Cottelli Curves Bralette en String Set – plus size lingerie review

08-10-2021

Lingerie, ik hou er van, maar ik vind het ook enorm lastig om mooie sexy lingerie te vinden in mijn maat. Of nou ja, ik vind het wel in mijn maat, maar dat moet ik het ook nog leuk vinden staan, dat is vaak het lastige. Nu ben ik ondertussen best wel fan geworden van de Cottelli lingerie en daar kreeg ik nu weer een setje van. Deze keer kreeg ik de Cottelli Curves Bralette en String Set, van Orion.

Specs

Materiaal: 90% polyamide en 10% elasthan
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: n.v.t.
Waterproof: Je kan het gewoon wassen
Verkoopprijs: 47,95 euro, hier te koop bij EasytoysΒ 
Is ’t wat? Ja, best okΓ©

Mijn eerste indruk van de Cottelli Curves Bralette en String Set

De voorkant van de verpakking van de cottelli bralette en string set De achterkant van de verpakking van de cottelli bralette en string set

De verpakkingen van Cottelli lijken allemaal op elkaar, heel herkenbaar. Het is een zwarte doos met een sleeve er omheen. Op de sleeve staat een foto van een model met het setje aan. Op de achterkant van de verpakking zie je ook nog een foto van de achterkant van de set en een klein beetje informatie over het lingerie setje.

De rode stof glimt een beetje en voelt heel glad en zacht aan, satijnachtig. Het kant voelt ook lekker zacht aan. Zowel de rode stof als het zwarte kant hebben een beetje stretch.

Het is dus een bralette, dus een bh zonder beugels. Het is een long line model, onder de cups zit nog een brede rand kant. Je kan de schouderbandjes verstellen en de achterkant sluit op drie standen.

Het broekje is een string. Ik vind β€˜m er best apart uitzien. Het lijkt bijna alsof je een rode string over een bredere kanten string draagt.

Wat voor lingerie past bij mij?

De cottelli bralette Close-up van de bralette

Ik had nog nooit een bralette gedragen, dus ik had eigenlijk geen idee of een bralette iets voor mij zou zijn, met mijn D-cup. Sowieso vind ik het best lastig om van tevoren te weten of een lingeriesetje bij mij gaat staan, of niet. Ik weet dat ik broekjes die wat hoger komen vaak mooier vind staan dan van die hele lage broekjes. Maar broekjes die tΓ© hoog zitten, vind ik ook weer niet zo mooi. Ik vind long line bh’s vaak wel heel mooi, maar het blijft niet altijd goed zitten met mijn lichaam. Ook vind ik het mooi als een bh mijn borsten een beetje naar elkaar drukt, maar ik weet eigenlijk pas of dat gebeurt als ik de bh aan heb. Dus ik vind het best lastig om online iets uit te kiezen, want ik kan nooit zo goed inschatten of het wat voor me gaat zijn.

De test van de Cottelli Curves Bralette en String Set

Tess ligt op haar rug in bed en draagt de cottelli bralette en string set Close-up van de bralette. Tess laat het kanten randje aan de onderkant zien. Tess ligt op haar buik in bed en ze draagt de cottelli bralette en string set

Ik had dit setje in maat 3XL gekregen, maar die bleek te groot. De omvang van de bh was echt te ruim en de cups waren ook wat aan de grote kant. Ik had ook niet heel goed in de maattabel gekeken, my bad. Het leuke nieuws is dat ik dit setje in maat 3XL mag weggeven! Want ik kreeg een nieuwe opgestuurd, in een maat kleiner.

Deze past me beter, al vind ik de omvang nog steeds vrij ruim. Ik draag β€˜m op de strakste stand, maar liever had ik β€˜m nog iets strakker gehad. Het is een bralette, dus zoals ik al verwacht had, doet dat niet heel veel voor mijn borsten. Het bedekt mijn borsten en ondersteund ze een heel klein beetje, maar verder ziet het er redelijk natuurlijk uit allemaal. Het zit wel heel lekker.

De kanten rand onder de bh blijft zitten zolang ik niet teveel beweeg. Wanneer ik dat wel doe, kruipt β€˜ie omhoog en zie je er nog maar weinig van. Op zich is dat niet heel erg, want het zit niet storend en het ziet er ook niet gek uit.

