste’ plaatsen. De tekst die boven aan op de doos staat, vind ik leuk. “Sexy is for every body”, helemaal waar ook. Op de foto kan ik niet zo goed zien hoe het setje nu zit, het lijkt net een body, zowel op de foto van de voor als die van de achterkant. Er staat wel dat het een “luxury camisole with matching panty” is, maar tot ik de doos open maakte, wist ik eigenlijk niet wat een camisole was. Het blijkt dus gewoon een hemdje met spaghettibandjes te zijn. Weer wat geleerd. Hoe het slipje er uit ziet, blijft een verrassing tot je de doos open maakt.

Welke maat?

Curve by fantasy lingerie yasmin camisole Curve by fantasy lingerie yasmin camisole

Op de verpakking vind je ook een maattabel. De Curve setjes zijn in twee maten verkrijgbaar: 1X/2X en 3X/4X. In de maattabel zie je dat dat overeenkomt met maat 14-18 (44-48) en 18-22 (48-52)en dan ook nog wat afmetingen in inches. Dus je kan in elk geval wel gelijk zien welke maat je nodig hebt. De maattabel klopt bij dit setje ook gewoon goed en ik had zelf dus ook de goede maat voor mij gekozen.

Eerste indruk van de camisole

Curve by fantasy lingerie yasmin camisole Curve by fantasy lingerie yasmin camisole

Toen ik het Curve Yasmin setje uit de verpakking haalde, viel het me gelijk op hoe lekker het hemdje aanvoelde. Het is zo zacht en glad. Om te voelen is dit echt een heel fijn stofje. Voor sexy lingerie vind ik het ook wel belangrijk dat het lekker aanvoelt. Je wilt niet tijdens sexy times een ruw stofje voelen, toch? Onder het gedeelte bij de borsten zit een randje kant en helemaal onderaan het hemdje ook. De onderkant word ‘eyelash lace trim’ genoemd, want het lijkt ook wel een beetje op wimpers. Uitstekende sliertjes klinkt tenslotte ook zo gek. Ik vind het er wel heel mooi en luxe uitzien. Er zitten ook jarretelbandjes bij, die kan je aan de binnenkant van het onderste randje van de camisole vasthaken. Kan je dus zelf kiezen of je ze wel of niet wilt gebruiken. Super handig!

Eerste indruk van het slipje

Curve by fantasy lingerie yasmin camisole Curve by fantasy lingerie yasmin camisole

Ik was dus best enthousiast geworden van hoe mooi het hemdje was. En toen ging ik het slipje bekijken. Het is van hetzelfde lekkere zachte stofje gemaakt, maar dan met een elastieken band. Het is ook nog een tanga slip, dus aan de zijkanten heb je ook niet meer dan die elastiekenband. De slip zijn eigenlijk twee driehoeken stof aan een elastieken band. Het ‘luxury’ gedeelte slaat dus duidelijk alleen op het topje en niet op het slipje. Ik vond het echt een anticlimax. De achterkant van het slipje, het stof gedeelte dan, vond ik er wel mooi uit zien. Er zijn allemaal plooitjes in het midden, zodat je billen extra mooi uitkomen.

Hoe zit het hemdje?

Curve by fantasy lingerie yasmin camisole Curve by fantasy lingerie yasmin camisole

Ik was heel benieuwd of het hemdje van de Curve Yasmin set ook mooi zou zitten en of het slipje echt zo lelijk zo zitten als ik in m’n hoofd had. Het hemdje paste precies en voelde lekker aan op mijn huid. De stof tekent wel, ik zag er dus niet zo strak uit als het model. Maar ik ben ook niet zo strak als het model, dus ik vind dat niet zo heel erg. Ik ben een tijdje terug al van die bodysculpting en slimming lingerie afgestapt, dus her en der een hobbel hoort er gewoon bij met mijn figuur. Ik vond vooral de plekken met het kant erg mooi. Wat ik wel jammer vond, is dat het topje helemaal geen steun aan de borsten geeft. Je kan de bandjes wel verstellen, maar wanneer je borsten van zichzelf niet prompt vooruit staan, gaat dat met dit hemdje ook niet gebeuren. Ik draag er dus zelf liever een bh onder. Wat ik wel jammer vind, want ik had ‘m liever zonder gedragen. Maar verder is het hemdje echt wel mooi en fijn. Eerder reviewde ik al eens een ander setje van Curve, en die gaf ook geen steun bij het topje. Ik ben nu wel extra benieuwd naar de Curve setjes met beugel of steun.

Waarom?

