Womanizer Premium

24-07-2018

Sextoy review by Tess: Womanizer Premium

Ik heb het al heel vaak gezegd, maar ik ben echt fan van Womanizer. Groot fan. Ik hou van Womanizer. Als je nou nog helemaal niet weet wat de Womanizer is: het is een seksspeeltje dat niet vibreert, maar werkt met luchtdruk. In mijn eerste review over de originele Womanizer vertel ik daar uitgebreid over hoe dat nou precies werkt allemaal. Tegenwoordig heb je natuurlijk meerdere merken die seksspeeltjes maken die met luchtdruk werken, maar Womanizer was toch de eerste die met deze geweldige techniek kwam. En naar mijn mening ook de beste. En sindsdien ben ik gewoon verliefd op Womanizer! Van Orion kreeg ik de allernieuwste Womanizer Premium om te testen.

Zoveel Womanizers

Womanizer premium Womanizer premium

Er zijn inmiddels al negen versies van de Womanizer, al zijn ze niet allemaal meer te koop. Het begon met de originele Womanizer. Ik vond ‘m best wel lelijk, ik moet nog altijd een beetje denken aan ‘My Big Fat Gypsy Wedding’ als ik ‘m zie. Daarna kwam de Womanizer Pro500, waar inmiddels als een ge-update versie van is, die is waterproof en heeft meer standjes. Toen kwam de Womanizer Pro40. Qua design een stuk simpeler en dat was ook de eerste Womanizer die waterproof was. En dan ook nog eens een stuk goedkoper dan de eerdere versies. Volgens mij kwam daarna (of misschien daarvoor) de Womanizer +Size, een extra grote versie. Toen kregen we de Womanizer 2Go, die was vermomd als een lipstick (voor reuzen). Daarna kwam de Womanizer InsideOut met ook een deel voor inwendige stimulatie en de Womanizer Starlet, of de mini Womanizer zoals ik die noem. En dan nu: de Womanizer Premium.

Omdat er al best wel veel verschillende Womanizers waren, was ik super benieuwd wat voor nieuws de Womanizer Premium zou hebben. En ook hoe ‘ie er uit zou zien natuurlijk. Ik ben wel blij dat Womanizer die Big Fat Gypsy Wedding design dingen achter zich gelaten lijkt te hebben, want de laatste modellen zagen er een stuk beter uit.

De verpakking

Womanizer premium Womanizer premium

 

Toen ik ‘m, na lang wachten, eindelijk binnen kreeg, was ik gelijk al enthousiast over de verpakking. Een vrij grote doos met op de voorkant een hele mooie foto van een persoon met hele toffe make-up, of misschien noem je het meer bodypaint, op het gezicht. Daarnaast zit een plastic doorkijkje zodat je de Womanizer Premium al ziet liggen in de doos. De doos kan je aan beide kanten open vouwen. Op de ene flap zie je dezelfde persoon als op de voorkant, maar dan helemaal met daaronder de tekst “You are everything you want to be.” Ik denk dat dat hip is, zo’n soort tekst. Op de andere flap zie je aan de ene kant wat uitleg en aan de andere kant een tekst over dat de clitoris als enige functie genot heeft en dat ze de Womanizer speciaal daarvoor uitgevonden hebben.

In de binnenkant van de doos vind je natuurlijk dus de Womanizer zelf, een bewaarzakje, het USB oplaadkabeltje, een uitgebreide gebruiksaanwijzing en een extra tuutje. Of dopje. Of zuigmondje. Ik weet nog steeds niet hoe ik het moet noemen, maar ik hou het maar even op tuutje.

De looks van de Womanizer Premium

Womanizer premium Womanizer premium

De Womanizer Premium is er in het zwart, rood en wit. Ik kreeg de rode versie. Ik vind ‘m er best oké uitzien. Ik ben blij dat er geen panterprintjes op zitten of Swarovski stenen. Maar als ik ‘m zie, denk ik niet gelijk: wow, wat mooi. Hij is gewoon eenvoudig, met wel als leuk detail het gouden bandje wat er omheen loopt.

