Tess Tesst bestaat vier jaar! – Giveaway

15-03-2021

Hoeraaaa! Tess Tesst bestaat vandaag alweer vier jaar! Ik kan het zelf bijna niet geloven, want het gaat zo snel! Nog elke dag ben ik blij dat ik vier jaar geleden deze keuze gemaakt heb. Toen werkte ik in een sexshop en besloot toch voor mijn droombaan te gaan. Het was rete-spannend en ik had geen idee wat er zou gebeuren, maar ik heb nog geen dag spijt gehad. Want wat is het super tof om sextoytester te zijn!

En, wie jarig is, trakteert! De taart hou ik lekker zelf, maar de toys kan jij winnen!

Wat is er allemaal te winnen?

Een Njoy Pure Wand – de beste dildo ever, voor de G-spot en de P-spot. Met dank aan Easytoys!

Een Satisfyer Dual Love – een super fijne luchtdrukstimulator en vibrator in één, die je ook met app (of afstand) kan (laten) bedienen. Ook met dank aan Easytoys.

Eén van de drie FemmeGasms – de FemmeGasm heeft me zo verrast, dit is een ‘pulserende, kietelende luchtdrukvibrator’, check mijn review als je wilt weten hoe dat werkt! Met dank aan Eropartner.

Een ArcWave Ion – Ik denk dat deze nieuwe luchtdruktoy voor de penis nu al legendarisch is. Check Jay’s review voor de details.

Een We-Vibe Nova 2 – Dit is gewoon dé beste duovibrator die er bestaat.

Een Womanizer Liberty Lily Allen Edition – Dit is gewoon een hele fijne, kleine luchtdruktoy, met echt de tofste kleurencombinatie.

Een We-Vibe Vector – Een super fijne prostaatstimulator, die je ook met app (op afstand) kan (laten) bedienen. Deze laatste vier toys met dank aan WOWTech.

Wat moet je doen om te winnen?

Om mee te doen, moet je me iets leuks vertellen. Wat? Dat mag je helemaal zelf weten, als ik er maar blij van word. Wat is bijvoorbeeld jouw favoriete Tess Tesst herinnering? Wat is jouw all time favo seksspeeltje? Heb je misschien een leuke sex(toy)blunder? Of stuur me een toffe #sekstoysinhetwild foto of maak een tof sextoykunstwerkje. Doe iets leuks, verzin iets leuks en maak me blij! Laat bij je reactie ook even weten welke toy je zou willen winnen. Als je geen toy aangeeft, ga ik er vanuit dat je geen voorkeur hebt.

Je kan meedoen tot en met maandag 22 maart in de reacties hier onder, maar ook op onze social media kanalen, per pb of mail of post. Wat je maar wil!  De giveway is open voor iedereen van 18 jaar en ouder, met een (post)adres in Nederland of België.

De winnaars zijn bekend!

Njoy Pure Wand – Carlijn

Satisfyer Dual Love Anne

FemmeGasm 1 Sylke

FemmeGasm 2 Bart & Joke

FemmeGasm 3 – Carin

ArcWave Ion – voyant

We-Vibe Nova 2 -Majorebelle

Womanizer Liberty – Roos

We-Vibe Vector – Robert

De winnaars hebben ondertussen allemaal een mailtje of pb ontvangen!

 

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

62 Reacties

 1. Gefeliciteerd Tess en Jay!💕💕🔥💋 In een korte tijd is dit één van mijn favoriete platformen geworden. Hopelijk blijven jullie nog een tijdje doorgaan.

  Mijn verhaaltje gaat over mijn eerste ervaring met een sextoy.
  Tijdens mijn studie ging ik op kamers en daar had een heel lief huisgenootje. Zij was een stuk jonger dan ik en ze was nog maagd. Ik was juist het tegenovergestelde en lustte er wel pap van. Zij had een aantal vibrators om toch seksueel genot te beleven. Ik had van m’n leven nog geen sextoy aangeraakt. We konden uren kletsen en kennis met elkaar delen. Zij over seks met plastic en ik over seks met een homp vlees.
  Ze had het dan over Tarzan en rabbits en de hele dierenjungle voorbij te komen.
  Uiteindelijk heeft zij mij voor mij de eerste toy gekocht en m cadeau gedaan voor m’n 24ste verjaardag. Hij heette ook: your first toy. Met één stand op batterijen. Man wat was ik bang voor dat ding. Ik vond het vreselijk zo’n koud trillend ding tussen m’n benen. Heb echt m’n weg moeten vinden ermee. Toch ben ik blij dat ze me dat rotding cadeau heeft gedaan. Al snel volgde de toys die me wel konden plezieren en ondertussen is het een lichte verslaving geworden 😋

  Van toys kun je nooit genoeg en daarom doe ik mee aan de winactie voor de WeVibe Nova 2. Na jouw recensie ben ik ontzettend benieuwd geworden naar een dubbel orgasme. Klinkt heel chill!

  Dikke knuffel, Tosca

  Antwoord
 2. Van harte gefeliciteerd. Allereerste heel veel complimenten waarop jullie dit onderwerp breed en open aan de aandacht brengen.
  Voor mij geldt, als ik een toy wil aanschaffen kijk ik eerst naar de review van Jay hierover. Onlangs contact gehad over een toy, en advies gehad van Jay hierover. En dan over hoogtepunten gesproken, eindelijk was het daar dan. Mijn eerste hoogtepunt met prostaat stimulatie, bedankt Jay!
  Sinds ik de review van Jay heb gelezen over Arcwave Ion, ben ik helemaal enthousiast en staat deze toy met stip op 1 op mijn wishlist. Ik hoop hier ooit ook een handsfree hoogtepunt mee te kunnen ervaren, zoals ik heb kunnen doen met de Aneros Vice 2.
  Dat zou toch geweldig zijn, 2 handsfree hoogtepunten vanuit verschillende ‘sweetspots’.

