Tess Tesst bestaat vier jaar! – Giveaway

15-03-2021

Hoeraaaa! Tess Tesst bestaat vandaag alweer vier jaar! Ik kan het zelf bijna niet geloven, want het gaat zo snel! Nog elke dag ben ik blij dat ik vier jaar geleden deze keuze gemaakt heb. Toen werkte ik in een sexshop en besloot toch voor mijn droombaan te gaan. Het was rete-spannend en ik had geen idee wat er zou gebeuren, maar ik heb nog geen dag spijt gehad. Want wat is het super tof om sextoytester te zijn!

En, wie jarig is, trakteert! De taart hou ik lekker zelf, maar de toys kan jij winnen!

Wat is er allemaal te winnen?

Een Njoy Pure Wand – de beste dildo ever, voor de G-spot en de P-spot. Met dank aan Easytoys!

Een Satisfyer Dual Love – een super fijne luchtdrukstimulator en vibrator in één, die je ook met app (of afstand) kan (laten) bedienen. Ook met dank aan Easytoys.

Eén van de drie FemmeGasms – de FemmeGasm heeft me zo verrast, dit is een ‘pulserende, kietelende luchtdrukvibrator’, check mijn review als je wilt weten hoe dat werkt! Met dank aan Eropartner.

Een ArcWave Ion – Ik denk dat deze nieuwe luchtdruktoy voor de penis nu al legendarisch is. Check Jay’s review voor de details.

Een We-Vibe Nova 2 – Dit is gewoon dé beste duovibrator die er bestaat.

Een Womanizer Liberty Lily Allen Edition – Dit is gewoon een hele fijne, kleine luchtdruktoy, met echt de tofste kleurencombinatie.

Een We-Vibe Vector – Een super fijne prostaatstimulator, die je ook met app (op afstand) kan (laten) bedienen. Deze laatste vier toys met dank aan WOWTech.

Wat moet je doen om te winnen?

Om mee te doen, moet je me iets leuks vertellen. Wat? Dat mag je helemaal zelf weten, als ik er maar blij van word. Wat is bijvoorbeeld jouw favoriete Tess Tesst herinnering? Wat is jouw all time favo seksspeeltje? Heb je misschien een leuke sex(toy)blunder? Of stuur me een toffe #sekstoysinhetwild foto of maak een tof sextoykunstwerkje. Doe iets leuks, verzin iets leuks en maak me blij! Laat bij je reactie ook even weten welke toy je zou willen winnen. Als je geen toy aangeeft, ga ik er vanuit dat je geen voorkeur hebt.

Je kan meedoen tot en met maandag 22 maart in de reacties hier onder, maar ook op onze social media kanalen, per pb of mail of post. Wat je maar wil!  De giveway is open voor iedereen van 18 jaar en ouder, met een (post)adres in Nederland of België.

De winnaars zijn bekend!

Njoy Pure Wand – Carlijn

Satisfyer Dual Love Anne

FemmeGasm 1 Sylke

FemmeGasm 2 Bart & Joke

FemmeGasm 3 – Carin

ArcWave Ion – voyant

We-Vibe Nova 2 -Majorebelle

Womanizer Liberty – Roos

We-Vibe Vector – Robert

De winnaars hebben ondertussen allemaal een mailtje of pb ontvangen!

 

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

 

62 Reacties

 1. Gefeliciteerd!! Ook voor mannen is het leuk om te lezen! Dankzij de toegankelijkheid van je website heb ik uitgevonden dat prostaatstimulatie lekker kan zijn! Helaas nog niet tot hele extreme hoogten (misschien wel via een toy via de Giveaway? De NJoy Pure Wand zou een goede prostaat toy zijn, maar dat zal de We-Vibe vector ook wel zijn), maar daar was ik anders misschien wel nooit achter gekomen!
  Bedankt!

