Winactie: Satisfyer Curvy 1+

29-09-2020

Joehoe! Tijd voor een winactie! Van Satisfyer kreeg ik nóg een Satisfyer Curvy 1+, waar ik pas geleden een hele positieve review over schreef. Dit is een hele fijne luchtdrukstimulator met vibratie. En, je kan ‘m met de Satisfyer Connect app bedienen, die echt heel goed werkt!
Nu heb ik maar één clitoris, dus ik heb geen extra Curvy 1+ nodig. Mooie gelegenheid voor een giveaway dus! Share the joy!

Hoe doe je mee?

Ik vind het altijd leuk om wat van jullie te horen. Reacties hier op mijn blog of op mijn Instagram word ik altijd super blij van. Dus, dat is wat je nu moet doen om kans te maken. Lekker commenten! Elke comment telt als één entry, dus ga los! Comments die alleen iets zeggen als ‘leuk ik doe mee’, tellen niet.

Je kan meedoen tot dinsdag 6 oktober 12 uur.

De winactie is open voor iedereen met een (post)adres in Nederland of België.

Update:

De Satisfyer Curvy 1+ is gewonnen door Rosa!

30 Reacties

 1. Oeh wat een gaaf ding! Ik zou deze graag winnen 😊

  Antwoord
 2. Oehh ik ben zeer benieuwd hoe zoiets voelt. Heb zelf nog geen satisfyer, maar hoor van jou en vriendinnen dat het geweldig is. Zou een leuk vroeg verjaardagscadeau zijn!
  Liefs
  Ps. Kwam via FL 😉 love your reviews

  Antwoord
  • Jaaa! Luchtdruktoys zijn amazing! En gefeliciteerd alvast met je verjaardag en dankjewel voor het compliment!

   Antwoord
 3. Och, deze staat op mijn verlanglijstje maar heb ik nog niet gekocht (wegens zoveel leuks uitgekomen de laatste maanden). Ik vond de penguin al leuk, dus benieuwd of deze nog beter is 🙂

  Antwoord
  • Deze is nóg leuker dan de Penguin!

   Antwoord
 4. Al heel wat tril-dingen in mij tas, maar nog geen blaas-ding, dus deze is zeker welkom 🙂 Helemaal als t zo’n topper is als je zegt!! Bring it on!

  Antwoord
  • Tril-dingen zijn ook super tof, maar ik vind luchtdruk toch wel the best!

   Antwoord
 5. Klinkt heel leuk! Ik ben jou gaan volgen door een bekende van jou, daardoor al heel tevreden over doxy d3, alleen is die soms iets té intens. Ben heel benieuwd hoe deze voor mij zal bevallen, dus ik doe graag mee!

  Antwoord
 6. Ik kreeg van een heerlijke dame de bijnaam curvy sucker, en nu geef je “me” weg. Logisch dat ik graag meeding 🙂 Heerlijke site Tess!

  Antwoord
  • Hahaha! Nou, mss dat we de volgende keer dan echt een giveaway van jou kunnen doen. Weet niet of er dan veel mensen meedoen 😛 haha! Maar dankjewel voor het compliment JustB!

   Antwoord
 7. Superbenieuwd! Ik heb al een paar jaar de womanizer, heel blij mee, maar ben erg benieuwd naar deze!

  Antwoord
  • Jaaa, deze kan extra kunstjes! Met app en patronen! Zo leuk!

   Antwoord
 8. Oeh een Curvy!

  Wilikwilik!

  Een oplaadbare “sucker” ipv levend.

  haaandug!

  Antwoord
  • Hahahahaha! Ja deze staat altijd tot je beschikking en kan ook nog door dat levende exemplaar op afstand bediend worden! Dubbele curvy sucker actie! Whoop whoop!

   Antwoord
 9. Laat ik nu toevallig weten dat deze toy ‘het’ wel doet op afstand 😇. Maar ik ben ook wel erg benieuwd hoe deze toy in mijn hand ligt😏 Ga zo door tessie! Een hele leuke site👌🏻

  Antwoord
  • Hahaha! Hoe weet jij dat? 😛 En dankjewel voor het compliment, Johnny 😉

   Antwoord
 10. Kijk! Deze staat wél op mijn verlanglijstje in tegenstelling tot de pillow talk sultry 😁
  Ik ben wel toe aan leuke post in plaats van blauwe enveloppen die mijn budget voor leuke speeltjes in gevaar brengen haha 😂
  Dus ik zou deze super graag willen winnen ❤️🧡💛💚💙💜

  Antwoord
  • Hahaha jaaaa over deze ben ik een stuk enthousiaster dan de Sultry. Budgettechnisch maar goed dat ik niet overal zo enthousiast over ben he! 😉

   Antwoord
   • Pffff gelukkig niet nee! ‘Je’ kost me al genoeg 😂
    Nee hoor ik lees nog steeds met heel veel plezier jullie reviews (ja óók die van Jay!) en de toys die in naar aanleiding van jouw reviews heb gekocht zijn nog steeds 👍👍😃

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.