Womanizer Classic 2

04-04-2022

De Womanizer Classic heeft nu een tweede uitvoering. De Womanizer Classic 1 is denk ik de enige Womanizer die ik niet heb. Dus dat maakte mij wel extra benieuwd naar dit exemplaar. Het zal dus geen vergelijkende review worden, maar natuurlijk vertel ik je in deze review wel precies wat ik van de Womanizer Classic 2 vind. Ik kreeg ‘m van WOW Tech.

Specs

Materiaal: ABS en siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes (allemaal steady)
Waterproof: Ja, IPX7
Verkoopprijs: 129 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, zeker!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de womanizer classic 2 De womanizer classic 2 met open gevouwen verpakking

De Womanizer Classic 2 zit in een luxe doos met een eenvoudig design. Je ziet door een doorkijkje de sextoy al liggen in de doos. Je kan de doos open vouwen.

Op de achterkant van de verpakking staat allerlei informatie over deze luchtdruktoy.

In de verpakking vind je natuurlijk de Womanizer Classic 2 zelf, een leuk bewaarzakje, een zakje met een extra tuutje in een andere maat, een gebruiksaanwijzing en het USB-oplaadkabeltje.

Ik ben wel een beetje een sucker voor leuke bewaarzakjes. Deze is van organic cotton en op het zakje staat de tekst ‘Go. Love yourself!’. Mij maak je daar dus echt blij mee.

Mijn eerste indruk van de Womanizer Classic 2

De womanizer classic 2, het bewaarzakje, de gebruiksaanwijzing, het oplaadkabeltje en het extra tuutje. Womanizer classic 2

De Womanizer Classic 2 is wel apart, want hij doet zowel luxe als basic aan. Voor een Womanizer sextoy is dit wel echt een basic model. Maar in vergelijking met andere luchtdruktoys, vind ik ‘m toch wel luxe aanvoelen en er uit zien.

Hetzelfde geldt voor de verpakking. Door het design ziet die er echt wel eenvoudig uit, maar het is echt wel een mooie verpakking. Zelfs aan de binnenkant van de verpakking is alles gewoon echt af, er is echt op de details gelet.

Deze Womanizer Classic 2 kost ook 129 euro. Wat voor een seksspeeltje niet heel goedkoop is. Maar als je bedenkt dat de Womanizer Premium 2 189 euro kost, dan valt 129 wel weer mee.

De Classic 2 ligt lekker in mijn hand. Het materiaal voelt lekker smooth aan. Ik vind het mooi hoe deze toy een beetje een curve heeft. En van andere modellen Womanizers weet ik al dat de knopjes op een fijne plek zitten.

Wat is er nieuw aan de Womanizer Classic 2?

De womanizer classic 2 naast de womanizer premium 2 De womanizer classic 2 met de twee tuutjes.

Hoewel ik zelf geen Womanizer Classic 1 heb (op de foto zie je de Classic 2 naast de Premium 2), weet ik natuurlijk wel wat er nieuw is. De Classic twee heeft maar liefst tien standjes. De Classic 1 had er acht. Twee extra standjes dus, die er vooral voor zorgen dat de overgangen tussen de verschillende standjes subtieler zijn. De Womanizer Premium 2 heeft overigens veertien standjes!

Dit vind ik wel een fijne verbetering. Want luchtdrukstimulatie kan best wel intens voelen. Soms wil je gewoon een klein beetje meer, maar dat moet dan niet teveel zijn, want dan is het ineens té heftig en dat is storend. Dus hele kleine verschillen tussen de verschillende standjes is echt wel een pré.

Wat er ook nieuw is, is de afterglow functie. Eigenlijk is deze functie helemaal niet zo nieuw, want als ik het me goed herinner had de allereerste Womanizer deze functie ook al. Wanneer je bent klaargekomen, druk je één keer kort op het powerknopje en dan gaat de Classic 2 terug naar standje één. Dit vind ik dus zelf echt super lekker!

Als ik ben klaargekomen, wil ik nog eventjes nagenieten van het gevoel, maar wel met het allerzachtste standje, anders is het too much. Natuurlijk zou ik ook zelf terug kunnen klikken naar standje één, maar eerlijk, dat is gewoon teveel gevraagd van mij nét na mijn orgasme. Eén keer op een knopje drukken, dát lukt nog wel. Afterglow is ook echt een hele goede naam voor deze functie, ik krijg er gelijk helemaal zin in.

Oh, en het leuk van een Womanizer met deze functie vind ik dat het nog makkelijker wordt om meerdere keren achter elkaar klaar te komen. Ik ben daar best wel fan van, dus na mijn orgasme snel terug naar standje één en dan na een tijdje gewoon weer door naar hogere standjes voor nog een orgasme.

De test van de Womanizer Classic 2

De womanizer classic 2 van de zijkant gezien, in mijn hand. De womanizer classic 2 in het bewaarzakje met de tekst go. Love yourself!

Maar het belangrijkste is natuurlijk: hoe voelt deze Womanizer Classic 2? Nou, daar kan ik eigenlijk vrij kort over zijn. Want deze Classic 2 voelt dus echt helemaal lekker! Aan niks voelde ik dat dit een meer basic model van Womanizer was, want de stimulatie voelt gewoon echt heel goed en heel fijn.

De verscheidenheid aan standjes was voor mij prima. Hij gaat van heel zacht tot best wel hard. De stimulatie voelt prettig en diep. En ook best wel stabiel, wat erg fijn is.

Ik kan de knopjes ook prima voelen zonder te hoeven kijken. Ze zijn makkelijk te bedienen met één hand, waardoor je je andere hand vrij hebt voor andere dingen.

De afterglow functie werkte net zo fijn als ik al verwacht had. Ik vind dit dus echt perfect. Als je het mij vraagt, heeft elke luchtdruktoy deze functie nodig.

Natuurlijk heb je meer luxe als je voor de Womanizer Premium 2 gaat. Hij ziet er luxer uit, hij heeft meer standjes, heeft een autopilotfunctie, smart silence en een langere batterijduur. Maar hee, niet iedereen heeft zo’n groot budget voor seksspeeltjes. Wanneer je een luxe luchtdruktoy wilt, maar niet die hoofdprijs wilt betalen, denk ik dat je met de Womanizer Classic 2 wel echt een goede koop hebt.

Conclusie

De Womanizer Classic 2 is echt een hele fijne luchtdruktoy. Hij is in vergelijking met de Womanizer Premium 2 wel minder luxe, maar hij is echt heel goed en prettig. De afterglow functie, waarbij je met één druk op de knop terug kan naar standje één, is echt geweldig.

Zeker een aanrader deze Classic 2

Je kan de Womanizer Classic 2 hier bestellen bij Easytoys voor 129 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.