Cottelli Bondage Plus Babydoll

09-12-2022

Ik hou echt van de Cottelli Bondage lijn. Ik schreef eerder al een paar reviews over plus size lingerie setjes uit deze lijn en het is eigenlijk altijd leuk! Nu kreeg ik de Cottelli Bondage Plus Babydoll, van Orion.

Specs

Materiaal: 85% polyester, 15% spandex; powernet 90% polyamide, 10% spandex.
Verkoopprijs: 99,95 euro, hier te koop bij Orion 
Is ’t wat? Ja, dit is echt een tof jurkje!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de cottelli bondage plus babydoll De achterkant van de verpakking van de cottelli bondage plus babydoll

Zoals altijd zit lingerie van Cottelli in een doos met daaromheen nog een sleeve. Op de sleeve zie je aan de voorkant een foto van een model met de Bondage Babydoll aan. Op de achterkant zie je ook de achterkant van dit jurkje. Superhandig, want ik vind dat zeker een belangrijk detail. Ook vind je informatie over de babydoll op de doos.

In de doos zit natuurlijk de babydoll zelf, en de twee (boven)armbanden die je met kettinkjes vast kan zetten aan de babydoll.

Mijn eerste indruk van de Cottelli Bondage Plus Babydoll

De plek waar de armbanden vast zitten aan de cottelli bondage plus babydoll De twee laagjes van het rokgedeelte van de cottelli bondage plus babydoll

Ik zag deze babydoll op Erofame en vond ‘m er gelijk leuk uitzien. Ik ga regelmatig naar kinkfeestjes en hoewel die vaak geen dresscode hebben, zie je daar de meeste mensen wel in een bepaalde kledingstijl. Ik vind het ook altijd leuk om iets passends voor de gelegenheid aan te trekken, maar ik wil wel dat het dan leuk staat én lekker zit. En dat is best lastig te vinden in mijn maat. Maar toen ik deze babydoll zag, leek me dit een goede kanshebber.

De bovenkant van de Cottelli Bondage Plus Babydoll is van rood wetlookmateriaal. De onderkant is zwarte doorzichtige stof, in twee laagjes, zodat het niet superdoorzichtig is.

In de taille loopt nog een rood wetlookbandje met studs. Aan de zijkanten zitten twee O-ringen met kettinkjes. Daar kan je de rode wetlook armbaden aan vastmaken, zodat je je armen niet meer omhoog kan doen.

De test van de Cottelli Bondage Plus Babydoll

Ik met de cottelli bondage plus babydoll aan Close-up van de cottelli bondage plus babydoll waar je ook zit dat het naadje een beetje gek zit en op een tepel lijkt De armband van de cottelli bondage plus babydoll

Ik had een leuk BDSM-speelfeestje, de perfecte gelegenheid om deze Cottelli Bondage Plus Babydoll eens goed uit te testen. Deze babydoll heeft best wel een diep decolleté en uit zichzelf doet hij niet echt iets voor mijn borsten, dus ik koos er voor om er een leuke, strappy bh onder te dragen. Je kan ‘m ook prima zonder bh dragen, maar zelf voel ik me daar niet zo comfortabel bij. En eigenlijk vond ik dit ook wel iets toevoegen aan de look.

Het jurkje zit echt superlekker. De wetlookstof heeft een beetje stretch en sluit daardoor fijn aan bij mijn lichaam, zonder dat het strak zit. De zwarte doorzichtige stof is heel lekker zacht en soepel. Ik vind het leuk dat het nog net een beetje doorzichtig is, maar niet té.

Wat me wel gelijk opviel, is hoe kort deze babydoll is. Misschien is dat een eigenschap die bij babydolls hoort, dat weet ik eigenlijk niet. Ik zou dit zelf ook omschrijven als een jurkje, eerlijk gezegd weet ik niet wat een babydoll een babydoll maakt. Maar goed, heel kort dus! Ik droeg onder het jurkje hold-up kousen en voor zo’n feestje is het echt prima als een jurkje (of babydoll) kort is. Het randje van mijn kousen was zichtbaar, maar ik geloof niet dat iemand dat storend vond, in tegendeel zelfs. Ik kreeg het compliment dat mijn benen nog langer leken dan normaal.

Het enige wat ik een beetje jammer vond, zijn de naadjes bij de cups. Waar die ophouden, lijkt het net alsof daar je tepel zit, omdat de stof daar echt een beetje uitsteekt. Mijn tepel zit daar helemaal niet. Dus dat vond ik net een beetje gek ogen. Niet superstorend, maar wel net even jammer.

De armbanden had ik om mijn bovenarmen. Ik had ze niet vast aan de kettinkjes (dat knuffelt zo lastig met mensen), maar ik droeg ze gewoon voor de sier. Dat gaf net even een leuk extraatje aan de look.

De bondagefunctie van de Bondage Babydoll

Ik met de cottelli bondage plus babydoll aan, zittend op bed Het decolleté van de cottelli bondage plus babydoll Ik lig op bed en draag de cottelli bondage plus babydoll

Net zoals alle lingerie uit deze lijn, heeft ook deze babydoll een bondagefunctie. De armbanden hebben een klittenbandsluiting, wat overigens volgens mij niet echt nodig is, want ze zijn licht stretchy, en aan de binnenkant hebben ze een klein lusje. Het kettinkje kan je vastmaken aan dat lusje en dan hebben je armen beduidend minder bewegingsvrijheid. Nu is het allemaal niet zo stevig, natuurlijk. Zo’n dun kettinkje moet je niet te hard aan trekken want dan gaat het stuk.

Ook is het een beetje gefrummel om het uberhaupt vast te krijgen. Maar hee, ik vind het toch leuk. Niet voor écht bondage, maar voor een beetje plagen en gewoon als leuk extraatje.

Conclusie

Ik vind deze Cottelli Bondage Plus Babydoll echt heel erg leuk. Hij staat leuk, hij zit lekker en heeft een leuk ‘bondage’ extraatje. Dit is een jurkje wat ik zeker vaker aan ga trekken naar feestjes.

Je kan de Cottelli Bondage Plus Babydoll hier bestellen bij Orion voor 99,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.