Plus Size Lingerie review by Tess: Curve by Fantasy Lingerie Cassie

07-12-2018

Plus Size Lingerie review by Tess: Curve by Fantasy Lingerie Cassie

Een tijdje terug schreef ik een review over een ander plus size lingerie setje van Curve. Het Curve Yasmin Setje was op zich heel mooi, maar het topje had geen beugels of andere vorm van steun bij de borsten. Daarom wilde ik heel graag nog een ander Curve setje proberen, met een bh met beugels, om te zien hoe dat zou zijn. Megan van Easytoys stuurde me het Curve Cassie setje op in ruil voor mijn review.

De verpakking

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

Net zoals de andere twee Curve setjes waar ik eerder al over schreef, zit ook het Cassie setje in een eenvoudig maar leuk doosje met een foto van een prachtig strak plus size model. Op de achterkant zie je ook de achterkant van het setje en een handige maattabel. Ook dit setje is in twee maten beschikbaar: XL / 2XL en 3XL / 4XL. Geen verschillende cupmaten dus.

Past ‘ie wel of past ‘ie niet?

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

Ik was heel benieuwd of dit plus size lingerie setje wel zou passen. Ik vind bh’s shoppen altijd al een ding. Om precies een bh te vinden die lekker zit en waar je borsten goed in passen en dat alles ook nog een beetje tof er uit ziet, is best een werkje. Vind ik dan he. Als ik een nieuwe bh ga kopen, is het eigenlijk nooit zo dat de eerste de beste die ik pas ook gelijk echt goed zit. Dus ik vroeg me echt af hoe een bh zonder echte cupmaat nu eigenlijk zou kunnen gaan passen.

Flexibele cups

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

Nu draag ik eigenlijk altijd voorgevormde bh’s. Dat is ook wat je meestal gewoon in de winkels ziet. En de bh van het Curve Cassie setje is dus niet voorgevormd. De cups zijn gemaakt van vrij dun en best rekbaar kant. Het is wel echt een fijne stof. Het voelt lekker zacht aan. En ik denk dat het (mede) hierdoor komt dat de bh me ook gewoon goed past. Ik moet zeggen dat ik niet zoveel verstand heb van bh maten verder, dus ik vraag me wel af of het gewoon echt geluk is dat de beugel ook de goede maat is, of dat die gewoon bij veel verschillende maten goed zal zitten. Maar de stof van de cup van de bh past zich dus gewoon heel makkelijk aan aan de vorm en grootte van je borst. Super handig.

Je eigen borsten in een kek bh’tje

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

Maar omdat de stof dus zo makkelijk mee vormt, betekent dat ook dat deze bh verder echt niks voor je borsten doet. Normaal als ik een bh aan heb, dan komen mijn borsten wat omhoog, soms een beetje dichter bij elkaar ook. Ik heb van die borsten die van zichzelf niet dicht bij elkaar zitten, dat vind ik altijd zo jammer. Zo’n spleetje in je decolleté vind ik altijd zo tof! Maar ik heb echt wel wat nodig om dat voor elkaar te krijgen. En dat doet deze Cassie bh dus allemaal niet. Je hebt gewoon je borsten zoals ze zijn, maar dan in een kek bh’tje.

No push-up

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

Toen ik mezelf in de spiegel bekeek, was ik eerst wel een beetje teleurgesteld. Plus size lingerie is toch maar een lastig ding ook. Maar daarna dacht ik: wat is er eigenlijk mis met gewoon de vorm van borsten zoals ze zijn? Waarom moet een bh je borsten eigenlijk in een bepaalde vorm of houding duwen? In het kader van mijn body positivity dingen was dit voor mij wel iets om over na te denken. Mijn borsten zijn niet perfect, hoeven ze ook niet te zijn. Dus wat is er mis mee als een bh gewoon de vorm van mijn borsten zoals ze zijn laat zien?

