We-Vibe Melt | Sextoy review

20-09-2019

Sekstoy review: We-Vibe Melt + Giveaway

Womanizer en We-Vibe zijn samen gegaan. Dat was een mededeling waar ik best wel blij van werd. Twee van mijn favoriete merken samen. Wat er allemaal zou kunnen gebeuren nu zij hun krachten gebundeld hebben. De We-Vibe Melt is het eerste product waarin je duidelijk deze samenwerking ziet. De eerste luchtdruk toy van We-Vibe. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Teleurstellingen

Toen ik voor het eerst over de We-Vibe Melt hoorde, hoopte ik op een luchtdrukstimulator met patronen. Net zoals de Lelo Sona, alleen dan minder heftig. Want bij de Lelo Sona voelt het vaak alsof mijn clit er bijna af gaat vallen. Maar toen ik hoorde dat de Melt geen patronen had, was mijn interesse eigenlijk een beetje weg.

Daarna hoorde ik ook nog dat de Melt als couples toy gepromoot werd. Dat vond ik helemaal vreemd, want hoe kan een luchtdrukvibrator nou speciaal bedoelt zijn voor de PIV seks (penis in vagina). Ik was ondertussen wat minder enthousiast geworden, maar niet minder nieuwsgierig.

De verpakking, de inhoud en de specs van de We-Vibe Melt

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

De verpakking van de We-Vibe Melt is zoals altijd bij We-Vibe helemaal top. Ik vind hun verpakkingen stijlvol maar toch fun, duidelijk maar toch subtiel. De We-Vibe toys zijn niet goedkoop dus dan vind ik dat je ook een mooie verpakking mag verwachten. Dat zit hier wel goed.

In de verpakking vind je natuurlijk de sextoy zelf, maar ook een zakje glijmiddel, een gebruiksaanwijzing, een bewaarzakje (die vind ik wel een beetje cheap, van wit satijn) en een USB oplaadkabeltje.

De We-Vibe Melt is dus oplaadbaar, de lader werkt met magneetjes, er zit dus geen gaatje in de toy voor de lader. Hij is ook waterproof en helemaal bodysafe. De Melt is helemaal gemaakt van siliconen.

Hij voelt zo lekker

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Toen ik de Melt voor het eerst in mijn handen had, viel me gelijk op hoe lekker hij voelt. Je hebt siliconen in zoveel verschillende soorten, niet allemaal voelen ze even lekker, maar deze wel. Dit is zo’n toy die ik graag vasthou. Net zoals bijvoorbeeld de We-Vibe Wish en de Mimic Plus.

Wat me ook opviel, is dat deze luchtdrukstimulator geen los tuutje heeft. De meeste luchtdrukstimulators hebben dat wel. Makkelijk voor het schoonmaken en vaak is het plaatsen van het tuutje om de clitoris dan ook makkelijker. Ik vroeg me af hoe dat zou gaan werken bij de We-Vibe Melt. Tijd om het te gaan testen dus!

Solo met de Melt

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Zoals altijd, probeerde ik ook dit seksspeeltje eerst alleen. Dat was ooit een tip die ik volgens mij op Climaximaal gelezen heb en waar ik zelf ook helemaal achter sta. Hoe leuk het ook kan zijn om een seksspeeltje samen te gebruiken, als ‘ie net nieuw is, vind ik het echt fijner om zelf te ontdekken hoe het werkt en vooral hoe het voor mij voelt. Als ik dat alleen doe, gaat dat echt fijner en beter dan wanneer ik dat samen doe met iemand.

Hoe werkt de We-Vibe Melt

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Als je op het plus knopje drukt, gaat de We-Vibe Melt aan. Je hoeft gewoon maar eventjes te drukken en niet zoals ik steeds dacht, een paar seconden. Je kan ook een paar seconden drukken, maar dan gaat ‘ie aan en gelijk een paar standjes harder. Het duurde even voor ik door had dat dit dus aan mij lag en niet een of andere rare functie van de Melt was.

