Satisfyer Seal You Soon

15-03-2024

Op Erofame krijgen we altijd een goodiebag. Ik ben echt dol op goodiebags, ik vind dat zo leuk! En deze keer zat er onder andere een Satisfyer Seal You Soon in. Een luchtdruktoy en vibrator in één, in de vorm van een zeehond. In deze review vertel ik er je alles over.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes, 12 vibratiestandjes waarvan 5 steady
Waterproof: ja, IPX 7
Verkoopprijs:  59,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Nooit gedacht dat ik iets lekkers zou hebben met een zeehond…

Sextoys in de vorm van een dier

Ja, ik weet dus niet wat dat is met sextoys die er uit zien als dieren. Het begon al in de vorige eeuw, met de originele Tarzanvibrator met zo’n aapje er op. De Tarzan- of duovibrators (net hoe je het noemt) die daarna kwamen hadden vaak een dolfijn of een konijntje als clitorisstimulator. En vergeet ook niet die hele rubber duckie vibrator serie. Er zijn echt zoveel vibrators in de vorm van een dier en ik vind het eigenlijk maar raar. Al maak ik voor een unicorn wel echt een uitzondering, maar nou ja, dat is ook niet echt een bestaand dier dan.Maar goed, een luchtdrukvibrator in de vorm van een zeehond. Een zeehond. Ik denk (of hoop misschien) dat het vooral gaat om dat het er schattig uitziet. Al wil ik niet per se dat mijn sextoy er schattig uitziet, maar goed, voor iedereen is dat anders natuurlijk. En deze Satisfyer Seal You Soon ziet er wel schattig uit, dat dan weer wel.

De look van de Satisfyer Seal You Soon

De mond van de zeehond (oké, sorry, maar ik blijf dit raar vinden) is het tuutje voor de luchtdruk en de (achter)flippers zijn bedoeld voor de vibratie. Op zijn buik zitten drie knopjes. Een powerknopje wat ook gelijk het plusknopje is voor de luchtdrukstimulatie, met daar onder het minknopje voor de luchtdruk. Het bovenste knopje is een golfje, dat is het knopje om mee door de vibratie te klikken. De vibratie kan je dus los van de luchtdruk aan en uit zetten.

Het tuutje is vrij groot en ook lekker diep. Dat is fijn, want dan weet je zeker dat het bewegende deel in het tuutje je clitoris niet zal raken. En dat wil je echt niet, want dat kan hele nare wondjes of blauwe plekken opleveren. De flippers zijn een beetje flexibel maar wel stevig. Je kan ze wel iets uit elkaar duwen of juist tegen elkaar aan.

De test van de Satisfyer Seal You Soon

Ik begon met het testen van de luchtdrukstimulatie, want ik ben nu eenmaal een groot fan hiervan. Zoals ik had verwacht, paste het tuutje goed om mijn clitoris en was het ook makkelijk om ‘m goed geplaatst te krijgen. De luchtdrukstimulatie van de Seal You Soon voelt goed. Er is een grote variatie en standjes, van lief zacht tot best wel hard. Ik hou zelf van krachtige stimulatie, maar bij de allerhoogste standjes vind ik de stimulatie juist wat minder intens worden. Dit is wel vaker bij luchtdrukstimulatie, dus dat is op zich niks nieuws. Ik vind de Seal You Soon dan ook het lekkerst bij de standjes die een beetje in het midden zitten. Er zijn alleen steady luchtdrukstandjes, geen patronen.

Het staartje, of de achterflippers van de Seal kan je gebruiken als vibrator. Een oplegvibrator dan, want om in te brengen is deze vorm niet zo geschikt. De flippers zitten in een V-vorm, waardoor je vibratie aan beide kanten van je clitoris voelt. De vibratie is ook echt goed. Ik weet dat Satifyer dat kan,m aar het verschilt nogal per model, maar bij deze Seal You Soon zit het helemaal goed met de vibratie. Ik vind het ook echt lekker voelen, ook al zijn het flippers. Behalve alleen voor de clitoris, kan je deze vibrator natuurlijk over de hele vulva gebruiken, of bij je tepels, een eikel of balzak of net wat je zelf maar lekker vindt. Met een beetje fijn waterbasis glijmiddel er bij, glijden de flippers (nog steeds ben ik hier niet overheen dat het een zeehond is) makkelijk over je lichaam en stimuleert de vibratie heel fijn.

Conclusie

Ik blijf het gek vinden dat iemand bedenkt om een sextoy te maken in de vorm van een zeehond, ik vind hier niks geils aan. Maar goed, hij ziet er schattig uit. En nog belangrijker: hij werkt goed. De luchtdrukstimulatie doet het prima, vooral in de middelste standjes. Hij gaat van zacht tot hard, maar bij de hardste standjes vind ik ‘m wat minder intens, zoals je bij veel luchtdruktoys ziet.
De vibratie is echt heel goed, krachtig en zeker niet buzzy. Door de vorm van de achterflippers kan je twee kanten van je clitoris stimuleren, wat heel lekker voelt. Ook kan je met dit staartje over andere delen om daar vibratie te voelen. De Satisfyer Seal You Soon is een goede en veelzijdige sextoy. Maar het is wel een zeehond.

Je kan de Satisfyer Seal You Soon hier bestellen bij Willie voor 59,95 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.