Urethral Fuck Twist Otokonoko

26-07-2023

Met de Urethral Fuck Twist Otokonoko (ja, wat een naam he), is het weer eens tijd voor een “sorry, wat zeg je?” masturbator uit het land van de rijzende zon. In Japan zijn ze duidelijk niet zo moeilijk met bepaalde fetishes, want deze masturbator is gemaakt voor mensen die graag dingen met plasbuizen doen. Wordt dit dus een bijzondere review? Ja, dat denk ik wel.

Specificaties van de Urethral Fuck Twist Otokonoko

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee, maar voor de penis kan dit poreuze materiaal minder kwaad
  • Geschikt glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Gewicht: 360 gram
  • Tunnellengte: 14 cm
  • Totale lengte: 16 cm
  • Prijs: € 19,95 bij Motsutoys

Urethral Fuck Twist Otokonoko

Het zal je niet verbazen, maar er zijn soms mensen die een fetisj hebben voor het spelen met de plasbuis. Dan heb ik het in dit geval niet over mensen die aan sounding doen, hoewel dat vast ook gebeurd. Nee. Ik heb het over mensen die de fantasie hebben om de plasbuis te penetreren.

De Urethral Fuck Twist Otokonoko speelt in op deze fetisj, en dan specifiek op de fetish waar een penis de plasbuis van iemand met ook een penis penetreert.

Dat is heel specifiek, maar blijkbaar niet zo specifiek dat er helemaal geen masturbators voor beschikbaar zijn, de Urethral Fuck Twist Otokonoko is daar duidelijk een voorbeeld van.

Deze onahole heeft nauwe maar rekbare ingang, en een strakke tunnel die de vorm van een spiraal heeft. Al met al moet het je het gevoel geven van een strakke plasbuis waar jij je penis in mag stoppen.

Voor sommige mensen misschien heel heftig, voor anderen, gewoon heel erg lekker dus.

Urethral Fuck Twist Otokonoko in de doos

Zoals bij veel Japantoys, en zeker die van XTC Toys is de doos onderdeel van de ervaring, voorzien van een manga persoon in een open overhemd met kousen aan en een weelderige boezem voorzien van kanten lingerie staat op de doos, onder de censuur blokjes zie je een hint van waar jij straks jouw penis in gaat stoppen.

In de doos vind je de Urethral Fuck Twist Otokonoko masturbator, en dat is eigenlijk wel alles. Meer heb je ook niet nodig.

Urethral fuck twist otokonoko

Urethral Fuck Twist Otokonoko getest

Ik moet dit stukje beginnen met een kleine disclaimer, nou ja, eigenlijk gewoon iets om duidelijk over te zijn. Ik heb nog nooit mijn piemel in een urethra gestopt.

Wat effectief betekent dat ik je in deze review niet ga vertellen dat de Urethral Fuck Twist Otokonoko heel erg wel of heel erg niet op het neuken van een plasbuis lijkt.

Enfin, use your imagination, no, but really!

Terug naar de werkelijkheid, en wat meteen opvalt aan de Urethral Fuck Twist Otokonoko is de nauwe opening. Die wordt gevormd door een erg nauwe “voorhuid” die ik met glijmiddel en wat overtuiging wel zover kan krijgen dat ik er in pas.

Het is allemaal wel strak, dat is in dit geval ook de bedoeling natuurlijk. Maar niet zo strak dat ik er helemaal niets meer van voel.

De textuur is duidelijk aanwezig, al merk ik, eerlijkheidshalve, niet zoveel van het spiraal gebeuren. Maar dat komt misschien dan weer omdat het toch een beetje te strak zit?

Aangezien het neuken van een plasbuis voor mij geen referentiekader is, ga ik maar wat meer terug naar de basics, en dan is de vraag: Is dit een lekkere masturbator?

Het antwoord is, ja, eigenlijk wel. En dat ben ik ook wel gewend van XTC toys, dat als merk eigenlijk altijd hele degelijke en fijne onaholes op de markt brengt.

Als ik heel erg eerlijk ben helpt de rare vorm, en het “out there” concept ook wel bij de stimulatie. Niet dat ik bijzonder opgewonden raakte van de mevrouw op de doos, maar toch, zo’n strakke tunnel die je toch voelt. Het heeft gewoon wel wat.

Leuke masturbator dus, en ik vind het persoonlijk nog leuker dat het een lekkere masturbator is voor (net) onder de 20 euro.

Een echte aanrader? Ja, voor dit geld eigenlijk gewoon wel.

Urethral Fuck Twist Otokonoko schoonmaken

Het schoonmaken van de Urethral Fuck Twist Otokonoko is zoals bij veel onaholes met alleen maar een ingang wel weer even iets meer moeite. Toch kan je de deze masturbator goed opentrekken (doe dat wel met beleid natuurlijk) en met zeep en warm water goed uitspoelen. Uiteindelijk kan je dan met de nodige onahole accessoires dit seksspeeltje van binnen en van buiten goed drogen en is deze plasbuis (there I said it) daarna weer klaar voor gebruik.

Conclusie

De Urethral Fuck Twist Otokonoko is best een goede masturbator met wel een heel speciaal thema. Misschien is dat thema helemaal niet jouw ding en dan is het niet per se een aanrader.

Is het wel jouw ding, of boeit het je niet zo en gaat het vooral om de sensaties? Dan kan ik je de Urethral Fuck Twist Otokonoko echt van harte aanraden. Zeker als je kijkt naar de prijs-/kwaliteitverhouding die in dit geval echt dik in orde is.

Je koopt de Urethral Fuck Twist Otokonoko bij Motsutoys voor € 19,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.