MEO Butt Bruiser Crop

26-02-2021

In de BDSM-scene maken we meestal onderscheid tussen scherpe en doffe pijn. Scherpe pijn voelt wat meer snijdend, van bijvoorbeeld het hele dunne uiteinde van een bullwhip of een dunne cane. Doffe pijn voel je veel dieper doordringen, soms tot aan je spieren, en krijg je van bijvoorbeeld een zware paddle (plak) of een gummiknuppel. Toen ik de omschrijving van de MEO Butt Bruiser Crop las, klonk dat echt als thuddy pain heaven, want ik ben echt fan van doffe pijn. Gelukkig was MEO zo lief om ‘m naar me op te sturen zodat ik ‘m kon testen.

Specs

Materiaal: Siliconen en rvs
Verkoopprijs: 79,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Yes! Bruise my butt, please!

Mijn eerste indruk van de MEO Butt Bruiser Crop

Er ligt een lipstick naast de meo butt bruiser crop die je van boven ziet, om aan te geven hoe lang de crop ongeveer is. Er staat een lipstick naast de bal van de meo butt bruiser crop. Je ziet dat de lipstick hoger is dan de bal.

MEO toys zitten over het algemeen gewoon in een plastic zakje verpakt, en zo was dat ook bij deze MEO Butt Bruiser Crop. Niks interessants aan, maar wel helemaal prima voor mij. BDSM-toys worden over het algemeen toch niet in de verpakking bewaard.

Mijn eerste idee bij het zien van deze Butt Bruiser was een gag op een stokje. Want de siliconen bal is net zo’n bal die ook in een ballgag zou zitten. Wel een grote hoor, voor mijn teergevoelige kaken zou ‘ie wel te groot zijn om langer dan een paar minuten in te houden.

Deze crop voelt zwaar, de bal ook. Dit is wel een BDSM-toy waarvan ik gelijk denk dat ik (en mijn butt) heel blij van zouden kunnen worden. Of heel zielig. Net hoe je het bekijkt.

Je zou de MEO Butt Bruiser Crop ook inwendig kunnen gebruiken volgens de beschrijving. Ik zie dat niet zo zitten, vanwege het metalen ‘dopje’ bovenop de bal en de vrij aanwezige naad. Ik denk niet dat dat echt heel erg mis zou gaan, maar voor mij ziet dat er niet echt aantrekkelijk uit. Deze optie heb ik dan ook niet getest.

Pijn

Close-up van het handvat van de meo butt bruiser crop in mijn hand. Close-up van de bal van de meo butt bruiser crop in mijn hand.

Ik heb vanaf jongs af aan al BDSM-fantasieën. Het ontvangen van pijn speelde daar altijd een best wel aanwezige rol in. Bij mijn eerste real life BDSM-ervaring, toen ik een jaar of twintig was, schrok ik best wel van het feit dat pijn in een BDSM-spel ook gewoon wel echt pijn doet. In mijn fantasie was de pijn alleen maar heel spannend, fijn en erotisch. Maar nooit pijnlijk. Dat viel in het echt wel een beetje tegen.

Al duurde het niet heel lang voor ik pijn toch wel begon te waarderen. Ik kwam er achter dat er dus verschillende soorten pijn zijn en welke pijn in het fijnst vond. En ook kwam ik er achter dat je pijn heel goed kan opbouwen. Wanneer het rustig opgebouwd wordt, en er wordt dus heel zachtjes begonnen, dan kan het langzaamaan steeds harder. Dan voelt het voor mij vaak ook wel prettig. Al vind ik het inmiddels soms ook best wel leuk als het niet alleen maar prettig voelt, maar dat is weer een ander verhaal.

De test van de MEO Butt Bruiser Crop

Close-up van het stuk waar het staafje aan het handvat vast zit. Close-up van de bal waarbij je goed ziet dat er een metalen plaatje aan de bovenkant van de bal zit.

Dit was een test waar ik best naar uitkeek. Met BDSM-toys is het vaak even afwachten hoe ze me bevallen, maar over deze Butt Bruiser had ik wel al een goed gevoel. Een beetje angstig wel, dat ook. Want zo’n Butt Bruiser Crop in de handen van een sadist is toch best een heftige tool. Gelukkig voor mij dat ik dacht dat ik het alsnog lekker zou vinden.

