Womanizer Premium 2

03-12-2021

Zoals jullie weten, ben ik altijd best wel fan van Womanizer. Dankzij Womanizer hebben we luchtdruktoys, dus what’s not to love? De Womanizer Premium was al een hele tijd dé luchtdruktoy, maar nu is er een vernieuwde versie. De Womanizer Premium 2. Ik kreeg ‘m van WOW Tech, het bedrijf achter Womanizer en We-Vibe.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja, met een USB-oplaadkabeltje en magneetlader
Standjes: 14 luchtdrukstanden (allemaal steady)
Waterproof: ja (IPX 7)
Verkoopprijs: 189 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Natuurlijk!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de womanizer premium 2 De verpakking van de womanizer premium 2, opengeklapt.

Normaal ben ik echt wel fan van de verpakkingen van de Womanizer en We-Vibe producten, maar de verpakking van de Womanizer Premium 2 vind ik toch een beetje saai. Nu kreeg ik ook de donkerblauwe versie, wat niet de meest sprankelende kleur is, dus misschien dat de andere kleuren ook frissere dozen hebben. Ik neem aan dat de verpakking steeds dezelfde kleur heeft als de sextoy die er in zit.

Op de zijkant en achterkant van de verpakking vind je nuttige informatie over deze luchtdruktoy. Je kan de doos open klappen, en dan vind je nóg meer informatie, en dat ziet er natuurlijk ook gewoon wel hip uit.

Wanneer je de doos helemaal open maakt, ziet het er ook allemaal heel netjes en tof uit. Naast de Womanizer Premium 2 zie je nog een apart vakje, ook helemaal in stijl met het logo en alles er op. Daar vind je in aparte doosjes, mapjes en zakjes (allemaal wel milieu-vriendelijk) de gebruiksaanwijzing, een bewaarzakje met de tekst ‘Go love yourself’, het USB-oplaadkabeltje, een extra tuutje in een andere maat, een boekje met safety instructies (leest iemand dit ooit?) en een I masturbate kaartje. Helemaal compleet en leuk.

Mijn eerste indruk van de Womanizer Premium 2

De inhoud van de verpakking van de womanizer premium 2 Womanizer premium 2

Womanizer is niet goedkoop, maar bij het unboxen krijg je ook wel gelijk een luxe gevoel. Het zakje waar het extra tuutje in zit, is ook echt zo schattig met vulva tekeningetjes en ik vind het bewaarzakje (van organic katoen) ook echt heel tof. Ik word hier wel blij van.

De Womanizer Premium 2 ziet er precies hetzelfde uit als de Womanizer Premium 1. Het enige verschil wat ik kan ontdekken, zijn een paar letters op het tuutje als je het siliconen tuutje er af haalt. Daar staat ‘UK CA’ onder elkaar en dat had het eerste model niet, die had alleen dingen als het CE keurmerk aan de andere kant van het tuutje staan, zoals dit model dat ook heeft. De Womanizer Womanizer Premium 2 vervangt het originele model, dus die is straks niet meer te krijgen en dan is het ook minder relevant om het verschil te kunnen zien. Wat ook goed is om te weten: wanneer je een defecte Womanizer Premium 1 hebt en je hebt nog garantie, dan wordt die door Womanizer omgeruild voor een Womanizer Premium 2.

Maar goed, de Womanizer Premium 2 ziet er prima uit, net zoals het eerdere model dus. Behalve in het donkerblauw is ‘ie nog in vier andere kleuren te koop.

Wat is er nieuw aan de Womanizer Premium 2?

De womanizer premium 2 in mijn hand, maar je ziet nu de bovenkant. De womanizer premium 2 in mijn hand.

Dit is natuurlijk de belangrijkste vraag, want wat is nu het verschil tussen de Womanizer Premium en de Womanizer Premium 2? Eigenlijk zijn er maar twee verschillen: hij heeft meer standjes en de autopilot functie is verbeterd.

De Womanizer Premium had 12 standjes en de Womanizer Premium 2 heeft 14 standjes. De Premium 2 begint voor mijn gevoel net iets zachter, om net iets harder te eindigen. Maar de overgangen tussen de verschillende standjes zijn nu wat meer smooth, wat fijn is wanneer je de intensiteit geleidelijk op wilt bouwen.

Dan de autopilot functie. Bij deze functie varieert de Womanizer tussen een aantal verschillende standen. Niet zoals een patroon, dat dat steeds korte, herhalende stukjes zijn, maar meer als een heel programma om jou tot een orgasme te brengen uiteindelijk.

Er zijn drie autopilot standen. De eerste stand varieert tussen standje 1 en 6, de tweede stand varieert tussen stand 6 en 11 en de derde stand tussen standje 9 en 14. De intensiteit wordt dus steeds langzaam opgebouwd, maar soms gaat ‘ie ook weer eventjes wat zachter. Deze lagere intensiteit duurt nu minder lang dan bij de Premium één. Ook is de opbouw beter. In ongeveer vijf tot acht minuten bereikt de opbouw zijn piek.

Wanneer je in autopilot standje twee of drie begint en je hebt de Womanizer daarvoor nog niet al een tijdje  in de normale stand gebruikt, beginnen deze twee standjes ook eerst met een rustige opbouw, zodat je niet gelijk bij standje zes of negen begint. Super slim!