Want het is dus ook zo dat wanneer je het plus knopje ingedrukt houdt, hij steeds een beetje harder gaat. Je hoeft niet meerdere keren achter elkaar te klikken. Voor zachter geldt hetzelfde. Super handig vind ik dat! Je kan ook wel gewoon klikken als je dat fijner vindt, trouwens.

Weg met de andere tuutjes!

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Het tuutje is dus gewoon één met de toy en ziet er qua vorm ook wat anders uit dan andere tuutjes van luchtdruk toys. Maar dit tuutje sluit echt super makkelijk en goed aan om mijn clitoris. Ik zou bijna zeggen: weg met alle andere tuutjes! Ik ben fan van dit We-Vibe Melt tuutje!

Alles past

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Behalve dat het tuutje super goed aansluit bij mijn vulva, sluit de hele sextoy goed aan bij mijn lichaam. De toy volgt precies mijn rondingen en de plek waar ik ‘m vast moet houden om bij de knopjes te kunnen, is ook perfect. Echt. Hier gaat mijn sextoytester-hart sneller van kloppen hoor, mensen. Als je veel sextoys gebruikt, gaat het je al vrij snel opvallen hoe slecht knopjes vaak geplaatst zijn. Maar als ik deze toy zelf had ontworpen, had ik de knopjes ook precies hier geplaatst. Hoera!

Het past allemaal zo goed. Mijn duim past prima tussen de toy en mijn lichaam, mijn wijs- en middelvinger liggen heel mooi in de kuiltjes van de knopjes, ik kan goed voelen welk knopje plus en welk knopje min is. Dat voel je niet alleen door de + en – die je kan voelen, maar ook omdat het min knopje een kleiner kuiltje heeft dan het plus knopje. Ik hou echt van zulke details die er voor zorgen dat je gewoon net even meer gebruiksgemak ervaart.

Hoe voelt de We-Vibe Melt?

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Qua ontwerp is deze sextoy dus helemaal goed, ik zou er echt niks aan veranderen. Maar hoe voelt ‘ie? Dat is natuurlijk het belangrijkste. Maar gelukkig kan ik je vertellen dat de We-Vibe Melt ook heerlijk voelt! Mijn clitoris werd er enorm blij van. Ik weet nog steeds niet precies hoe dat nu werkt met luchtdruk, maar voor mijn gevoel is het bijna net zoals bij vibratie. Je hebt bij vibratie diepe, rumbly vibraties en buzzy vibraties. Buzzy vibraties klinken ook echt buzzy, als een zoemende bij, en voel je maar heel oppervlakkig. Het kan heel krachtig voelen als het hard  gaat, maar het stimuleert je clitoris alleen maar aan de oppervlakte.

Diepe vibraties maken een veel lager geluid, denk aan een startende motor. En natuurlijk dringen deze vibraties ook dieper door, waardoor de meeste mensen hier meer stimulatie van ervaren. Met luchtdruk heb ik een beetje zo’n zelfde gevoel, maar omdat ik niet technisch ben aangelegd en nog steeds niet eens helemaal snap hoe het nou werkt, weet ik dus niet precies hoe het zit. Maar ik weet wel dat het voor mij zo voelt. En deze We-Vibe Melt geeft dus dat diepe, rumbly gevoel. En dat is ook met luchtdruk zo geweldig!

Ik wil niet meer stoppen

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Ik vind wel dat het zachtste standje van de We-Vibe Melt nog net even wat zachter had gemogen. Mijn clitoris is wel wat gewend, maar zeker op een gevoelige dag, of als ik al (een paar keer) ben klaargekomen, dan heb ik wel behoefte aan net iets zachter. Maar de Melt is verder zo geweldig dat ik hier echt wel overheen kan. Dan hou ik wel eventjes een korte pauze als het echt nodig is. Maar daarna gewoon weer lekker door, want ik wil niet stoppen als ik de We-Vibe Melt gebruik! Sinds ik de Melt heb, ligt mijn Womanizer Premium een beetje te verstoffen. Ik geloof dat ik een nieuwe favoriet heb.