  Tel hierbij het 4-jarig jubileum op van jullie, en je hebt 3 hoogtepunten 😉

  Het mag duidelijk zijn dat ik héél graag mee die voor de Arcwave Ion.

  Antwoord
 3. Hoi Tess! Als aller eerst GEFELICITEERD met het 4 jarig bestaan! Wat leuk zeg. Stiekem vind ik het zo knap wat jij en Jay doen! Zo lekker open over een onderwerp waar veel mensen nog moeite mee hebben👣! In mijn vriendengroepen is praten over seks en seksspeeltjes vrijwel elke avond een onderdeel van onze gesprekken, en dat is zo fijn! Even ervaringen en tips met elkaar uitwisselen! Zo fijn dat dit steeds minder een “raar onderwerp” is om over te hebben! Deze woensdag (24 maart) hebben mijn vriend en ik 1.5 jaar relatie! Perfect om even iets saampjes te vieren dus! Een van mijn vriendinnen heeft me ooit een satisfyer aangeraden hihi. Deze nog niet aangeschaft! Het zou te gek zijn om de Satisfyer Dual Love met mijn babe uit te mogen proberen❤!
  Groetjes,

  Antwoord
 4. Proficiat! Ik ben ooit eens mee geweest met mijn moeder naar een upper at Home waar ze verschillende soorten speeltjes uitlegden. Ik was zo beschaamd dat ik er nood aan had maar door wat overtuiging heb ik uit eindelijk eentje gekocht een konijntje ben er nog steeds verzot op en merk dat ik er vlug naar grijp.
  Ik vind het ook leuk om Instagram en YouTube filmpjes te bekijken met aanbevelingen en tips!
  Bedankt voor de vele hulp.

  Antwoord
 5. Gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum! Ik heb je site pas net ontdekt maar wat een rijkdom aan info, echt super.
  Ik doe heel graag mee met de giveaway!
  Na heel veel jaren huwelijk, 3 kinderen, gebrek aan verbinding en een ingedut seksleven hebben mijn man en ik elkaar weer helemaal gevonden. Met dank aan veel energie in onze relatie steken en een paar maanden imago relatietherapie zijn we nu net een stelletje hitsige pubers die elkaar helemaal aan het (her)ontdekken zijn. Blijkbaar heb ik mijn opwinding al die jaren goed verstopt gehouden maar nu ga ik helemaal los. Dus ik ben je site door aan het spitten om eens wat leuks voor de opfrissing van ons seksleven aan te schaffen. Maar geen idee waar te beginnen, ik kan niet kiezen. Wat ik het liefst zou winnen is een speeltje dat iets doet voor de clitoris, momenteel m’n favoriete lichaamsdeel.

  Antwoord
 6. Hee Tess, gefeliciteerd met je 4 jarige bestaan.🎉

  Wat ben ik blij dat ik jou op YouTube ben tegengekomen. Ik twijfelde al een hele tijd om een buttplug te bestellen en ik schaamde mij hier erg voor. Door jouw video’s is bij mij het taboe rondom sextoys compleet verdwenen en heb ik veel lekkere plekjes op mijn lichaam ontdekt. Bedankt hiervoor en blijf doorgaan waar je mee bezig bent.❤️

  Ik zou graag mee willen doen aan de win actie, mijn voorkeur gaat uit naar de we-vibe vector, hij ziet er namelijk heerlijk uit.🥰

  Antwoord
 7. Gefeliciteerd met jullie 4 jarig bestaan💐! Mijn favo speeltjes combo is de Zumio E met de maiskolf van selfDelve. Ik zou graag kans willen maken op de We-Vibe Nova 2.

  Antwoord
 8. Allereerst gefeliciteerd met vier jaar ontzettend fijne reviews!!! Omdat ik jullie zo leuk vind (en stiekem natuurlijk ook graag een mooie sextoy wil winnen) heb ik het volgende gedicht geschreven, geïnspireerd op de satisfyer dual love :)!

  In een laatje twistten twee vibrators met elkaar
  Ze zoemden zacht het ene na het andere bezwaar

  “Vandaag ben ik weer aan de beurt, dus duw je tuut maar in de hoek.
  Ze wil weer lekker trillen, niet die stoten in haar broek.”
  “Stoten doe ik niet zozeer, ‘t is meer een luchtig zetje.
  Maar die verdoofde boel van jou, nee dat is echt een pretje.”

  “Ik verdoof niet, ik ontspan, iets wat bij jou echt nooit zou lukken.
  Nog voor ze lekker ligt loop jij je lust erop te drukken.”
  “Dender toch een eind op, ik ben heel consensueel.”
  “Een stoot heeft niets subtiels, mijn vriend. Het is en blijft te veel.”

  Maar toen het laatje open ging, gebeurde er iets geks
  Niet eentje werd gepakt, maar alle twee voor mij de seks
  Verbaasd keken ze op, beiden begrepen ze het niet
  Normaal bij één, maar nu bij twee lag er plezier in het verschiet

  Met tintelende tikjes kwam hun baas extatisch klaar
  En de vibrators werden maatjes
  Dik tevreden met elkaar

  En naast de Satisfyer zou ik net zo graag de We-Vibe Nova 2 en de ArcWave Ion willen winnen :)!
  Ga zo door en heel veel liefs!!!

  Antwoord
 9. Ohmigado Tess! Ik heb een paar uur gewerkt aan een supertoffe sex toy foto collage voor deze wedstrijd. Ik heb alleen geen idee hoe ik die naar je toe krijg. ik ga het proberen via facebook naar je toe te krijgen

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.