Rebel Ultrasoft Masturbator | Penisvibrator review

01-07-2020

Vandaag een review over de Rebel Ultrasoft Masturbator, een penisvibrator die in zijn geheel bestaat uit zijdezacht en “squishy” siliconen.

Ik kreeg de Rebel Ultrasoft Masturbator van orion.de in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

  • Materiaal: Silicone, met PU coating
  • Bodysafe: Echt wel
  • Waterdicht: Ja, wel voor schoonmaken, niet voor diepzeeduiken
  • Oplaadbaar? Ja, met een USB kabel
  • Lengte: 14,6 cm
  • Kleur: Zwart
  • Standjes: 10
  • Prijs: Bij bol.com voor € 42,95
  • Is het wat: Voor je piemel? Ja! Nou ja, misschien. Voor je hand? Lees de rest van mijn review!

Rebel

Rebel is een merk dat mij zeer zeker niet onbekend is. Wellicht ken je mijn review over de Rebel Masturbator gelezen, dan weet je dat die toy vacuum gezogen om mijn pik heen zat en er niet zomaar vanaf wilde. Of misschien mijn review review over de Rebel Masturbator met twee functies (ja, ze zijn niet zo goed in namen bij Rebel lijkt wel), die een leuke nieuwe functie had, maar ook niet helemaal lekker was.

Het is dus een merk dat zijn best doet, maar niet altijd even goede resultaten boekt. Maar evengoed blijft mijn interesse en hoop altijd aanwezig. Als ze nou net die ene toy hebben gemaakt die wel helemaal oké is hebt je tegen een schappelijke prijs een erg lekkere masturbator (want alles bij Rebel voor de heet masturbator).

Het idee van Rebel is volgens mij wel dat het allemaal wat stoerder is, dus mooi zwart, mat zwart, glimmend zwart, zwart met een figuurtje, zwart, ALLES IS ZWART!

Is dat erg? Nee. Willen piemelbezitters ook wel eens wat anders dan een zwarte toy die masturbator heet? Ja ik denk het wel. Enfin, ik weet dat ze dit lezen, ik hoop dat deze paragraaf inspireert.

Rebel ultrasoft masturbator

Rebel Ultrasoft Masturbator

Dit is dus de Rebel Ultrasoft Masturbator, ik snap dat je inmiddels door het Rebel masturbator bos de masturbator bomen niet meer kan zien. Maar dit is dus niet hetzelfde als die andere masturbators die eigenlijk vibrators zijn. Behalve dan dat het wel een vibrator is, en niet een masturbator. Eh..nou ja okee je kan je er ook mee aftrekken. Maar goed.

Deze mastur…vibrator is dus heel erg zacht. Als ik het woord ultra hoor moet ik altijd denken aan raps van Brainpower, en dat is niet goed voor je geilheid (sorry BP). Maar de naam verraad dus al dat hij echt heel erg zacht is, en dat is niet gelogen. Het is de meest zachte siliconen vibrator die ik tot nu toe in mijn handen heb gehouden.

Het zachte silicone met de zijden PU coating is gevoelsmatig al iets waar je blij van wordt, gemaakt om juist ook “vanuit slappe toestand” te kunnen gaan gebruiken heeft de vorm wel iets weg als de klassiekers van Hot Octopuss, zoals de Pulse III, alleen is de Rebel Ultrasoft Masturbator dus langer en toch net ff iets meer “one size fits most” gevormd.

Voorzien van 10 standen (vibraties en patronen), oplaadbaar, en waterdicht, ideaal dus.

Rebel Ultrasoft Masturbator in de doos

De Rebel dozen zijn heel erg clean, een grijze gradient richting het zwart, een foto van het seksspeeltje in al zijn glorie, wat tekst. En dan heb je het wel weer gehad.

Lekker to the point noem je dat, niet echt heel erg sexy, wel heel erg duidelijk.

