Rimba Bondage Play Pinwheel Regenboog rvs

20-06-2022

Pinwheels vind ik super leuk om mee te spelen en toch heb ik maar één keer eerder over een pinwheel geschreven. Van webexclusive.com kreeg ik de Rimba Bondage Play Pinwheel Regenboog rvs. Een pinwheel die er toch een stuk minder eng uitziet door z’n mooie kleurtjes.

Specs

Materiaal: RVS
Standjes: je moet ‘m echt zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 27,54 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ik hou er van!

De verpakking en de inhoud

De rimba bondage play pinwheel regenboog in de verpakking, waarvan je de voorkant ziet. De achterkant van de verpakking van het rimba bondage play pinwheel regenboog

Rimba viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Natuurlijk hebben ze in die vijftig jaar wel hun verpakkingen geupdate, maar als je ’t mij vraagt, kunnen deze best wel weer een update gebruiken. Het Rimba Bondage Play Pinwheel Regenboog zit in een blisterverpakking. Dat is sowieso nooit heel hip. Maar dan zit er ook nog een foto van een man met ontbloot bovenlijf in. Die een beetje zwoel in de camera kijkt. Waarom? Ik weet het niet. Van mij hoeft het ook niet. Ik denk dat foto’s van mensen op sextoyverpakkingen sowieso niet helemaal meer van deze tijd zijn. Tenzij het gaat om een of andere celebrity die mee heeft geholpen met de sextoy bedenken.

Maar goed, het is wat het is, en waarschijnlijk gooi je de verpakking tocht weg. Voor een pinwheel was het trouwens wel echt heel handig geweest als je daar een bewaarhoesje bij had gekregen, om ‘m in te bewaren. Maar dan was ‘ie waarschijnlijk ook weer duurder geweest. In de verpakking vind je dus alleen de pinwheel zelf. Die er overigens wel awesome uitziet en al het bovenstaande compenseert.

Mijn eerste indruk van het Rimba Bondage Play Pinwheel Regenboog

Het rimba bondage play pinwheel regenboog naast een lipstick Het rimba bondage play pinwheel regenboog in mijn hand

Ik hou van deze look. Ik hou natuurlijk van regenboogkleurtjes, dus rvs met zulke toffe kleurtjes vind ik helemaal leuk. Wat jammer is, is dat deze pinwheel niet helemaal krasbestendig is. Er zitten bij mij op het handvat al een paar plekjes waar de regenboogkleurtjes er wat afgesleten lijken. Het is dus wel verstandig om ‘m in één of ander zakje te bewaren, om zo min mogelijk kans op krassen te hebben.

Ik hield laatst een praatje over BDSM en de meeste mensen daar, hadden geen BDSM ervaring. Toen zij een pinwheel zagen, reageerden veel van deze mensen lichtelijk gechoqueerd. Ze dachten dat het erg veel pijn zou doen. Dat deed mij beseffen dat zo’n pinwheel er voor een gemiddeld persoon dus waarschijnlijk wel eng uitziet. Ik weet dat een pinwheel in principe geen pijn doet, dus voor mij is het geen eng beeld. Zeker met deze mooie kleurtjes vind ik het er gewoon heel tof uitzien. Maar de spikes zijn natuurlijk wel scherp, dus ik kan er wel inkomen dat je zou denken dat het eng of pijnlijk is.

Wat doe je met een pinwheel?

Ik rol met het rimba bondage play pinwheel regenboog over het regenboog ondergrondje Het rimba bondage play pinwheel regenboog op mijn vinger

Dat is natuurlijk iets wat misschien niet gelijk voor iedereen duidelijk is. Maar eigenlijk is het vrij simpel. Je rolt met het pinwheel over de huid. Dat geeft dan een prikkelend, een beetje kietelend gevoel. Wanneer je een pinwheel op je arm of been gebruikt, voelt dat eigenlijk heel lekker kriebelend. Natuurlijk kan je zo’n pinwheel ook op gevoeligere plekjes gebruiken. Zo is de binnenkant van je elleboog al een stuk gevoeliger, maar wat dacht je van tepels, de balzak of de vulvalippen? Daar kan je allemaal (voorzichtig) overheen rollen met een pinwheel.

Wat ook leuk is, is bijvoorbeeld eerst iemand spanken en daarna met de Rimba Bondage Play Pinwheel over de toch al gevoelige billen heen rollen.

Je kan een pinwheel gebruiken tijdens een BDSM-spel, maar ook als je niet aan BDSM doet, kan dit een leuk speeltje zijn. Vooral omdat het dus echt gewoon lekker kriebelend voelt wanneer je normaal rolt. Als je druk zet, doet het natuurlijk wel wat meer pijn.

De test van het Rimba Bondage Play Pinwheel

Rimba bondage play pinwheel regenboog rvs Close-up van het rimba bondage play pinwheel regenboog

Afgezien van het feit dat dit pinwheel er gewoon heel mooi uitziet, voelt ‘ie ook nog eens heel lekker. Het wieltje rolt heel soepel. Dat is heel belangrijk, want als het wieltje hapert, dan trek je één zo’n puntje over je huid en dat kan wel krassen opleveren.

Als dat iets is wat je juist wel leuk vindt, kan je het wieltje zijwaarts houden en (voorzichtig) over de huid trekken. Je krijgt dan drie of vier pins die over je huid krassen, vind ik zelf ook echt wel lekker voelen. Als je niet te hard drukt, laat dit verder ook geen sporen na.

Zelf vind ik het ‘t leukst en het lekkerst om het regenboog pinwheel te combineren met een blinddoek. Als je niets kan zien, voel je des te meer. Het voelt dan nóg even wat intenser.

Ik kan helemaal niet tegen kietelen, maar wanneer iemand met een pinwheel over mijn zij rolt, kietelt dat ook wel, maar dat is nog wel te doen. Eigenlijk vind ik dat best leuk. De afwisseling van het kietelen en dan ineens op een gevoelig plekje waar het dan toch wat meer pijn doet, vind ik echt heel fijn. Ook bijvoorbeeld afwisselend geaaid worden en dan met het pinwheel over diezelfde plek rollen, is super leuk. Een beetje verschillende sensaties afwisselen, versterkt alles.

Het Rimba Bondage Play Pinwheel Regenboog is een toy die ik super leuk vind om mee te spelen. De afwisseling vind ik echt helemaal tof. Dat ‘ie zowel heel lief als toch wel wat pijnlijk kan zijn.

Conclusie

Het Rimba Bondage Play Pinwheel is echt heel tof. Hij ziet er mooi uit en het wieltje rolt goed. Als je ‘m voorzichtig gebruikt, doet het geen pijn. Je kan zelf kiezen of je wil dat ‘ie toch (wat meer)pijn doet door te bepalen hoe hard je drukt en op welke plekjes je ‘m gebruikt. Hij is leuk in een BDSM-spel te gebruiken, maar ook voor mensen die niet aan BDSM doen die een beetje willen experimenteren met verschillende sensaties is ‘ie erg fijn. Het gekleurde regenbooglaagje is niet heel slijtvast, dus het is aan te raden om ‘m in een zacht zakje op te bergen!

Je kan het Rimba Bondage Play Pinwheel rvs hier bestellen bij bol.com voor 27,54 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.