Winactie: Satisfyer Curvy 1+

29-09-2020

Joehoe! Tijd voor een winactie! Van Satisfyer kreeg ik nóg een Satisfyer Curvy 1+, waar ik pas geleden een hele positieve review over schreef. Dit is een hele fijne luchtdrukstimulator met vibratie. En, je kan ‘m met de Satisfyer Connect app bedienen, die echt heel goed werkt!
Nu heb ik maar één clitoris, dus ik heb geen extra Curvy 1+ nodig. Mooie gelegenheid voor een giveaway dus! Share the joy!

Hoe doe je mee?

Ik vind het altijd leuk om wat van jullie te horen. Reacties hier op mijn blog of op mijn Instagram word ik altijd super blij van. Dus, dat is wat je nu moet doen om kans te maken. Lekker commenten! Elke comment telt als één entry, dus ga los! Comments die alleen iets zeggen als ‘leuk ik doe mee’, tellen niet.

Je kan meedoen tot dinsdag 6 oktober 12 uur.

De winactie is open voor iedereen met een (post)adres in Nederland of België.

Update:

De Satisfyer Curvy 1+ is gewonnen door Rosa!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

30 Reacties

 1. Deze lijkt mij zo lekker om te voelen!
  Samen of alleen, Christmas is coming and hopefully I am too 😉

  Antwoord
 2. Oeiiiii! Leuk, lekker! Heb al lang een hele fijne satisfyer maar trillend ken ik hem nog niet. Denk dat ik mijn Meester ook erg blij maak met het op afstandbare deel☺️

  Antwoord
 3. Ben benieuwd welke muziek style voor het beste orgasme zorgt!

  Antwoord
 4. Ik zie regelmatig reviews voorbij komen van (goede) luchtdruk toys en dan denk ik ach, ik heb mijn womanizer al. Maar naar deze ben ik toch echt wel heel nieuwsgierig nu!

  Antwoord
 5. Vooruit, ik waag een kansje =) heel leuk dat je dit doet! Ik ben al een tijdje benieuwd naar luchtdruk speeltjes. Zou je mij iets meer kunnen vertellen over nattigheid en goed schoonmaken? =P kook je het speeltje uit? X

  Antwoord
 6. “Leuk, ik doe mee!”
  Mijn assortiment speeltjes is veel te klein. Dit zou een leuke (eerste?) uitbreiding zijn!

  Antwoord
 7. Tja, en dan ben je 45. Wandel je op je dooie gemakje richting de ‘gevreesde’ overgang waar je alle horrorstories al over heb hebt gehoord. Droge toestanden, geen zin meer in sex and-so-on. Hell no! Niet voor mij. Ik heb juist het gevoel in een tweede puberteit te zijn beland. Na jaren een tevreden, maar kabbelend, sexleven met meneer, wil ik losgaan! Natter dan ooit tevoren wil ik alles proberen & ontdekken. Meneer is nog wat huiverig richting de toys, dus hoe leuk is het om iets te winnen en hem daarmee over de streep te trekken? #opnaareengevuldespeelgoedmand

  Antwoord
 8. Het lijkt me een goed apparaat. Helaas heb ik m zelf niet dus zou ik m graag willen winnen ter aanvulling van m’n uitzet 🥰

  Antwoord
 9. Mijn vrouw is al tijden nieuwsgierig naar het gevoel van zo’n vibo dus doe ik ook eens mee. Misschien kan ik haar wel verrassen 🙂

  Antwoord
 10. Op het nippertje doen wij graag mee. De Womanizer is al tof, maar in combi met vibratie is misschien wel helemaal het einde. Normaal gesproken is het altijd even zoeken naar het juiste moment voor een luchtdrukspeeltje. Het ligt maar aan het moment waar we (ze) helemaal opgewonden van raakt. Zijn dus erg benieuwd of de keuze makkelijker wordt als je zowel voor luchtdruk als voor vibratie kan kiezen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.