Rimba Mouth Spreader

27-06-2022

Gags, ik hou er van maar ik haat ze ook. Kramp in je kaak is gewoon een ding met gags. Maar nou ja, het is ook gewoon wel spannend om een gag te gebruiken. En van alle soorten gags die er zijn, vind ik een mondspreider dan wel de leukste! Van webexclusive.com kreeg ik de Rimba Mouth Spreader, ook wel bekend als een Jenningsklem.

Specs

Materiaal: chirurgisch staal en leer
Standjes: traploos verstelbaar
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 65,95 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, love it!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de rimba mouth spreader De achterkant van de verpakking van de rimba mouth spreader

Laatst had ik nog wat te zeuren over de Rimba verpakkingen, met foto van (half) naakt persoon er op. Nogal ouderwets, als je ’t mij vraagt. Maar deze Rimba Mouth Spreader zit in een witte doos met een foto van de toy. Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat dat tegenwoordig echt de standaard is. Helemaal niet spannend, maar wel prima. En sowieso beter dan een verpakking met een zwoel kijkend persoon er op.

Op de zijkant en de achterkant vind je een heel klein beetje informatie over de mondspreider. Je kan lezen dat het metaal chirurgisch staal is en dat het bandje van echt leer is. Wat voor coating er om het metaal zit, is nergens terug te vinden.

Mijn eerste indruk van de Rimba Mouth Spreader

De rimba mouth spreader en een lipstick De rimba mouth spreader in mijn hand

De mondspreider ziet er goed en degelijk uit. Ik vind het heel fijn dat er een coating over het metaal zit, want metaal tegen mijn tanden vind ik écht geen fijn idee.

Je kan de mondspreider openen door de pootjes aan de zijkant in te drukken. Wanneer je ‘m weer dicht wilt doen, hou je het hendeltje ingedrukt en dan kan je ‘m weer sluiten. Zo op ’t eerste gezicht had ik het idee dat deze mondspreider helemaal niet zo ver open kon, maar toen ik ‘m in mn mond had, bleek dat het laatste standje mij niet eens lukt. Zo ver gaat mijn mond niet open.

De test van de Rimba Mouth Spreader

De rimba mouth spreader helemaal dicht De pootjes van de rimba mouth spreader

De mondspreider voelt best groot aan in mijn mond. Het metaal is best dik en daar zit dan nog een laagje omheen. Dus je voelt wel gelijk dat er wat in je mond zit, zeg maar. Hierdoor voelt ‘ie ook wel gewoon degelijk en soort van stoer.

Het leren bandje is vrij soepel. De binnenkant voelt ook lekker zacht, dus dat zit comfortabel. Het is wel echt een lang bandje. Ik draag het bandje op het één na strakste standje en ik heb niet een bijzonder klein hoofd. Wanneer je wél een heel klein hoofd hebt, kan het zijn dat je een gaatje bij moet prikken. Wat dan jammer is, want de andere gaatjes hebben helemaal netjes zo’n metalen ringetje. Als je een groot hoofd hebt, kan je blij zijn, want dan pas je deze gag mooi wel.

Ik vind het dus echt gek voelen als ik zo’n mondspreider in heb, en iemand doet ‘m dan open. Hoe mijn mond dan open gedwongen wordt, dat geeft toch gelijk een bepaald gevoel. Dat doet wel wat met mij.

Normaal gezien heb je natuurlijk eigenlijk nooit je mond zomaar open. Misschien is het daarom dat het heel kwetsbaar voelt als ik deze gag in heb en mijn mond dus gedwongen open blijft. Kwijlen is niet echt tegen te houden en de ander kan natuurlijk in/met jouw mond doen wat ‘ie maar wil. Spannend!

Als de Rimba Mouth Spreader zo ver open staat als mijn kaken aankunnen, krijg ik natuurlijk na een tijdje wel kramp in mijn kaken. Maar het fijne van deze gag is dan juist dat je ‘m ook iets dichter kan doen. Dat geeft toch wat verlichting. Je kan ‘m natuurlijk ook dicht dragen, dan heeft ‘ie meer iets weg van een bit.

Wat ik wel een nadeel vind, is dat de coating een beetje vreemd ruikt. Zo’n gag draag je natuurlijk niet super vaak of super lang, en het zit vooral tegen je tanden, daarom maak ik me niet heel veel zorgen over het materiaal, maar ik had het toch wel véél fijner gevonden als het gewoon siliconen geweest was.

Wat fijn is, is de pasvorm van deze Rimba Mouth Spreader. Mijn gezicht is vrij breed en niet elke mondspreider past dan lekker. Soms drukt een zijkant dan net in mijn wang, wat verre van comfortabel is. Deze Jenningsklem past gewoon goed, zonder vervelend in mijn gezicht te drukken.

Conclusie

Ik ben echt tevreden over deze Rimba Mouth Spreader. Hij voelt stevig en degelijk aan, is makkelijk verstelbaar en de pasvorm is ook heel goed. Nadeel is dat het materiaal van de coating onbekend is en dat daar een vreemd luchtje aan zit. Het is een gag die je makkelijk voor langere tijd in kan hebben en die je super leuk kan gebruiken in een BDSM-spel.

Je kan de Rimba Mouth Spreader hier bestellen bij bol.com voor 65,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.