Home 5 Seksspeeltjes 5 Voor Samen 5 Couples Toys 5 Hot Octopuss Pulse III

hot octopuss pulse 300x3001 - Hot Octopuss Pulse III

Ik kreeg de Hot Octopuss Pulse III Solo om te testen, in ruil voor mijn review. Ik had al veel gehoord over deze guybrator®, en hoewel ik altijd probeer om te testen met een open vizier en weinig vooroordelen, had ik van deze toy toch wel wat verwachtingen.

Voor mannen zijn er inmiddels wel al heel wat speeltjes buiten de opblaaspop en andere masturbators, maar een bijna handsfree vibrator is vrij uniek. Ik denk dat elke man die “into” sekstoys is weleens een vibrator op zijn penis heeft gezet en toen heeft gemerkt dat dat wel heel erg lekker is, ik bedoel, niet alleen vrouwen zijn fan van de Doxy, vibraties zijn natuurlijk erg fijn.

Enfin, ik kreeg een Hot Octopuss Pulse III Solo. Perv dat ik soms ben had ik beelden van een tentakel met allemaal zuignapjes die sensueel mijn penis stimuleerde en ik heftig klaarkwam over een schaarsgeklede manga-esque dame die via een knap staaltje tentacle porn die ook net haar hoogtepunt bereikte.

Echter is de Hot Octopuss Pulse III Solo een toy met een stuk meer klasse, hetgeen de verpakking ook meteen uitstraalt.

De toy, van mooi matzwart zacht silicone, oogt niet als het weekdier, waar ik het eerder over had, maar als een wat meer space age apparaat. De plaats waar je je penis inlegt wordt omvouwen met 2 zachten siliconen “vleugels” die je penis op prettige wijze in het apparaat houden.

Derhalve is dit speeltje dus ook in “slappe toestand” te gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat je de toy wellicht wat moet verschuiven als je penis hard is geworden om precies de goede plekjes te raken.

De makers van de Hot Octopuss Pulse III Solo melden op hun site ook dat de toy uitermate geschikt is voor “oudere gebruikers, mensen met een erectiestoornis of mensen met mobiliteitsproblemen”. Iets wat ik wel wil geloven, als je dacht dat je niet kan klaarkomen van een vibrerend speeltje, nou, pak maar alvast een handdoek erbij want ik durf je haast te garanderen dat dit speeltje je ogen zal openen.

Dit was dan de lange, maar verdiende, introductie van de Hot Octopuss Pulse III Solo. Helaas krijg je nu geen aardappel, maar ga ik wel beginnen aan het stukje waarom je hier nu bent, namelijk het daadwerkelijke testen.

Nadat ik de Hot Octopuss Pulse III Solo uit zijn verpakking had gehaald en hem aan de lader had gehangen, moest ik volgens de handleiding 4 uur wachten alvorens ik kon gaan testen. In totaal werd dit iets langer, de “handige” magnetische oplader aansluiting heeft een dermate slap magneetje, dat al kijken naar het ledje op de magneetclip ervoor zorgt dat het van de toy afglijdt en je dit dus moet corrigeren. Kortom, leg hem ergens waar niet te veel beroering is, dan lukt het denk ik wel.

De eerste test was letterlijk heel bevredigend, het gebruik van deze toy is de eerste keer, voor mij, wat onwennig, ik was ook niet super ontspannen toen ik het ging doen, en ik moest het apparaat en vooral de interactie met mijn penis nog ontdekken. Ik vind de knoppen onhandig lomp om in te drukken, zeker omdat het hele apparaat redelijk zwaar is vanwege de heftige maar heerlijke vibrator die er in zit, dus echt handsfree en snel overschakelen is er niet bij. Ik denk dat een bluetooth functie en een app een aangename verbetering zouden zijn, of tast gevoelige knoppen. Mijn eerste orgasme was bovengemiddeld lekker, maar nog steeds alleen maar lekker. Toen ik klaar was met klaarkomen (en door de continue stimulatie duurt dat best lang) en ik het apparaat wilde uitzetten ging dit in eerste instantie niet zo soepel en drukte ik per ongeluk de turbo stand aan. De sensatie die door mijn lichaam ging omdat ik al teveel gestimuleerd was, was als een 9 volts batterijtje op je tong, zo heftig dat ik er best van schrok en daarmee mijn katten ook (sorry guys).

