PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed

11-03-2022

Zoals je ondertussen vast weet, ik hou van BDSM. Ik hou dus van leuke BDSM toys om mee te slaan. Of beter gezegd, om mee geslagen te worden. Wanneer zo’n BDSM toy ‘slagstok’ heet, heb ik al gelijk interesse. Want ik hou van doffe pijn en een slagstok klinkt voor mij als doffe pijn. Deze PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed kreeg ik van Loveware.

Specs

Materiaal: buitenkant leer, binnenkant onbekend
Oplaadbaar: je moet ‘m echt zelf (laten) bewegen
Standjes: net hoeveel kracht je zet
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 69 euro, hier te koop bij Loveware
Is ’t wat? Ik vind ‘m erg lekker!

Mijn eerste indruk van de PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed

De pm bodyleather slagstok met leder bekleed naast een lipstick. De pm bodyleather slagstok met leder bekleed in mijn hand.

Ik wil eerst even zeggen dat ik het toch jammer vind dat mepdingen vaak niet echt een naam hebben. PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed is toch echt meer een omschrijving dan een naam. Een van mijn lievelings BDSM-toys heet ‘de butt bruiser’, nou, dat klinkt toch ook gelijk lekker? Beter dan de PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed. Ik stem voor meer toffe namen voor mepdingen!

De PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed zit niet in een verpakking. Wat prima is voor een BDSM-toy. Verder ziet ‘ie er eigenlijk precies zo uit als je zou verwachten door de naam. Het is een vrij dikke stok, met daar omheen een lederen hoes. Aan de bovenkant, bij het handvat, zit er een plastic dopje overheen. En hij heeft ook een polsbandje waar het handvat begint. Ik zeg handvat, maar eigenlijk is er natuurlijk niet écht een handvat, want het is gewoon één lange stok. Niet te lang overigens, dit lijkt me een prima lengte voor zo’n slagstok.

De stok is flexibel. Je kan ‘m best een stukje buigen. Hierdoor zwiept ‘ie ook een beetje en een flexibele stok geeft natuurlijk ook een andere impact dan een stok die helemaal niet buigt.

Er loopt een naad over de hele lengte van de lederen bekleding. Die ziet er echt netjes uit. De stok voelt vrij licht. Het ziet er wel gelijk uit als een BDSM-toy waarmee ik graag geslagen wil worden.

De test van de PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed

De pm bodyleather slagstok met leder bekleed is flexibel. Close-up van de pm bodyleather slagstok met leder bekleed

Zo’n leuk slaginstrument testen vind ik echt nooit vervelend. Gelukkig zijn er ook mensen in mijn leven die het leuk vinden om mij te slaan, dus dat is dan helemaal leuk.

Er zijn grofweg twee soorten pijn: doffe pijn en scherpe pijn. Ik hou het meest van doffe pijn. Dit is zoals bijvoorbeeld een stomp voelt, of wanneer je geslagen zou worden met iets breeds en zwaars, zoals een knuppel. Scherpe pijn voelt veel meer oppervlakkig en snijdend. Dit wordt meestal veroorzaakt door dunne, zwiepende dingen, zoals het uiteinde van een bullwhip (zo’n lange Indiana Jones zweep). Sommige paddles (bijvoorbeeld van die houten plankjes) kunnen naast een doffe pijn ook een beetje een scherpe pijn er bij geven.

De PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed geeft een doffe klap. Omdat ‘ie vrij dik is en door het leer er omheen, wordt de klap als het ware wat gedempt. De impact is vrij diep, maar niet super diep, omdat ‘ie best licht is. Wanneer een slaginstrument zwaarder is, zoals bijvoorbeeld de bal van de butt bruiser (had ik al gezegd hoeveel ik van de butt bruiser hou?), is de pijn eigenlijk automatisch ook dieper. De klap dringt dan dieper door in je lichaam. Dit geeft vaak ook blauwe plekken. De PM Bodyleather Slagstok is dus vrij licht en daardoor dringt de pijn iets minder diep door. Maar alsnog geeft ‘ie echt zo’n lekkere, doffe klap. Ik vind dat écht heel erg lekker voelen.

Voor degene die slaat, is dit niet een luie tool. Sommige toys, zoals, daar is ‘ie weer, de butt bruiser, of de Metal Loop, hebben maar heel weinig kracht nodig om toch veel impact te maken. Dat is perfect voor zogenaamde luie dominanten. Maar de PM Bodyleather Slagstok is dus niet zo’n lekkere luie tool. Degene die slaat moet er ook wel wat voor werken. Wat wel gelijk een goede workout kan zijn!

Net zoals bij de meeste BDSM-toys hangt de impact natuurlijk erg af van de kracht waarmee geslagen wordt. Alleen bij de Metal Loop is dat denk ik anders, zelfs als je daar zachtjes mee geslagen wordt, doet het nog steeds ontzettend veel pijn. Maar bij de meeste tools en dus ook bij deze Slagstok, is het zo dat je er zowel zacht als hard mee kan slaan, waardoor je minder of meer pijn geeft.

Het zachtjes tikken met de slagstok voelt lekker en een beetje als een fijne massage vind ik. Maar de hardere klappen komen echt goed binnen en als je dus van doffe pijn houdt, zijn die ook echt super fijn. Van mij mag deze Slagstok wel in het vaste assortiment van tools waarmee ik graag geslagen word, blijven.

Conclusie

De PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed is echt een hele fijne BDSM-toy om mee geslagen te worden als je houdt van doffe pijn. Voor mij echt een feestje dus. Voor degene die slaat is ‘ie een beetje vermoeiend, omdat ‘ie van zichzelf niet zoveel gewicht heeft en er dus wel wat kracht gezet moet worden, wat dan weer zwaar voelt.

Hij is mooi gemaakt, ziet er tof uit en voelt lekker. Helemaal goed dus!

Je kan de PM Bodyleather Slagstok met Leder Bekleed hier bestellen bij Loveware, voor 69 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.