We-Vibe Melt met de We-Connect app

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Je kan de We-Vibe Melt ook met de We-Connect app bedienen. Het connecten en de connectie behouden ging goed. (In het verleden heb ik wel problemen gehad met deze app, het hangt ook van je telefoontype af.) Even had ik nog hoop dat ik hier dan zelf patronen zou kunnen maken voor de Melt, maar helaas. Je kan ‘m alleen harder en zachter zetten. Dus voor niet kinky mensen snap ik hier niet heel goed het nut van. Met luchtdruktoys komt het echt heel nauw hoe hard of hoe zacht ‘ie gaat. Een standje hoger kan net too much zijn, waardoor het niet meer lekker voelt. Dan wil je dus niet dat iemand anders bepaalt wanneer ‘ie harder gaat.

Als je kinky bent, zoals ik, kan ik hier wel weer leuke dingen bij bedenken. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik zie mezelf al in bondage liggen, met de We-Vibe Melt tegen mijn vulva aan gebondeerd (is dat een woord? Nu wel!). Mijn dominant zit naast het bed, op een relaxte stoel, met zijn telefoon in zijn hand. En ja, dan lijkt het me wel erg leuk als iemand anders bepaalt hoe hard of hoe zacht de Melt gaat. Maar in andere gevallen? Nah.

Mijn bezwaar tegen couples toys

We-vibe melt | sextoy review We-vibe melt | sextoy review

Het hele idee van couples toys, koppelvibrators, vind ik best suf. Kijk, de originele We-Vibe(s), die zijn echt bedoeld voor tijdens PIV seks. Zo zijn ze ontworpen. Ik vind het sowieso stom om dat als couples toy te benoemen aangezien het alleen gemaakt is voor stellen waarvan de één een vagina heeft en de ander een penis. Seks is ook zoveel ruimer dan alleen PIV. Het is dus meer een PIV-sekstoy. Maar verder is echt bijna elke sextoy een couples toy. Je kan echt bijna elk speeltje samen gebruiken. Misschien niet tijdens het neuken (misschien ook wel), maar er is veel meer te doen dan alleen neuken. Maar dat ik mijn wand vibrator tegen mijn clitoris hou tijdens het neuken, maar die wand vibrator nog niet een couples toy. Vind ik dan, hè.

De We-Vibe Melt als couples toy

Maar goed, je zou dus in principe elke luchtdruk toy ook tijdens het neuken kunnen gebruiken. Maar ik moet wel zeggen dat de We-Vibe Melt daar inderdaad wel het meest geschikt voor is. Door z’n vorm en hoe makkelijk hij te plaatsen is, is dit wel echt de makkelijkste toy om te gebruiken tijdens de seks. Het hangt heel erg van het standje af hoe goed het werkt. Soms zitten er lichamen in de weg, zeker als je net als ik dik bent. Soms voelt het gewoon niet comfortabel om een hand en een toy er tussen te hebben (het werkt niet hands-free) en soms is het juist wel heel makkelijk en fijn.

Persoonlijk ben ik niet iemand die tijdens het neuken er nog graag een toy bij gebruikt, want ik vind het vaak onhandig. Maar als ik het zou willen, dan zou ik de We-Vibe Melt of de We-Vibe Tango kiezen. De Tango is ook lekker klein en super krachtig, dus ook prima.

Conclusie

Hoewel ik de We-Vibe Melt zelf niet zo snel als couples toy zou gebruiken, kan het wel. Maar ik ben wel echt verliefd geworden op de Melt. Hij werkt gewoon helemaal goed. Hij ligt perfect in de hand en hij voelt heerlijk op mijn clitoris. De stimulatie is awesome, de bediening makkelijk en hij is gewoon helemaal goed! Als er nog patronen bij zouden zitten, zou dit mijn perfecte toy zijn. Maar voor nu is het zeker mijn lievelingstoy.