Ik had al gelezen dat dit speeltje wat gewenning nodig had, en met dit in het achterhoofd heb ik gisteren dan nogmaals een test gedaan. Deze keer was ik wel ontspannen, inmiddels ook gewend aan de toy en nam ik de tijd om “the sweet spot” te vinden. Nou, ik kan u melden, IK HEB HEM HOOR! De beginstand is voor mij vrij heftig, ik denk, dat als ik niet zou switchen van stand (wat nog steeds vrij lomp gaat door de onhandige knoppen) ik echt binnen een paar minuten klaar was gekomen (en ja, ik begon “slap”). Maar ik wilde toch liever gewoon wat langer genieten, dus afwisseling tussen de verschillende standjes en snelheden (ja ook turbo, deze keer voordat ik klaarkwam) en hoe erg ik mijn penis in het apparaat drukte maakte het een hele fijne sensatie, die ik in totaal een half uur vol hield voordat de oermensch in mij dacht EN NU WIL IK SNOTDIKKE KLAARKOMEN. Nou, en dat deed ik, wat niet anders omschreven kan worden als een heftig, geil lekker orgasme dat na het redelijk heftige ejaculeren, ook na het uitschakelen van het speeltje (een ezel stoot zich in het algemeen…), nog een kwartier lang doorging, met een buitengewoon fijn warm onderbuikgevoel als gevolg.

Conclusie van dit alles is dus dat de Hot Octopuss Pulse III Solo een echte aanrader is, voor de beginner, gevorderde en mindervalide persoon. Overigens ik denk ook dat er wel wat kinky toepassingen voor kunnen worden bedacht. Mijn enige punt van commentaar zijn de niet zo magnetische oplader en de lompe knoppen. Evengoed is het een speeltje dat ik vaker ga gebruiken en ik ook wel wil aanschrijven als een must-have voor elke man. Je kan de Hot Octopuss Pulse III Solo hier kopen.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
trackback
25-05-2017 19:37

[…] super blij mee ben is dat de sensatie van de Cobra Libre II volledig anders is dan die van de Hot Octopuss Pulse III Solo, en ik zeg expres anders, niet beter, niet slechter, maar anders. De twee vibrators hebben […]

trackback
25-07-2017 12:10

[…] goed van weet wat ik er nou van moet vinden. Misschien ben ik verwend met de Cobra Libre II of de PULSE III, en daarom extra kritisch, evengoed is de O Force 2 niet per se een slechte vibrator. Ik denk dat […]

trackback
08-08-2017 13:10

[…] En dus, hij ziet er goed uit, hij heeft een goede afstandsbediening, dus dan zal het wel een prut toy zijn, toch? Nou, nee eigenlijk niet, ik zou hem niet in de categorie super-awesome zetten, want er moet ruimte zijn voor verbetering maar deze vibrator doet wel wat er gevraagd wordt. Hij is echter niet zo mind-blowing als bijvoorbeeld de Hot Octopuss Pulse III […]

trackback
11-08-2017 12:10

[…] Oscilleren is eigenlijk meer schudden dan trillen, super intens. Jay heeft daar een tijdje terug al een review over geschreven en was er erg enthousiast over. Natuurlijk had ik ook mijn vinger in de Pulse gelegd en toen mijn […]

trackback
25-07-2018 13:15

[…] natuurlijk wel speeltjes die je proberen te helpen, vibrators zoals de geniale Cobra Libre II en Hot Octopuss Pulse III, maar dat zijn vibraties en […]

trackback
19-09-2018 13:15

[…] heb zelf de Pulse III en de Pocket Pulse mogen reviewen. Tess reviewde de Queen Bee. Hot Octopuss is een bedrijf met zijn […]

Cornelis Zandbergen
25-04-2019 11:23

Deze ook maar op mn lijstje. Ik ben ook benieuwd of je een keer die top tien gaat posten? Ik ben eigenlijk benieuwd naar een compilatie van masturbators met verschillende werkingen – het hele spectrum aan belevingen zogezegd goed weer gegeven. Opblaaspoppen hoeven niet hoor 😉 Enfin, de Octopus en de Cobra gaan ook in mijn erotische dierentuin. Vandaag de X-9 uitproberen van Leten.

Cornelis Zandbergen
Antwoord op  Cornelis Zandbergen
25-04-2019 21:14

Morgen binnen, de cobra later. Ik ben benieuwd!

Cornelis Zandbergen
30-04-2019 19:54

Mijn eerste mannelijke vibrator. Dit is mijn impressie na drie maal gebruik. Hij ligt goed in de hand, ook bruikbaar onder de douche. Na enige uren opladen, maar ik vraag me af of het indicatie lichtje altijd goed werkt. Nieuw uit de doos gaf hij een groen licht, dwz vol, maar het advies luidt dan ook om het eerst op te laden. Daarna werkte hij prima, op turbo ging hij minstens een kwartier mee op maximaal vermogen en was toen nog niet leeg. Vibratie is een vorm van stimulatie die nieuw voor me is. Ik vermoed dat het aan je… Lees verder »

Rene
Rene
Antwoord op  Cornelis Zandbergen
10-03-2020 13:14

Ik heb mij octopus bijna niet gebruikt gaat nooit langer mee dan 2 minuten. Als ik hem aan de lader leg brand het ledje eerst 1 mantuut rood (dwz laden) en als na een minuut gaat hij knipperen en na 5 minuten is hij groen.
Heeft iemand hier meer problemen mee.

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This