Willie Toys Love Egg (Rotating, Bumping, Skewing & Pumping)

02-12-2022

Ik heb wel vaker gezegd dat ik niet zo’n fan ben van vibratie-eitjes met afstandsbediening. Het werkt gewoon meestal niet voor mij. Maar toen Willie me deze serie trileitjes liet zien, werd ik toch nieuwsgierig. De Willie Toys Love Eggs hebben allemaal iets bijzonders. Er is een Willie Toys Love Egg die roteert, eentje die stoot, eentje die wiebelt en eentje waar een klein deeltje heen en weer beweegt. Ze zien er sowieso super cute uit allemaal. Ik kreeg ze van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 9 standjes
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: 44,95 euro, hier te koop bij Willie, Rotating, Bumping, Skewing, Pumping.
Is ’t wat? Super cute, maar niet voor mij.

De verpakking en de inhoud

De verpakkingen van de willie love toys love eggs De zijkanten van de verpakkingen van de willie love toys love eggs, met daarnaast één eitje met afstandsbediening en oplaadkabeltje.

Elke Love Egg heeft een eigen kleur en dit is gelijk ook de kleur van de verpakking. De trileitjes zitten in een redelijk klein doosje, met een grappig printje en een foto van de toy. Op de verpakking vind je wat informatie over de toy.

Hoewel de verpakking dus best schattig is, zie je niet echt wat de toy kan. Dit zijn duidelijk eitjes die meer aanspreken als je ze ook in beweging ziet.

Mijn eerste indruk van de Willie Toys Love Egg

Zeker als ik alle Willie Toys Love Eggs naast elkaar heb liggen, ziet het er leuk en kleurig uit. Wanneer ze allemaal aanstaan, is het gewoon een heel grappig gezicht.

De onderkantjes van de trileitjes zijn van shiny ABS gemaakt, in dezelfde kleur als het eitje. Ik vind dit er echt heel leuk uitzien. De afstandsbediening is helemaal bijpassend en heeft dezelfde samenstelling.

Aan de onderkant van het trileitje zit een wit draadje. Hiermee kan je ‘m makkelijk weer uit de vagina verwijderen en ik vermoed dat dit ook iets is voor het bereik van de afstandsbediening, maar dat weet ik niet zeker.

Het trileitje kan je opladen met de USB-oplader. In de afstandsbediening zit een knoopcelbatterij. Je weet wel, zo eentje die altijd moeilijk te vinden is als je een nieuwe moet kopen.

Qua geluid vind ik de Willie Toys Love Eggs ook iets meer aanwezig dan een trileitje dat alleen vibreert. Logisch wel, want het motortje moet natuurlijk de toy laten bewegen. In een stille omgeving zou ik ze dus niet aanraden, maar in een rumoerig restaurant zou het misschien wel kunnen.

De afstandsbediening functioneert prima. Alleen zie je niet op welke stand het eitje trilt.

Trileitjes

De willie love toys love eggs op een rijtje met de afstandsbedieningen er naast. De willie love toys bumping love egg, met het oplaadkabeltje en je ziet de batterij in de afstandsbediening.

Ik ga toch beginnen met vertellen waarom ik niet van trileitjes hou. Toen ik nog een (heel) stuk jonger was, vond ik het idee van zo’n eitje met afstandsbediening superspannend. Ik zag mezelf al zitten in een restaurant, met stiekem zo’n eitje in, en mijn partner die dan de afstandsbediening had. En natuurlijk zou die ‘m dan net aanzetten als de ober onze bestelling kwam opnemen, ja, ik zag het helemaal zitten.

Maar in de praktijk viel het toch altijd tegen met zo’n eitje. En geloof me, ik heb er veel geprobeerd (nog voor ik sextoytester werd al). Ik heb zoveel eitjes gehad waarbij de afstandsbediening alleen functioneerde als die in mijn kruis gedrukt werd. Die issues zijn tegenwoordig gelukkig (meestal) verholpen. Maar ook als alles goed werkt, zo’n trillend eitje doet het gewoon niet voor me.

Ja, ik voel het trillen in mijn vagina, maar nee, ik word er niet warm of koud van. Nu is de vagina (voor de duidelijkheid, de vagina is dus de binnenkant van het vrouwelijk geslachtsdeel) nu eenmaal ook niet het meest gevoelige deel van het geslachtsdeel. Natuurlijk verschilt het per persoon hoe gevoelig het is en hoe lekker je vibraties daar ervaart. Maar voor de meeste mensen met een vulva, werkt stimulatie van de clitoris écht veel beter dan stimulatie van de vagina. Zeker als het om vibraties gaat.

Ook als een eitje een speciaal design heeft om de G-spot te stimuleren, werkt het voor mij niet. Mijn G-spot heeft druk nodig, wrijving, en dat krijg je met zo’n eitje niet. Ik moet zeggen dat ik de Lovense Lush wel een leuk ding vind, maar die heeft ook wel écht hele goede vibraties en een toffe app.

De test van de Willie Toys Love Eggs

Alle eitjes op een rijtje. De afstandsbedieningen van de willie love toys love eggs

Ondanks dat ik dus niet zo van de trileitjes ben, was ik wel echt heel benieuwd naar deze bijzondere eitjes. Ik was dan ook van plan om alle eitjes los te beschrijven en met je te delen wat dit eitje kon, hoe het voelde en hoe lekker het al dan niet was. Maar tijdens het testen heb ik mijn plan moeten bijstellen. Want heel eerlijk, ik kan hier gewoon niet zoveel over vertellen.

Ik heb alle eitjes meerdere keren geprobeerd, maar ik kan er gewoon niks mee. Ik voel dat er iets in mij beweegt en trilt, want dat doen ze dus ook nog. Maar het gevoel is gewoon vrij minimaal. De bewegingen zijn voor mij duidelijk te klein en te subtiel. De vibraties zijn ook best wel buzzy, dus die voegen voor mij eigenlijk niets toe.

Nu ben ik al ruim vijf jaar sextoytester en daarvoor heb ik jaren in sexshops gewerkt. Ik heb in mijn leven dus écht heel veel seksspeeltjes gebruikt. En toch weten trileitjes als deze mij dan onzeker te maken. Ik vroeg me af of er iets mis is met mijn vagina. Waarom voel ik hier zo weinig van? Waarom doet dit niks met mij? Kan ik uberhaupt wel sextoytester zijn als ik niet eens iets over vier totaal verschillende Love Eggs kan schrijven? Ik vroeg me echt van alles af, en eigenlijk niks leuks. Ik liet me gewoon gek maken door vier toys die duidelijk niet voor mij werken. Zou ik helemaal niet moeten doen. Ieder lichaam is anders en er is niks mis met mijn vagina. Alleen weet ik nu (weer) dat zulke sextoys het dus niet voor mij doen. Mijn vagina is daar niet gevoelig genoeg voor.

Conclusie

Voor mij doen deze eitjes het niet. Ik vind ze er super cute uitzien. Ik vind het idee heel leuk. Maar bij mij werkt het niet. Als je wél een hele gevoelige vagina hebt, dan zijn dit ongetwijfeld leuke Love Eggs voor jou, het is weer eens wat anders dan alleen vibratie. Maar het enige waar ze bij mij nog in verdwijnen, is achterin mijn kast.

Je kan de Willie Toys Rotating Love Egg hier bestellen bij Willie voor 44,95 euro,
De Willie Toys Bumping Love Egg kan je hier bestellen,
De Willie Toys Skewing Love Egg vind je hier,
En de Willie Love Toys Pumping Love Egg kan je hier vinden

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.