In de doos vindt je natuurlijk de Rebel Ultrasoft Masturbator, een USB oplaadkabel, een boekje met de standaard waarschuwingen en een korte handleiding dat je op de knoppies moet duwen om hem aan te zetten en door de standjes moet heen navigeren. En that’s it. Helaas wederom een plastic blister om het apparaat heen, lieve fabrikanten, hou daar nou gewoon mee op. Doe iets leuks, iets duurzaams, beetje foam van mais gemaakt ofzo, dat ik kan composten. Hou nou gewoon een keer op met dat plastic gedoe.

Rebel Ultrasoft Masturbator getest

Ik vind vibrators die je laten beginnen met masturberen als je piemel nog niet stijf is heel fijn. Vooral omdat je dan ook een doelgroep van piemelbezitters bereikt die misschien juist die vibraties nodig hebben om stijf te worden, of als ze helemaal niet stijf kunnen worden gewoon ook een seksspeeltje kunnen gebruiken.  Ik was dan ook echt heel enthousiast toen ik de Rebel Ultrasoft Masturbator zag, vooral omdat dit seksspeeltje heel erg toegankelijk is geprijsd.

Ik begon dan ook met het nodige enthousiasme aan mijn tests, ik hoefde niet eens hard te zijn deze keer, dus ik liet mij verassen.

En het eerste standje was meteen best lekker. Niet zo diep als de Pulse III, maar hey dat is puls technologie, en dat is in dit prijssegment gewoon niet haalbaar. Maar blij verrast was ik wel.

Helaas ging die blijdschap naar standje 2 (lees net iets harder vibreren) al snel over. Wat begon als lekkere diepe vibraties schiet bij hogere vibraties standjes al snel over in hysterische buzzy vibraties die voornamelijk je pik over stimuleren, en tenzij dat je ding is, is dat gewoon echt niet lekker voor de gemiddelde (ja, let op komt ie, de grap die ik al jaren in mijn reviews probeer te schrijven) masturbator. (WHUHU!)

De rest van de patronen zijn op 1 of twee na allemaal gebaseerd op het hysterisch buzzy vibreren en dus erg jammer. Je kan kiezen uit dan wel hysterisch, dan even rust, tot: Hysterisch, hysterisch, niets…nee ik ben niet stuk! Hysterisch!

En dat is nog niet eens het grootste probleem.

Dat bespreek ik namelijk nu. Hoewel ik vrijwel meteen afknapte op het gebuzzzzz in mijn handpalm, bleek er een tweede probleem. En dat is dat de hele toy zo keihard vibreert.

Met als gevolg, dat je door de vibraties die ook je hand raken alle gevoel in je hand kwijt raakt, en erger nog, je hand dat slapende prikkende gevoel krijgt, en je geen controle meer hebt over je seksspeeltje.

Als je dat dan ook nog combineert met de twee slecht geplaatste en moeilijk te bedienen knoppen, dan ben je al snel weer op het punt dat je denkt, laat maar. Maar als je daar bent kan je helaas de Rebel Ultrasoft Masturbator niet meer uitzetten, omdat je hand dan slaapt.

Het is gewoon zo jammer, want het zachte silicone, niet hard hoeven te zijn, het is allemaal zo fijn.

Rebel ultrasoft masturbator

Schoonmaak

Als je ledematen (en wellicht je pik) dan uit getinteld zijn en je toekomt aan het schoonmaken is dat wel heel goed te doen. De toy kan zo onder de kraan, en met wat zeep of toycleaner en een beetje geduld is je seksspeeltje zo weer helemaal schoon. Het siliconen trekt wel stof aan, dus als je hem dan wil afdrogen, doe dat dan vooral met een pluisvrije doek.

Conclusie

Ik vind het zo jammer dat Rebel iedere keer mij net blij verrast, maar dan door iets onhandigs net niet goed genoeg is om te zeggen: Ja deze moet je kopen.

De combinatie hysterische vibraties en slapende handen is gewoon een afknapper, niet lekker, niet voor jezelf, niet voor als je met een partner speelt. Gewoon niet. Als dat probleem opgelost zou worden is deze Rebel Ultrasoft Masturbator echt een best lekker speeltje, ook al liggen de vibraties mij niet per se. Maar zoals het nu is, helaas niet.

Mocht je de Rebel Ultrasoft Masturbator willen kopen, dan kan dat bij bol.com voor € 42,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.