Er zitten vier knopjes op: een power knopje, een auto-pilot knopje en een plus en min knopje. Ook zie je nog drie ledlampjes op de onderkant. Wat super handig is, de plus- en minknopjes liggen echt op de toy, je kan ze dus voelen, en het plus knopje is wat groter en dikker dan het min knopje. Ook zonder te kijken kan je dit heel makkelijk vinden dus. Het auto-pilot knopje ligt een stukje lager en die ligt juist in de Womanizer verzonken. Ook erg makkelijk te voelen dus. Alleen het power knopje is moeilijk te voelen, maar die hoef je ook niet blind te vinden.

De Womanizer Premium is oplaadbaar, waterproof en de tuutjes zijn van siliconen en dus bodysafe. Hij heeft 12 standjes en ook nog een auto-pilot stand in drie verschillende intensiteitniveaus.

Wat is er nieuw?

Womanizer premium Womanizer premium

Maar de grote vraag is natuurlijk: Wat is er nou nieuw aan deze Womanizer Premium. Nou aller eerst is het design dus een stuk beter. Hij ligt door de vorm lekkerder in de hand, de knopjes zitten op een plek waar je er makkelijk bij kan en je kan ze ook blind vinden.

Verder is het zo dat bij de eerdere modellen van de Womanizer het zo was dat de Womanizer, wanneer hij geen contact maakte met je lichaam, hij best wel wat geluid maakte. Zodra je het tuutje om je clitoris deed, was het geluid vrijwel verdwenen. Maar deze Womanizer Premium gaat dus eigenlijk pas echt aan als hij vlak in de buurt is van je lichaam. Dat noemen ze de smart silence technologie. Dus als je ‘m aanzet, hoor je bijna niks. Als je ‘m tussendoor even van je lichaam af haalt, hoor je niks! Super handig, nooit meer dat irritante geluid. Als je ‘m vijf minuten niet tegen je lichaam hebt gehad, dan gaat ‘ie vanzelf uit. Je kan er trouwens ook voor kiezen om deze functie uit te zetten, dan druk je gewoon de plus en min knop tegelijkertijd in.

En een hele nieuwe functie is de auto-pilot. Hier is dus een speciaal knopje voor en als je daar op drukt, activeer je deze modus. De auto-pilot begint in de zachtste stand. Hij varieert dan vanzelf tussen stand 1 en stand 4. Als je op het plusje drukt, gaat ‘ie variëren tussen stand 1 en 8 en als je nog een keer drukt tussen 1 en 12. Je kan het een beetje vergelijken met een vibratiepatroon, maar het is toch anders. Een vibratiepatroon herhaalt eigenlijk steeds hetzelfde ‘ritme’, terwijl de auto-pilot echt varieert. Hij kan alle kanten op gaan, binnen de door jou geselecteerde range.

De test

Womanizer premium Womanizer premium

Zoals je vast kan begrijpen, kon ik niet wachten om de nieuwe Womanizer Premium te gebruiken. Ik baalde dan ook dat ik ‘m eerst nog een paar uur moest opladen, waardoor ik nog langer moest wachten. Maar hee, ik wil wel echt het beste uit die batterij halen, dus wat moet, dat moet.

Ik probeerde de Womanizer Premium eerst met het tuutje wat er al op zat. Dit tuutje is wat hoger dan de andere. Qua opening zijn ze volgens mij gelijk. Ik probeerde eerst de gewone standjes. Het viel me wel gelijk op dat ik het inderdaad fijn vond dat hij geen geluid maakte als ik ‘m nog niet om mijn clitoris had.