Je kan de We-Vibe Melt hier bestellen bij Easytoys voor 149 euro

Giveaway

Ik kreeg van We-Vibe zelf ook nog een Melt, dus die geef ik weg! Wil je de We-Vibe Melt winnen? Laat me dan weten wat jouw lievelingstoy is. Dat kan hier in de reacties, of onder de We-Vibe Melt foto op mijn Instagram. Op Instagram kan je nog bonuspunten scoren als je iemand tagt of de giveaway deelt.

Ik maak de winnaar zaterdag 28 september bekend!

41 Reacties

 1. Mijn favoriete op dit moment is de satisfyer 2.0
  Heb ook geen ervaring met andere luchtdruk toys.

  Antwoord
 2. Ik heb nog maar weinig toys en na lang twijfelen besloot ik een maand of 3 geleden de Satisfyer te kopen. I love it! Ik ben heel benieuwd naar andere luchtdruk toys zoals deze

  Antwoord
 3. Sowieso tepelklemmen maar ook kaarsen (massage) en een echte toy eigenlijk nog niet echt heel veel ervaring mee behalve de simpele vibrator versies. Dus….de we vibe is hier zeer welkom!

  Antwoord
 4. Ik heb op dit moment geen favoriet! Ik zou graag eens luchtdruk proberen maar omdat ik nog twijfel of het iets voor mij is, heb ik de stap nog niet durven wagen… Deze We-Vibe zou dus een “first” zijn voor mij!

  Antwoord
 5. De satisfyer 2 is mijn absolute lievelings! Ben dus enorm benieuwd naar deze

  Antwoord
 6. Niet belachelijk veel trots in mijn bezit, maar sinds ik een maand geleden de satisfyer in mijn bezit kreeg ligt de rest ongebruikt in de kast. Ik ben absoluut fan van de luchtdruk technologie!

  Antwoord
 7. Mijn favoriet is de Njoy Pure Wand! Ik ben wel benieuwd hoe de combinatie met deze We-vibe zou zijn? Lijkt me leuk om uit te testen 😃

  Antwoord
 8. Van mijn vriendin nog haar magic wand 😉

  Antwoord
 9. Met de fairy komt het altijd goed! (Ba-dum-tsssss)
  Het blijft echt mijn favoriet. Ik heb net de Zumio gekocht en die is heel erg leuk voor fijn (en frustrerend!) spel met mijn D omdat hij mij super geil maakt maar ik zeer moeilijk erop klaarkom. (Natuurlijk de natte droom van elke goede sadist). De daarentegen fairy zorgt daar altijd voor! Ik heb nog nooit een luchtdruk speeltje gebruikt, maar deze klinkt te goed om niet mee te doen met de giveaway!

  Antwoord
 10. Nog altijd de Doxy3, de nJoy en de Womanizer Pro2

  Antwoord
 11. Het was de womenizer maar die is helaas stuk gemaakt door mijn hond.

  Antwoord
 12. Oeh deze wil ik wel graag winnen, zo’n positieve review! Top actie! Mijn favoriet (en ook enige toy) is mijn dildo. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar luchtdruk toys dus als ik deze zou winnen zou ik dat echt geweldig vinden!!

  Antwoord
 13. Ik heb nog niets op luchtdruk. Door jouw enthousiasme word ik nu wel heel nieuwsgierig!

  Antwoord
 14. Ik heb de satisfyer pro en de womanizer premium, en allebei hebben hun voor- en nadelen. Maar door hun formaat minder geschikt als toy tijdens piv, dus ik ben wel heel benieuwd naar deze!

  Antwoord
 15. De lelo soraya en de doxy3. Maar ben erg benieuwd naar de WeVibe Melt.