Ook zie je nu duidelijker wanneer de autopilot functie geactiveerd is en in welke stand dan. Om dit te activeren druk je twee seconden op de autopilot knop. Wanneer ‘ie in standje één staat, zie je één lampje rustig knipperen, voor standje twee knipperen twee lampjes rustig en in standje drie natuurlijk drie lampjes. Door weer twee seconden te drukken, gaat ‘ie uit. Bij het aan en uitzetten voel je ook heel even een hele lichte trilling, waardoor je weet dat het gelukt is. Dit zijn wel fijne verbeteringen. Niet schokkend allemaal, maar wel goed.

De test van de Womanizer Premium 2

Het go. Love yourself zakje. Het labeltje van het bewaarzakje waar staat dat het van organic cotton gemaakt is.

In mijn review over de Womanizer Premium kan je natuurlijk al uitgebreid lezen wat ik van deze luchtdruktoy vind. Deze mening geldt nog steeds. Dit is echt een hele fijne luchtdruktoy. Twee extra standjes vind ik fijn. Het is ook prettig dat de overgangen tussen de standjes nu wat subtieler zijn. Bij luchtdrukstimulatie vind ik het altijd prettig om het rustig op te bouwen en dat gaat nu nog beter.

De autopilot functie heb ik uitgebreid getest, omdat ik hoopte dat met deze verbeteringen ik het fijner zou vinden. Want het klinkt gewoon wel echt goed. Je hoeft zelf niks te doen en hij bouwt het lekker helemaal zelf rustig op voor je. En hij doet ook wat ze beloven. Het begint rustig en dan langzaam gaat het steeds wat harder. Af en toe even wat zachter en dan weer harder. Maar het werkt gewoon niet voor mij. Het voelt voor mij als een héél traag patroon. Het doet steeds net niet wat ik wil. Of het blijft te lang op één stand hangen, of het gaat zachter terwijl ik juist harder wil, of… Nou ja, ik ben blijkbaar liever zelf in control dus. Ik kan me echt voorstellen dat dit voor andere mensen wel werkt, trouwens, dit is echt mijn persoonlijke voorkeur.

Haperende Womanizer

De achterkant van de womanizer premium 2 De onderkant van de womanizer premium 2 met het powerknopje en het auto-pilot knopje.

Allemaal super leuk en lekker en fijn dus, maar er is nog wel een maar. Vorig jaar maakte ik samen met Chantall en Ruud een video over wat er aan de hand was met Womanizer.  Er waren toen best wel veel defecten aan de Womanizer producten. Die van onszelf, maar ook van onze volgers. Een veelvoorkomende klacht was dat de Womanizer hapert. De Womanizer heeft altijd alleen maar steady standjes, dus geen patronen die harder en zachter gaan (afgezien van de autopilot functie natuurlijk). Maar soms lijkt ‘ie dus te haperen, dan lijkt het bijna alsof ‘ie een patroon aan het afspelen is. Hij gaat dan ineens zachter en dan weer wat harder en zo wisselt dat af. Soms snel, soms langzaam. Wel storend in elk geval. We hebben hier met Womanizer over gepraat en ze zeiden dat het opgelost was. Maar mijn Womanizer Premium 2 hapert dus ook. En ik begrijp niet hoe dit nu nog steeds het geval kan zijn.

Van zo’n dure toy vind ik dat je mag verwachten dat ‘ie gewoon perfect werkt. En haperen is zeker niet perfect.

Wat me ook opviel is dat mijn Womanizer Premium 2 na tien minuten uit gaat. Bij navraag bleek dit een soort oververhittingsbeveiliging te zijn, die altijd al gebruikt werd. Die zou geactiveerd worden als je niet van stand veranderd voor tien minuten. Maar bij de autopilot functie gebeurde het ook. Al mijn andere Womanizer toys gaan niet na tien minuten uit, ook niet als ik verder niet op knopjes druk. Vreemd!

Conclusie

De Womanizer Premium 2 is een hele luxe, mooi en fijne luchtdrukstimulator. De verbeteringen zijn niet super shocking, maar wel heel goed. Twee extra standjes, fijnere overgangen, dat is altijd goed. De autopilot functie werkt zoals belooft, alleen voor mij doet het niks.

Maar, mijn Womanizer Premium 2 hapert, terwijl dit probleem volgens Womanizer zelf al lang opgelost zou zijn. Ook gaat ‘ie na tien minuten uit.

Je kan de Womanizer Premium 2 hier bestellen bij Easytoys voor 189 euro.
Je kan de Womanizer Premium 2 ook hier bestellen bij bol.com, voor dezelfde prijs.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Zelf ook groot fan van mijn womanizer. Mooie kleur Is dit ook zeg 🥳

    Antwoord
  2. Ik herken het haperen zeker wat niet goed is voor zo’n dure toy. ik ben blij met de twee extra standen en dat de autopilot niet in niveau twee of drie weer terug naar de 1 gaat. Ik heb zelf met de womanizer premium heel veel problemen gehad dat hij het niet doet of dat het materiaal eromheen losliet.
    Het is voor mij de enige optie om nog een hoogtepunt te krijgen dus daarom ben ik er wel tevreden over. maar kan me voorstellen dat de prijs voor veel mensen hoog is. ik heb de premium 2 ergens online voor 150 euro kunnen kopen dus dat scheelde bijna 40 euro.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.