Video: Wat is er aan de hand met Womanizer?

09-08-2020

Zoals je vast weet, ben ik enorm fan van Womanizer. De Womanizer Premium en Womanizer Duo zijn twee van mijn favoriete seksspeeltjes. Ook de We-Vibe Melt behoort tot mijn favoriete toys. We-Vibe en Womanizer zijn van hetzelfde bedrijf: WOWTech. En de laatste tijd viel het mij, maar ook Luna van Climaximaal en Ruud van Miss Poppie op dat er toch iets aan de hand was. We hadden en hoorden regelmatig over defecte luchtdruk toys van Womanizer en We-Vibe. Wat is er aan de hand? We hebben gesproken met WOWTech en in deze video vertellen we hoe dat ging. Ook vertellen we hoe je herkent of jouw Womanizer of We-Vibe Melt misschien kapot is zonder dat je het weet รฉn wat je dan moet doen.

Wanneer je denkt of weet dat jouw Womanizer of We-Vibe sekstoy stuk is, is het dus belangrijk om daarover contact op te nemen met WOWTech. Je hebt garantie op jouw seksspeeltje en het is รฉcht heel normaal om daar dan ook wat mee te doen.

Wat moet je doen als jouw Womanizer of We-Vibe stuk is?

Stuur een mail naar [email protected] of bel ze op nummer +49 (0) 30 95999 3810. Leg kort maar duidelijk uit wat het probleem is met jouw speeltje.
Je krijgt dan een garantieformulier waarop je aantal gegevens in moet vullen. Ook moet je je aankoopbewijs laten zien (je bonnetje of bestelbevestiging).
Het kan voorkomen dat je je kapotte sextoy terug moet sturen naar WOWTech. Zij kunnen dan onderzoeken waar het probleem zit en dit gebruiken om hun producten te verbeteren. Voor het terugsturen krijg je een retourlabel en dat kost jou niks.
Je ontvangt een nieuw exemplaar van jouw toy en kan weer genieten van alle geweldige orgasmes.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danย hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Miss Steel

Tantus

SelfDelve

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.