Curve by fantasy lingerie yasmin camisole Curve by fantasy lingerie yasmin camisole

Ja, en dan was het toch echt tijd om de slip te passen. Ik zag er gewoon al tegenop omdat ik gewoon zo al kon zien dat dit niks zou worden. En ik had gelijk. Het was zelfs nog een beetje erger dan ik had gedacht. Het model van deze slip, ik weet gewoon echt niet waarom iemand zoiets zou ontwerpen. Ik begrijp het gewoon niet. Elk lichaam is natuurlijk anders. Maar ik denk gewoon niet dat er een lichaam is waar op dit slipje mooi zal staan. Het model is gewoon zo verkeerd. De slip zit wel heel hoog, maar het voorpand is dus wel vrij smal. De achterkant is echt te smal om mijn billen helemaal te bedekken, maar te breed om charmant te zijn. En dan heb je dus nog die elastieken band.

I can’t even

Curve by fantasy lingerie yasmin camisole Curve by fantasy lingerie yasmin camisole

Die mevrouw die op de foto staat, als zij echt zo strak is, dan zal die elastieken band bij haar vast nog wel oké staan. Maar als je iets minder strak bent dan zij, dan drukt zo’n band gewoon in je lichaam. Zeg maar een muffintop, maar dan aan twee kanten. Ik heb gewoon het gevoel dat ik niet genoeg woorden heb om te omschrijven hoe lelijk deze slip zat. En ik denk dat ik ook echt kan zeggen dat dit de lelijkste slip is die ik ooit aangehad heb. Ik voelde me een sumoworstelaar. Ja, met zo’n luierachtig ding ja. Ik zag mijn buik en vulva gewoon aan de zijkanten, omdat de stof die niet geheel bedekte. Terwijl de stof dus wel hoger kwam dan ik zou willen. Al vind ik zo hoog bij een ander model slip trouwens wel echt heel mooi. Maar niet met zo’n elastieken band. Sowieso geen elastieken band. Ik ga er ook over op houden. Die slip is gewoon echt niet goed.

Conclusie

Het Curve Yasmin hemdje vind ik echt mooi. Al had ik echt wel iets van ondersteuning bij de borsten gewild. Maar met een mooie bh er onder, vind ik dit echt wel een fijn topje. Het is meer classy en subtiel sexy dan echt in your face sexy. En ik vind het fijn dat je er ook nog jarretelbandjes aan kan maken. De slip heb ik genoeg over gezegd. Mocht je dit setje gaan bestellen, probeer die slip dan gewoon niet eens. Draag gewoon je eigen mooie sexy zwarte slip of string of wat dan ook er bij. Dan heb je een mooi sexy setje.

Je kan de Curve by Fantasy Lingerie Yasmin set hier bestellen bij Easytoys voor € 57,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

7 Reacties

 1. Bedankt weer voor je review, fijne read! Ik haat ook zulke broekjes, zonde. En dan vind ik bijna €60 wel erg veel voor een hemdje. Maar ik ga wel eens naar de rest van hun lijn kijken.

  Antwoord
  • Ja ik wil echt heel graag een setje van dit merk met beugels testen sowieso ook, en dan hopelijk ook met een mooier broekje. Want alle setjes zien er wel heel tof uit!

   Antwoord
 2. Goede review! Is vaak een gok met dit soort dingen of het past/staat. Maar een slip waar alles langs fladderd is allerminst charmant 😉

  Antwoord
 3. Ik geniet zo van je eerlijkheid 🙂 Het hemdje ziet er inderdaad mooi uit, maar dat broekje… je geeft me in ieder geval tips waarop ik moet letten.

  Antwoord
 4. Leuk review! Ik heb nog nooit eerder een setje geprobeerd, ik heb snel het gevoel dat het juist heel fout staat. Maar stiekem wil ik het wel eens proberen.

  Antwoord
 5. Bedankt voor je eerlijkheid

  Antwoord
 6. Brrrrr ik houd ook niet van dunne bandjes aan de zijkant van een slip die dan rollade effect geven :/ Als de maat ruim genoeg is wil het nog wel okay staan, en een heel dun bandje staat ook beter dan iets dikker.
  Ik draag hierom nauwelijks strings. Maar laatst zei m’n partner, die ik al jaren ken, dat hij strings heel sexy vind… Dus ik toch maar eentje uit de kast geplukt. En waar ik rollade en imperfecties zie, ziet hij een sexy ass in een sexy string..! Beauty is in the eye of the beholder 😉

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vlog: Vibe Couture Rabbit Gesture en Curve Yasmin Jarretelset | Tess Tesst - […] Mijn geschreven review over het Curve Yasmin setje vind je hier. […]
 2. Plus Size Lingerie review by Tess: Curve by Fantasy Lingerie Cassie | Tess Tesst - […] tijdje terug schreef ik een review over een ander plus size lingerie setje van Curve. Het Curve Yasmin Setje…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.