En dat was eigenlijk ook zo. Maar ik kwam er wel heel snel achter dat de MEO Butt Bruiser Crop een perfecte BDSM-tool is voor luie dominanten. Als ik zo eens over mijn schouder keek, terwijl het toch al best serieus pijn deed aan mijn billen, en ik zag hoe weinig moeite daar voor gedaan werd, realiseerde ik me dat deze toy zonder veel moeite high impact geeft.

Ook wel logisch, want deze crop is best wel zwaar. De klap van de bal dringt heel diep door in mijn lichaam. Wanneer je met een lichtere toy geslagen wordt, voel je de pijn vooral in je huid. Maar de klappen van de MEO Butt Bruiser Crop voelde ik echt in mijn spieren. Ik vind dat gevoel best wel lekker. Een klap die gelijk voelt alsof je er een blauwe plek en spierpijn aan overhoudt. Ik hou van dat gevoel.

Blauwe plekken

De meo butt bruiser crop De bal van de meo butt bruiser crop van boven af gezien zodat je ziet dat aan beide kanten een rond metalen plaatje zit.

Ik krijg zelf echt niet snel blauwe plekken, en die kreeg ik dan ook niet van deze Butt Bruiser. Maar wel had ik een paar dagen erna nog steeds het gevoel wat een blauwe plek ook geeft. Voorzichtig zitten dus, of juist niet.

De pijn voelt zwaar en diep. Meer vergelijkbaar met een stomp, bijvoorbeeld. Ik voelde heel duidelijk dat het een bal was. Dat geeft weer een heel ander gevoel dan wanneer je met iets plats geslagen wordt. Iets plats geeft ook vaker meer zo’n ‘pets’-geluid. Terwijl deze Butt Bruiser Crop bijna geen geluid maakt. Ideaal als je zachtjes moet doen i.v.m. huisgenoten of dunne muren. Al moet je wel opletten dat degene die geslagen wordt geen geluid maakt dan, natuurlijk.

Ik vind deze crop echt heel lekker voelen. Wel heel pijnlijk. Het voelt echt heel heftig, al hangt het er natuurlijk wel vanaf hoe hard je geslagen wordt. Maar zelfs zachtjes slaan, komt al best binnen. Hoe langer het duurde, hoe pijnlijker het werd.

Je kan de Butt Bruiser Crop perfect gebruiken op billen, maar ook andere ‘vlezige’ lichaamsdelen zijn prima geschikt. Bovenbenen, kuiten, binnenkant dijen of bovenarmen zijn ook allemaal leuk.

Het handvat ligt ook heel lekker in de hand. Het gewicht is best wel goed verdeeld, doordat het handvat ook best zwaar is. Door de ribbels is het makkelijk vast te houden. En van wat ik hoorde, slaat ‘ie ook lekker en zonder al teveel moeite. Helemaal goed dus.

Conclusie

Ik vind de MEO Butt Bruiser Crop echt een super fijne BDSM-toy. Hij geeft hele doffe pijn, die hard en diep doordringt. Ik voel het een paar dagen later nog. Hij maakt weinig geluid als je slaat, en het kost ook erg weinig moeite om pijn te veroorzaken met deze crop. Hij ligt lekker in de hand voor de gever en hij voelt lekker op de butt voor de ontvanger. Deze mag blijven in mijn BDSM-toy collectie. I love it!

Je kan de MEO Butt Bruiser Crop hier bestellen bij MEO voor 79,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Zo’n dingen doen mij weer beseffen dat er zooooveel verschillende dingen bestaan en dat ik zal blijven verbaast zijn met wat er op de markt komt hahaha

  Antwoord
  • Ja, wonderlijk hoe er steeds weer nieuwe dingen komen he! Maar dit is voor mij wel echt een héle fijne toevoeging 😀

   Antwoord
 2. hey ik herken mezelf zo erg in jouw verhaal! misschien uitproberen. Hij klinkt inderdaad heel heftig. Butt bruiser crop!? Haha maar na het lezen van je review ben ik gerustgesteld. Dankje!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.