  Antwoord
 16. Zou het zelf echt geweldig vinden om deze met mijn partner op de kinky manier te gebruiken! En stiekem ook best wel graag alleen hihi ;). Heb nu zelf een paar maanden de Satisfyer Next Generation, en zou niet anders meer willen dan een luchtdrukvibrator. Ben heel benieuwd hoe andere luchtdruktoys aanvoelen ten opzichte van die ik nu heb, zeer welkom dus! ❤️

  Antwoord
 17. Het is lastig kiezen tussen mijn satisfyer 2 pro en mijn ‘Hitachi ‘ . Ik heb ook de We vibe couple en de Wish. Maar de luchtdruk van de satisfyer en de diepe ‘rumble’ van de Hitachi…. daar kan niets tegen op. Daarom dus heel benieuwd naar de Melt!

  Antwoord
 18. Ik heb nog geen toys, dus ik kan de vraag eigenlijk niet beantwoorden.

  Antwoord
 19. Mijn favoriete toy is de womanizer duo!

  Antwoord
 20. Mijn favoriete toy is toch wel de Njoy pure wand en Eleven Sonic Drei en mn Pinguin , maar ik ben heel benieuwd naar de Melt.
  xxx Bianca

  Antwoord
 21. Hier is zumio nog steeds de meest gebruikte. Daarnaast ook grote fan van fun factory. Benieuwd naar de vorm van deze..

  Antwoord
 22. Ben tot nu toe fan van de eerste wevibe. Nog geen luchtdruk vibrator gewend, wel erg nieuwsgierig! Ook om hem samen te gebruiken, vriendlief vind het leuker om bij mij wat te doen dan dat ie de wevibe zelf voelt

  Antwoord
 23. Mijn favoriet is by far mijn clitorisvibrator! Vroeger had ik een lipstickvibo, maar die is helaas gesneuveld.. Het type en merk weet ik niet aangezien deze al zo’n 5 jaar oud is en dus wel toe is aan vervanging. Mijn huidige werkt op batterij dus een nieuwe met oplader zou ideaal zijn. Verder is mijn huidige partner niet zo van de speeltjes, helaas… maar wie weet krijg ik hem nog eens overtuigd van de charmes van sextoy.

  Antwoord
 24. Momenteel is de zumio mn favorietje, maar ik wil deze wevibe wel eens testen om te zien of die beter is 🙂

  Antwoord
 25. Mijn favoriet op dit moment is de Satisfyer pro plus vibration. Het tuutje en ik van de satisfyer kunnen het niet heel goed samen vinden. De melt lijkt me ideaal.

  Antwoord
 26. Mijn favoriet is de L’Amourose Prism VII. Dure aankoop maar hij is z’n geld waard. En helemaal nu ik weer single ben!

  Antwoord
  • Oh ja, L’Amourose! Zo jammer dat dat merk gestopt is!

   Antwoord
 27. Mijn favo voor mezeld is de piston . Als ik op trip ben gaat die mee hihi. Om samen staat de we vibe sync zo fijne toy zo ongelovelijk geil en heerlijk.

  Antwoord
 28. Momenteel de Europe magic wand

  Antwoord
 29. Ik heb echt moeite met klaar komen, vooral erg frustrerend voor mijn vriend. De Satisfyer kan mij wel laten komen, maar die vind ik niet handig om tijdens de seks met mijn vriend te gebruiken. De We-Vibe Melt ziet er daarentegen een stuk handzamer uit om samen te gebruiken!

  Antwoord
 30. Mijn favoriet van dit moment is toch echt wel van: Dame de kip vibrator.
  Zeer enthousiast over clitorisstimulatie, iets wat ik toch vaak wel nodig heb om klaar te komen… De kip heeft me ontzettend verbaasd in zijn gebruik, door de unieke vorm! Love it, het is tijd voor concurrentie voor deze kip.

  Antwoord
 31. De Alice van Svakom is mijn favoriet. Ben niet zo fan van de satisfyer luchtdruk maar ben wel mega benieuwd naar deze! Hij ziet er gewoon fijner uit en ook of de kwaliteit beter is. Ohja en minder lomp oogt deze. Ik ben benieuwd!