  Antwoord
 2. Lieve Tess en Jay, gefeliciteerd! Vier jaar alweer, bravo. Wij genieten (zoals jullie weten) al een hele tijd en altijd enorm van jullie site, insta, fb en alle andere activiteiten die jullie ondernemen. Zelf zó erg dat we nu ook onze omgeving (zorgvuldig gedoseerd 😄) met enige regelmaat op de site wijzen en hen tips geven over reviews van bepaalde toys. Dit leidt tot, eerlijk is eerlijk, veel recent toch echt wat gelukkiger uitziende vrienden 😊😄! Bovenaan de lijst van gretige afnemers van onze tips staat M. M is een vrouw op zoek naar haar gspot en uitbreiding van de ‘ways to come’ lijst. Zo kocht ze nog niet zo lang geleden een Doxy nadat wij dit ernstig aanraden en nu is haar oog gevallen op de Njoy pure wand. Helaas helaas, ze moet er even voor sparen en dit is onderwerp van menig gesprek (bestellen we sushi of leggen we 10 euro extra op de stalen spaarrekening??). Ik denk dat we haar zo enthousiast hebben gemaakt over deze prachtige, geweldige toy dat ze zichzelf de komende maanden niets leuks zal gunnen in de hoop zsm het geld bij elkaar te hebben. En hoewel wij van mening zijn dat de Njoy dit mééér dan waard is voelen wij ons ook een beetje schuldig. De vrouw wil niets anders meer namelijk. Haar gedachten zijn constant bezeten door dit veruit magische item. En daarom wagen we voor onze lieve vriendin M een kansje in deze (overigens weer geweldige) loterij. Lieve schatten, ga zo door, maak ons blij, blijer en blijst. Veel dank en kusjes. ❤️😘
  Sanne en Carlijn

  Antwoord
 3. Ik wil jullie wat vertellen over mijn favo seksspeeltje. Deze heb ik ook gewonnen een keer en hij is top! Het lijkt een beetje op een rog en het is elke keer een succes. Hopelijk mag ik weer een top speeltje winnen!

  Antwoord
 4. Mijn vriendin kijkt altijd naar jullie video’s. Hierdoor is ze wat zelfverzekerder geworden. Ze kwam namelijk uit een hele vervelende relatie. Dankje dat jullie zo open zijn over seks. Nu is ze merr zichzelf in bed en durft ze ook wat meer. Jullie bestaan al 4 jaar ga zo door. Dan kunnen jullie nog veel meer vrouwen en mannen bereiken en helpen.
  Ik zou graag de Acrwave ion willen winnen. Ik heb laatst me eerste seksspeeltje gekocht en ik ben wel heel erg benieuwd naar deze.

  Antwoord
 5. Gefeliciteerd met jullie jubileum, wat ik zo geweldig vind aan jullie dat jullie overal zo open over zijn. Dingen aanpakken die voor een hoop toch nog taboe zijn. Ik hoop dat we nog vele jaren kunnen genieten van jullie openheid.

  Antwoord
 6. Lieve Tess,

  Gefeliciteerd met 4 jaar jouw super blog! Ik doe graag mee met de give away voor de womanizer liberty, omdat ik deze al vaker op het oog had wanneer je deze aanprijste. Hij lijkt mij erg prettig en de limited edition kleuren spreken mij aan. Mocht dat hem niet worden dan ben ik ook benieuwd naar de satisfyer dual love. Luchtdruk toys forever!
  Dat is ook eigenlijk meteen mijn bijdrage qua ‘vertel iets leuks’. Naast mij in bed liggen namelijk de hardroze we vibe nova, de zachtroze curvy2+ en de turquoise femmegasm 🤩🙌 allemaal siliconen en allemaal op aanraden van jou! Sinds ik je blog vond is alles hier wat niet bodysafe was de deur uitgegaan en inmiddels is er alweer een aardige collection aan siliconen toys. Een aanvulling daarop, wederom op jouw aanraden, zou daarom helemaal geweldig zijn!
  Heel veel liefs en ik blijf je met enorm veel plezier volgen 😃 xxx

  Antwoord
 7. Yeaa! 4 jaar geleden heb je een hele goede beslissing genomen, want ik word regelmatig blij en geïnspireerd door je reviews en je posts! En met mij vele anderen en natuurlijk het allerbelangrijkst: het maakt jou zelf blij want je doet wat je echt leuk vind! Win-win-win!

  Een hele grote blunder op het gebied van toys heb ik niet, maar ik ben onlangs verhuisd, waarbij ik mn toys en andere seks-gerelateerde spulletjes bewust in een verhuisdoos verdekt opgesteld had, zodat mijn moeder die me helpt verhuizen ze niet tegen zou komen.
  Dat ging een paar weken goed, maar ik heb er nog geen plekje voor gevonden.