Ik vind het echt super moeilijk om te vergelijken, maar ik heb het idee dat deze Premium toch echt heftiger is dan de andere modellen. Bij vibraties heb je buzzy vibraties en diepe vibraties. De Womanizer geeft natuurlijk geen vibraties, maar luchtdrukpulsen, maar voor mijn gevoel zijn deze pulsen wel dieper dan die van de andere Womanizer modellen. Met uitzondering dan van de Womanizer Starlet, die heeft dat ook, maar die heeft echt als groot nadeel dat hij maar vier standjes heeft en die alle vier enorm heftig zijn. Maar de Premium heeft gewoon 12 standjes, dus van super zacht naar extreem hard. En ze voelen dus allemaal diep, al vind ik de allerhoogste standjes dat wel iets minder hebben. Het was in elk geval erg lekker.

OMG dat tuutje

Womanizer premium Womanizer premium

Maar wat me echt heel erg verbaasde, was het verschil tussen de twee tuutjes. Toen ik de tuutjes goed bekeek, zag ik dus dat de opening even groot leek te zijn. Bij eerdere modellen was het meestal zo dat het ene tuutje een grotere opening had. Maar hier was het ene tuutje platter. Dus natuurlijk was ik heel benieuwd of ik verschil zou voelen. En wow, dat was dus echt zo. Ik snap gewoon echt niet hoe het kan, maar ik vind het platte tuutje echt zoveel heftiger. De eerste keer dat ik die gebruikte, duurde het wel langer voor ik klaarkwam, maar het orgasme was zo ontzettend intens. Ik squirtte zelfs. En ik had daarna echt veel tijd nodig om bij te komen. Zo’n orgasme heb ik zelden meegemaakt.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat de keren dat ik ‘m daarna heb gebruikt mijn orgasme ook wel extra heftig was, maar zo heftig als de eerste keer, en met squirt, heb ik niet meer meegemaakt. Maar alsnog krijg ik dus wel heftigere orgasmes met de Premium dan met een andere Womanizer. Of überhaupt met welk ander seksspeeltje dan ook. Ik wou dat ik duidelijker kon uitleggen hoe dit nu komt of waar het nou aan ligt, maar deze hele luchtdruk technologie snap ik ook gewoon niet. Ik snap niet waarom het op mijn hand gewoon ‘meh’ voelt en op mijn clitoris geweldig. Ik snap het niet. Maar ik hou er zo van.

Auto-pilot test

Womanizer premium Womanizer premium

Dan heb ik natuurlijk ook nog de auto-pilot functie getest. Ik was super benieuwd, want ik had gehoord dat de mensen die de Womanizer mochten pre-testen hier helemaal weg van waren en bijna alleen nog maar de auto-pilot gebruikten. Dus dat klonk super goed! Maar zelf was ik toch niet zo heel erg onder de indruk van deze functie. Ik vond de opbouw lekker, dat hij zachtjes begon en heel langzaam steeds harder ging. Ik genoot daar echt heel erg van. En net toen ik zo lag te genieten, ging hij zachter. En nog zachter. Tot ‘ie op z’n zachtst was. Nu gebruik ik zelf standje één en twee alleen maar als ik net ben klaargekomen, dus als ik juist probeer klaar te komen, hoef ik deze standjes niet. Maar bij alle 3 de opties van de auto-pilot, zitten deze twee standjes ook in het pakket. En dat werkt voor mij niet. Ik zou willen dat hij gewoon bijvoorbeeld van standje 3 tot standje 8 zou variëren. En dan beginnen met de zachtere standjes, maar wat later alleen nog maar standje 6 tot en met 8 bijvoorbeeld. Maar ja, dat wil ik dus, maar dat is niet zo. Dus voor mij werkte het niet goed. Vaak vond ik het te zacht en soms ook ineens te hard.

Super jammer, want ik had me hier wel op verheugd. Zeker ook omdat ik bij de Lelo Sona die patronen wel echt geweldig vind. Ik wil gewoon een Womanizer met super fijne patronen! Dit zou nu echt een sextoy zijn waarbij ik graag mijn eigen patronen zou ontwerpen. Dus, mensen van Womanizer: gebruik dit idee gerust.