Body positivity

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

Body positivity is een proces. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik nu al helemaal body positive ben, maar helaas. Dus ik moet zeker wel wennen aan het idee van zo’n bh. Maar ik zie zeker ook wel voordelen. Als je dit plus size lingerie setje aantrekt voor een spannend avondje bijvoorbeeld, dan kan het ook wel heel fijn zijn dat de stof zo dun is. Strelingen voel je veel makkelijker door deze stof dan door een voorgevormde bh. Ook als je tepels hard worden, zie je dat bij deze bh gelijk. Voor sexy times zijn dit allemaal wel voordelen. Maar dan moet je je dus wel gewoon lekker voelen in deze bh. En voor mij persoonlijk verschilt dat een beetje per dag. Ja, zo ben ik. De ene dag ben ik super body positive en bedenk ik dat ik nooit meer een voorgevormde bh ga dragen en dat de vorm van mijn borsten gewoon precies goed is en dat ik en de rest van de wereld dat maar lekker moet accepteren. En de andere dag baal ik dat mijn borsten er niet net zo tof uit zien in deze bh zoals de (waarschijnlijk gephotoshopte) borsten van het model op het doosje en grijp ik snel weer naar een voorgevormde bh.

Awesome slip

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

De slip van dit plus size lingerie setje vind ik helemaal awesome. Ik hou dus heel erg van dit soort modellen, lekker hoog. Ik vind het mooi en sexy. En het zit lekker, het bedekt m’n buik, ik vind het mooi staan. Gewoon helemaal goed. Nu zijn hoge broekjes niet altijd gelijk goed, want soms zijn ze net te hoog (wat dan ineens juist heel oncharmant staat bij mij) of geen fijne stof of nou ja, er kan nog van alles mis mee gaan. Maar het broekje uit dit Cassie setje zat gewoon echt goed. En lekker. De hoogte is bij mij precies goed. De stof voelt lekker aan. De stof is ook lekker zacht en stretchy. Ik vond het leuk dat het stukje van het kruis hetzelfde stofje was als die van de bh. Subtiel en sexy.

Kousen op je knieën

 

Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie Plus size lingerie review by tess: curve by fantasy lingerie cassie

Bij het broekje kan je de jarretelbandjes er ook gewoon af halen. Wat ik gedaan heb, want ik hou niet van die lange jarretelbandjes. Ik wil mijn kousen gewoon hoog dragen, lekker over de bovenkant van mijn bovenbenen. Deze jarretelbandjes vind ik, zelf op hun kortst, veel te lang. Maar sommige mensen dragen hun kousen graag halverwege de bovenbenen, en daar zijn ze dan wel weer prima voor. Als je zulke strakke benen hebt als dat model op het doosje, dan kan dat ook makkelijk. Maar met mijn bovenbenen is dat gewoon niet fijn.

Conclusie

Ik vind dit echt een heel mooi plus size lingerie setje. Ondanks dat de Curve serie steeds twee maten heeft, is het natuurlijk wel een beetje een one size principe, met meerekkende stofjes. Daardoor heb je minder steun, maar dat heeft dus zowel voordelen als nadelen. Ik zou deze bh zelf dan nog niet zo makkelijk aan durven te doen naar een sexy feestje, maar voor een spannend avondje thuis met m’n vaste partner vind ik het dus wel helemaal leuk en lekker. Het broekje is gewoon awesome voor elke gelegenheid.

Je kan het Curve Cassie setje hier bestellen bij Easytoys voor € 62,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Body positivity, dat is iets waar ik ook aan zou moeten werken. Het houdt me tegen om mooie lingerie te kopen. Op het model ziet het er vaak prachtig uit, maar ik voel me vaak net een rollade….

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vlog: Love Magic Elegance en Curve by Fantasy Lingerie Cassie | Tess Tesst - […] geschreven review over het Curve Cassie setje vind je hier. En je kan het plus size lingerie setje hier…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.