  Antwoord
 32. Ik heb ergens nog een bejaarde disco rabbi liggen: compleet met pareltjes en glitter. Maar of het mijn favoriet is? Nee; hij frustreerde meer dan dat het fijn was: ik bleek allergisch voor latex en kreeg er enorme kriebel van! 🙈 ik dacht dat alle toys van latex waren en heb me er daarom nooit meer in verdiept, maar je review is echt super, dus ik ben nu ècht mega benieuwd!!!!

  Antwoord
 33. Deze toy zou ik wel héél graag willen winnen. Ik ben nu eindelijk op mijn 38 jaar mijn eigen lichaam beginnen te verkennen en ervan te leren, na een verkrachting in mijn jeugd en héél slechte relatie ervaringen waarvan de seks bijna niets was.
  Ik heb een 3tal maanden geleden mijn allereerste orgasme gehad en heb heel de avond gehuild.
  Dit was met de Satisfayer. Dus ik ben nu héél benieuwd naar deze toy en heb blijde hoop op meerdere orgasmes 😍

  Antwoord
 34. Mijn favo toy momenteel is de pillow talk. Met dank aan jouw review!
  En ik ben nog op zoek naar een fijne dildo, maar is moeilijk xD

  Antwoord
 35. Sinds ik een review heb gelezen over de luchtdruktoys, ben ik verkocht!
  Een orgasme kan ik langzaam, maar ook snel laten komen. Op tepels is de luchtdruktoy ook heel erg leuk 😉

  Oh… En de We-vibe lijkt mij een geweldige uitbreiding van mijn startende collectie. En iets nieuws uitproberen is altijd leuk, met of zonder partner

  Antwoord
 36. Ik wil zoo graag een luchtdruktoy uitproberen, maar ik durf er geen te kopen want ze zijn zo duur! En eh ja.. terugsturen kan niet echt:p
  Aangezien dit jouw nummer 1 is van dit jaar moet ‘ie wel heel goed zijn! Mijn lievelingstoy is nu de vedo yumi 😍😍😍

  Antwoord
 37. Door dit soort recensies wordt je nieuwsgierigheid extra geprikkeld. Een luchtdrukvibrator gebruiken tijdens de daad zal ongetwijfeld ons sexleven een boost geven. Dus de keuze van de giveaway op dag 1 is nu zonder twijfel de melt.
  Dat ook de womanizer duo nog een keer voorbij komt bij deze eindejaarsactie is een leuke tweede kans, maar dat lijkt mij meer een solodingetje. Ook lekker hoor.

  Antwoord
  • Ja, klopt helemaal. De Duo is echt meer voor in je eentje! Maar ook super lekker. Er is zoveel lekker haha!

   Antwoord
 38. A really nice and informative review. Thank you!
  I’m not a native speaker in English and I didn’t understand what you meant with “cartridges”. Why is the lack of it such a big minus?

  Antwoord
  • Thank you!
   That’s a Google translate flaw I guess. I was talking about patterns, in Dutch
   ‘patronen’, that could also mean catrigdes in English, but that’s not what I meant.
   So, I meant I would have liked patterns. In vibrators there are often vibration patterns, so the vibrations go hard-soft-hard-soft, or they escalate from soft to hard and back. That’s also possible for airpressure stimulation. the Lelo Sona has that function. Since We-Vibe is really good with vibration patterns and the fact that you can use an app to control the Melt, I would have expected the possibility to have/make patterns. But that’s not possible. So I’m dissapointed about that.
   I hope this clears things up for you!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sekstoy review: We-Vibe Wand | Tess Tesst - […] Dat kan niet anders dan awesome zijn! Mijn favoriete toy van het moment is ook van We-Vibe, de We-Vibe…
 2. Irresistible Kissable | Tess Tesst - […] vind de Irresistible Kissable niet zo lekker als bijvoorbeeld de We-Vibe Melt of de Womanizer Premium, maar, hij is…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Skip to content