  Nu had ik vorige week zin in een toy en had de doos verplaatst om m te pakken. Natuurlijk te lui om terug te zetten: stond mn moeder een paar dagen later met de doos in handen en zei “deze moest je nog uitpakken, wat heb je hierin zitten?”
  En voor ik iets kon zeggen had ze hem natuurlijk al open! Oeps!
  Ze had hem ook heel snel weer dicht hahaha en ze mompelde iets van “deze moet je zelf maar uitpakken”

  Ik weet niet mijn moeder ooit een sextoy in het echt heeft gezien. Maar anders bij deze gelijk een hele collectie hahaha. Awkward was het wel..

  Ik zou natuurlijk heel graag een leuke toy willen winnen. Ik laat me daarbij wel verrassen door je, ik heb geen specifieke voorkeur.
  Misschien zeg ik dan zelfs tegen mn moeder “kijk mam, ik heb er een nieuwe bij”. 😂😂

  Antwoord
 8. Gefeliciteerd kanjers!🎉🎉🎉🎉🎉🎉

  Sinds ik je website ontdekt hebt en daardoor ook jullie youtube kanaal ben ik groot fan. Jullie humor vind ik geweldig. Maar dat wisten jullie al 💖

  Ok.. daar gaan we..

  Je hebt me zelfs geinspireerd om zelf sekstoy tester te worden! Echt geweldig leuk is dat! Ik kan daar al mijn creativiteit in kwijt 😆I😆LOVE😆IT 😆

  En raad eens? Na de bevalling was de boel onder met pensioen gegaan. . Maar dat is nu weer zo goed als normaal geworden door lekker veel te spelen met al die verschillende toys. 🎉🎉🎉🎉 YES!!!!

  Sindsdien is mijn speelgoedlade dus ook flink wat voller geworden. Ik moet eigenlijk binnenkort zelfs op zoek naar een grotere ruimte voor de toys ( Uhm…schuurtje bij bouwen mischien? 😅)

  Zo heb ik de we vibe nova 2 inmiddels ook. Echt een geweldig ding!

  Sinds iets meer dan maand geleden heb ik de diagnose borstkanker ( zeer agressief) Geen zorgen, geen zielig verhaal op komst 😉

  Mijn eerste chemo heb ik inmiddels gehad. Ik heb gemerkt dat ( nu ik niet meer 5 dagen per week in het ziekenhuis ben en er wat meer tijd heb) jullie filmpjes en site niet alleen leuk en interessant zijn, maar ook echt een goeie afleiding bij moeilijkere dagen. Dank je wel daarvoor💖💖💖💖

  Goed nieuws; de Chemo slaat aan🎉😆 En heel simpel; ik heb het ENORM naar mijn zin op ons aardbolletje dus volgend jaar ben ik weer beter PUNT.💪🍀

  Omdat mijn moeder me ( en ons gezin natuurlijk) nu heel veel helpt en ook mee gaat naar de meeste ziekenhuis afspraken hebben we ineens dus veel meer tijd samen. Zo heb ik ook verteld dat ik tester geworden ben en over jullie site. Ze vond het na wat “oh jee’s” en “uhhhhm’s” stiekem toch wel interessant haha. En ze heeft me later zelfs gevraagd of ze de reviews mocht lezen😁

  Ze is inmiddels groot fan van mijn reviews. Jullie zijn daarin ook een inspiratie; jezelf zijn, eerlijk en humor. Ze leest mijn reviews elke keer met veel plezier!

  Van de week vertelde ze me, na het lezen van mijn laatste review, dat ze eigenlijk stiekem nu ook heel enthousiast en nieuwsgierig begint te worden naar speeltjes!😄😄😄😄😄😄

  Ik zou daarom heeeeeel erg graag de we vibe nova 2 voor mijn moeder willen winnen. Ik vind het geweldig dat door dit alles de band zoveel sterker geworden is. Als ik jullie site niet ontdekt had had ik veel gemist als ik goed kijk;
  – interessant, leuk leesvoer😄
  – tips😄
  – goede afleiding😄
  – inspiratie😄
  – gespreksstof😄
  – nieuwe toys. .weer vaak klaarkomen😄
  -nieuwe schuur 😂
  – nieuwe passie als tester gevonden😄
  – betere band met m’n moeder door hierover te praten 😄

  En.. ik vind dit gewoon echt zooo geweldig; een timide dame van 65plus die nog nooit iets geprobeerd heeft nieuwsgierig en open ( ai.. verkeerde woordkeuze😉) gemaakt naar seksspeeltjes. Hoe gaaf is dat! !!!!!!