Conclusie

Womanizer premium Womanizer premium

Ja, ik denk toch echt dat dit mijn nieuwe favoriete Womanizer is. Het model is heel goed, de knopjes zijn fijn. Zeker met het platte tuutje vind ik ‘m gewoon echt indrukwekkend. Het voelt alsof de luchtdrukpulsen nog veel dieper doordringen en dat geeft een super heftig orgasme. De auto-pilot doet het voor mij niet zo, omdat ik de aller zachtste standjes niet zo fijn vind en het verschil tussen zacht en hard vaak ook wat te groot vind. Ik wil liever gewoon wat meer opbouw, in plaats van dat hij ook (veel) terug loopt qua sterkte. De smart silence functie vind ik wel echt super prettig, nooit meer lawaai! Behalve dan van mijn orgasme.

Je kan de Womanizer Premium hier bestellen bij Orion, of als je liever in Nederland besteld: hier bij Easytoys voor 189,00
of hier bij bol.com voor dezelfde prijs. Natuurlijk vind je de Womanizer Premium ook hier in onze eigen YayOrgasms webshop.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Hallo,

  Ik ben een vrouw die nog nooit is klaargekomen. Ik heb een erg kleine clitoris die verscholen ligt in het kapje. Ik rwijfel tussen e Womanizer Pro en de Womanizer Premium. Welke luchtdrukspeeltje raad je mij aan?

  Antwoord
  • Hoi Roos,
   Ik heb zelf ook een kleine, beetje verstopte, clitoris, dus dat is in elk geval voor de Womanizer geen probleem. Het is wel zo dat het tuutje van de Womanizer Pro qua vorm wat makkelijker aansluit bij je vulva/om je clitoris dan die van de Premium. Maar, de Womanizer Premium vind ik qua gevoel wel weer een stuk intenser.
   Je schrijft dat je nog nooit bent klaargekomen. Nu weet ik niet wat de oorzaak daarvan is. Maar als het gaat om dat je misschien juist echt hele sterke stimulatie nodig hebt, dan zou ik voor de Premium gaan. Maar als dat niet het geval is, dan zou ik voor de Pro gaan, omdat die denk ik wat makkelijker aansluit bij een kleine clitoris.
   Als je voor de Pro wilt gaan, kan ik je wel aanraden om dan de Pro40 te kiezen, want die is net zo goed, maar wel goedkoper!

   [edit 12-02-2022] Helaas is de womanizer pro 40 inmiddels niet meer te krijgen, voor alternatieven klik hier: https://tidd.ly/3uJCX2s

   Antwoord
 2. Hoi Tess,

  Fijne reviews! Ik las zojuist ook je andere review, over de Inside Out. In beide ben je enorm enthousiast over de producten (begrijpelijk..) maar ik merk dat ik nu zo enthousiast over beide ben dat ik niet kan kiezen. En een budget voor allebei heb ik helaas niet 🙂

  Aangezien deze review recenter is, en je schrijft dat dit je nieuwe favoriet is, maak ik daaruit op dat je de Premium toch fijner vindt dan de Inside Out, klopt dat? Ik zou willen dat ze een Inside Out met de bonuspunten van de Premium hadden gemaakt..

  Ben benieuwd naar je antwoord en, hopelijk, toelichting!

  Antwoord
  • Hai Summer,
   Ja, mijn voorkeur gaat zeker uit naar de Premium! Die vind ik echt nóg lekkerder voelen, ligt lekker in de hand en de smart silence functie is super handig.
   Als ik maar 1 luchtdruk toy zou mogen houden, zou ik zeker voor de Womanizer Premium kiezen, zonder twijfel.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Seks toy review door Tess: Satisfyer Prêt-à-Porter | Tess Tesst - […] vasthouden, maar het viel me alles mee. Mijn voorkeur gaat alsnog naar een model zoals bijvoorbeeld de Womanizer Premium,…
 2. Womanizer Duo | Tess Tesst - […] van de Womanizer Liberty vind ik echt een van de mooiste verpakkingen ooit. De verpakking van mijn all time…
 3. BLACK FRIDAY AANBIEDINGEN | Tess Tesst - […] Womanizer Premium is ook in de aanbieding bij Easytoys, hij kost nu slechts € […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.