De string zit heel fijn. Het materiaal is lekker stretchy en ik vind de look ook heel tof, met dat kant wat aan de boven- en onderkant zit. De maat is prima voor mij en ik vind β€˜m ook mooi staan. Dit is zo’n broekje wat wel hoog genoeg zit en voor mijn gevoel genoeg van mijn buik bedekt, maar zeker niet tΓ© hoog is.

Maar hoe staat dit plus size lingerie setje?

Tess staat in haar slaapkamer en draagt de cottelli bralette en string set Close-up van de bralette, terwijl tess die draagt. Tess ligt op bed en draagt de cottelli bralette en string set. Ze steekt haar tong uit.

Ik voel me best wel comfortabel in dit setje, omdat het zo lekker zit. Maar ik vind het zelf mooier als een bh iets meer voor mijn borsten doet. Mijn borsten staan van zichzelf best uit elkaar en ik vind het qua look meer sexy als ze wat meer naar elkaar gedrukt worden. Dat is een kwestie van smaak, denk ik. Maar dat is dus niet iets wat deze bralette doet. Toch vind ik het best goed staan. Ik voel me niet op en top sexy, maar ik voel me er echt wel okΓ© in. Dit is sexy op een wat meer natuurlijke, comfortabele manier.

De stof vind ik ook fijn. Dat shiny rode in combinatie met het zwarte kant. Ik vind dat best een sexy look.

Afgezien van dat long line kant stukje onder de bh, blijft alles gewoon goed zitten. Dat vind ik ook fijn, want niks zo irritant als wanneer het allemaal steeds verschuift.

Cottelli Curves Bralette en String Set 3XL winnen

Detail van de cottelli bralette en string set De string van de cottelli bralette en string set

Wil jij dit setje in maat 3XL winnen? Laat me dan even weten in reacties waarom jij β€˜m wil winnen. Je kan natuurlijk ook voor iemand anders meedoen, laat me dan even weten waarom deze persoon moet winnen.

Deze maat is geschikt voor iemand met een borstomvang tussen 131 en 142 cm, een tailleomvang tussen de 115 en 128 cm en een heupomvang tussen de 133 en 144 cm.

Je kan meedoen tot en met 15 oktober 2021.

Conclusie

Ik vind deze Cottelli Curves Bralette en String Set best wel een leuke set. Het zit fijn en comfortabel en het blijft allemaal goed zitten. De bralette doet niet heel veel voor mijn borsten, maar toch vind ik het best wel leuk staan. De string vind ik heel mooi. Die staat goed en zit ook heel lekker.

Je kan de Cottelli Curves Bralette en String Set hier bestellen bij Easytoys voor 47,95 euroΒ 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

6 Reacties

 1. Wauw! Wat een prachtig setje, ik waag zeker en vast men kans. Mooie rode kleur, staat voor passie en vuur, zodat dit in onze slaapkamer of ergens anders πŸ™‚ het kan laten opflakkeren

  Antwoord
 2. Leuke en eerlijke review.

  Ik vind het een leuk setje, mooi zo dat rood en zwart.
  Ik doe dan ook graag mee voor mijzelf.

  Antwoord
 3. Oeh dat wil ik zeker wel winnen! Een mooi nieuw setje in een stijl die ik niet heb en eens niet van een Chinese site komt πŸ™ˆ Leuk voor parenclub of fotoshoot! Fingers crossed ❀

  Antwoord
 4. Niet voor mezelf maar voor mijn dochter. Als je een volle vrouw bent is het lastiger om mooie lingerie te vinden. Ik gun haar alle sexyness die een vrouw verdient En wil haar laten voelen dat ze mooi is zoals ze is. Trots op al haar rondingen die alle aandacht waard zijn!

  Antwoord
 5. Hoi
  Het lijk mij een super mooi sexy setje voor mijn vrouw.
  Ze kan niet zo goed leuke setjes vinden!
  Zou helemaal mooi als we dat winnen, 15 oktober ben ik jarig, heb ik al een soort kadoje πŸ˜‰

  Antwoord
 6. Mooie setjes voor de vollere vrouwen onder ons is een gat in de markt! Ik ben blij dat jij hier reviews over maakt want je geraakt het wel beu om dingen te bestellen die mooi lijken op een website maar dan in het echt op niks trekken… Ik zou deze in elk geval wel willen winnen 😊

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.