  Maar goed, omdat ik dat dus zo gaaf vindt en ik haar wel verrassen richt ik mijn pijltjes dus op de we vibe nova 2 voor haar 😊💖

  Antwoord
 9. Van harte gefeliciteerd met de vier jaar! Dat deze vrolijke website nog veel langer mag doorgaan. Jullie hebben samen namelijk al veel gedaan voor de kwaliteit en het imago van sekstoys. Voor mij persoonlijk zijn de bijdrages van Jay baanbrekend geweest. Er wordt soms nog een beetje raar gedaan over sekstoys voor mensen met een penis en een prostaat, maar dankzij de stukjes op deze site is er toegankelijke informatie in het Nederlands over zulke speeltjes.

  Ik heb zelf een tijdje gedacht dat prostaatstimulatie niet echt iets voor mij was. Maar, als je reviews leest, ontdek je dat de vorm, het materiaal en het gebruiksgemak van je gereedschap echt een heel groot verschil maken. Ik raakte zelf verkocht toen ik van een puntige siliconen dildo overging op een harde, gladde glazen dildo met een handig handvat. Daarmee ging er een wereld voor me open: een schokkend orgasme. 😉

  Experimenteren met toys maakt je seksleven (alleen of samen) zo veel rijker! Juist dankzij de open en vrolijke stukjes en vlogs op tesstesst.nl gaan mensen dat ook doen. Ik ben zelf in ieder geval heel blij dat ik voor prostaatstimulatie niet na de eerste toy heb opgegeven. Type orgasmes zijn een beetje als pokémon: gotta catch ’em all.

  Met een vergelijkbare belangstelling lees ik nu dus ook steeds vaker over luchtdrukspeeltjes. Het genot dat Jay beschrijft klinkt zalig bij zijn test van de Arcwave Ion. Het is voor mij een nieuwe ervaring om naar op onderzoek te gaan! Ik zou deze hele nieuwe luchtdruktechnologie graag zelf eens willen proberen, maar hoop ook dat ik nog veel interessante belevingen op deze site mag lezen in de volgende vier jaar!

  Antwoord
 10. Wauw wat een feest! Aller eerst een dikke proficiat met het 4 jarig bestaan! Dat mag inderdaad goed gevierd worden en ik twijfel er niet aan dat dat gebeurt is. 😁

  Zelf heb ik al heel wat gênante momenten mee gemaakt, maar achteraf lachen we er natuurlijk wel mee bijdeze het verhaal.🤦🏼‍♀️😂

  Het begon allemaal met iemand waar ik mee aan het dates was. (altijd buiten afgesproken) N’a een aantal dates ontstond er uiteindelijk affectie tussen ons. De jongen waar ik mee aan het daten was had dit al lang geplant. Op een dag begonnen we te kussen (in een kampje dat gebouwt was in eens bos)
  N’a het kussen stopte hij en ineens pakte hij zijn tas. Waar dus een deken in zat. Ik dacht ‘ OH hoe romantisch hij heeft gewoon een picknick geregeld 😄’. Wel wat ik dacht was verkeerd hij liet meer en meer affectie bloeien in het moment en wou dus uiteindelijk sex (in het bos op het dekentje). Ik was zelf zo mee in het moment dat we het toch gingen proberen. Well… Het ging wel niet zo soepel dan dat we gehoopt hadden. Na wat geklungel van hem hoorde we opeens een man die zijn hond riep. ‘Max kom’ ik en mijn date sprongen recht. 😲 Ineens kwam de hond ‘Max’ het kamp in waar wij dus zaten. Wij natuurlijk zo snel mogelijk alles aan gedaan en NET OPTIJD!! De man kwam niet veel later het kampje binnen ‘waar wij zijn hond aan het aaien waren op het deken met alles op zijn plek! Wat was dat op het nippertje.🙈

  Zelf zou ik graag mee spelen voor de womenizer liberty.😍

  En dat er nog heel wat jaren bij mogen komen! ❤️🎉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.